ВИЕНА тема 11

• 34 771
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • Вестерос
В Шонбрун не помня,но в Белведере има, в Мадам Тюсо няма

# 346
Здравейте,  дали има по музеите гардероб или шкафчета? Примерно в Шьонбрун, в Техническия музей и т.н. Ще ходим от 22.11 до 25.11 и ще сме доста дебело облечени, та ми се иска да не си носим багажа в ръце докато разглеждаме.
[/quote

Знам, че и в Музея на естествената история има гардероб.

А някой ходил ли е в Музея на часовниците?

# 347
  • София
В техническия музей също има шкафчета.

# 348
Има гардероб, да.

# 349
  • СОФИЯ
Шкафчета има и в Къщата на морето. Музеят на часовниците е малък, не ни впечатли.

# 350
  • Пловдив
Много благодаря на всички

# 351
Като сме на тема шкафчета, моля за мнение къде във Виена има гардероби за багаж на по-централните места? На автогара Ердберг няма, На Hauptbahnhof има, някъде другаде сещате ли се?

# 352
А къде мога да видя работното време за въртележките в Пратер?
В дъждовното и студено  време, което се очертава кое ще ми препоръчате да посетя ?

# 353
В пределите на Пратера се намира единият Музей на шоколада (по-новият), както и Музеят на Мадам Тюсо.

# 354
Благодаря, а за работното време на въртележките къде да се ориентирам?

И малко странен въпрос - ще пътувам само с ръчен багаж  с Австрийските  авиолинии , мога ли в дамската ми чанта да нося гримове, а в ръчния  да сложа малък чадър)  ?

# 355
  • Вестерос
Само течните да са на едно място. Чадър може.

# 356
Здравейте, питах в темата за Братислава, но да попитам и тук.  Пътувам на 20 ноември с Уиз до Братислава, но не искам да спя там.  Как стои въпросът с трансфера до Виена? Кацайки в 21.10, шансът да хвана автобуса в 21.30 е минимален. Остава този в 23.30. Други варианти?

# 357
  • Бургас
Мога ли да помоля за малко съдействие. Ще пътуваме към Виена на 19 ноември.
Спряхме се на тези два апартамента. На кой от тях разположението ви се струва по-добро?
И още един въпрос- за кои забележителности е хубаво да букнем билети предварително онлайн? И как да организираме трансфера? На връщане полета е от 6 сутринта. Има ли автобуси до летището в 4 ч сутринта  

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 11:21 от miss july

# 358
Зависи в кой период ще бъдете във Виена .
Опашките са огромни навсякъде .Зависи какво искате да посетите .За мен най -изгодно беше Виена пас.

# 359
  • Бургас
Зависи в кой период ще бъдете във Виена .
Опашките са огромни навсякъде .Зависи какво искате да посетите .За мен най -изгодно беше Виена пас.
От 19 ноември до 23 ноември

Общи условия

Активация на акаунт