ВИЕНА тема 11

• 34 686
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Standard-Ticket (GünTar)

Valid from 26. Nov 00:00 to 27. Nov 23:59. Valid for all trains. IC Trains in SK with reservation only

Cancellation possible before first day of validity.

Този билет само за отиване ли важи или с един билет може да отидем и да се върнем.
Задала съм Виена-Братислава.

# 496
Момичета, отдавна чета темата с голям интерес, защото на 06.12 ни предстои дълго чакано пътуване до Предколедна Виена Heart Искам да ви попитам къде бихме могли да оставим багажа си? Ще пристигнем сутринта. В хотела изрично е упоменато, че нямат къде да съхраняват багаж. Ние сме решили първия ден да се насочим към Шьонбрун и зоологическата градина. Бяхте писали, че на някои гари има такива места. Знаете ли дали в околността има такива? Благодаря!

# 497
  • СОФИЯ
Оставяте на винмите и с U4 до Шонбрун. Днес сутринта така процедирах, хотелът ми беше с настаняване 13 ч.

# 498
  • Бургас
Вчера бяхме в ТК Max. Видя ми се голям боклукчарник, пълен с доста несполучливи реплики. Може би при по-внимателно и дълго ровене може да се намери нещо хубаво, но ще си откарате половин ден. На мен ми беше като китайски магазин за 1 лев.
Аз вися на летището за обратния полет. Хем ми се тръгва да си видя детето, хем не ми се тръгва. Спах като заклана тези дни 😁
Скоро ще напиша пътепис за пътуването си в блога ми и ще го споделя

# 499
  • Viena
Tkmax не е магазин за реплики, явно сте била на Марияхилфер там винаги е ужас просто.

# 500
  • Вестерос
Аз знам, че са оригинални, но останали последни бройки от различни магазини и там ги продават. Не знам дали е вярно, така ми каза едното момиче , с което бям във Виена, тя ходи два пъти до този на Хауптбанхоф

# 501
  • СОФИЯ
И аз вчера бях в ТК МАХХ на Марияхилфер. Предишни пъти съм имала по-добри попадения, въпрос на късмет.

# 502
Другата седмица пътуваме към красивата Виена, но съм в чуденка какви дрехи да взема, уж го дават до 10 гр, но предполагам се усеща по-студеничко?

# 503
  • СОФИЯ
Сега е добре. Като има вятър не е ОК. Следи прогнозата за това.

# 504
Много ми е чудно тези префинени девойки, които си мислят, че ТК махх трябва хем да изглежда като петзвезден бутик, хем да можеш да си купиш скъпи брандове на 20-30% от реалната цена. Там няма реплики, а оутлетни стоки, единични бройки, нещо престояло повечка в оригиналните магазини и т.н.Естествено, че се налага да поровиш и търсиш, щот няма как да постигнат такива цени с много персонал и пространство, че и префинена обстановка. Като попаднах за първи път в ТК МАХХ в Мюнхен реших, че е дрип- шоп на пъпа на града. Това беше, преди да погледна какво реално продават. И после попаднах на палто Дезикуал за 60 евро, а същото такова в Парндорф( на аутлета с намаления, но в официалния магазин), преди 2-3 месеца бях видяла за 200. Айде превзетите кокони да дават по 1000 лева в лъскавите бутици. Ама аз обичам да си ровя и да си купя нещата много по- евтино.

# 505
  • Viena
Точно така е,жестоки неща има....но само за рабирачи!

# 506
  • Бургас
Хайде по-кротко с етикетите. Всеки има право на мнение. Може и да има хубави стоки. Аз такива не видях. Видях Найкове направени от материал, подобен на зебло. Нека съм префинена, ама изглеждаха покъртително.

# 507
Да докладвам за шопингуващите. По описания на предишен пост, днес отидох до Примарк. Молът си заслужава. Бях и на  бит пазара им. Но това ми е като хоби.

# 508
Здравейте, ще пътуваме другата седмица за Виена, като пристигаме в неделя. От темите ми стана ясно, че почти нищо не работи в неделя. А коледните базари дали ще работят? Поне с една разходка там да си запълним вечерта Simple Smile

# 509
  • Viena
Поне те работят.

Общи условия

Активация на акаунт