ВИЕНА тема 11

• 34 769
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
И аз се интересувам от самостоятелно организиране на празниците във Виена.При мене също изведнъж ми дойде тази идея след като намерих евтини полети точно по това време.Но пък наистина настаняването се оказва голям проблем за хора като нас търсещи нещо по евтиничко.Моля споделете вие от кои сайтове търсите нощувки и кои квартали/даже и да са отдалечени/имат най добра връзка с центъра и забележителностите.Всъщност незнам по това време на годината кое е най подходящо да се разглежда.
Всъщност аз съм и малко объркана за коледните базари.До колкото разбирам има май на няколко места.
А за Нова година пък четох някъде из ТА че имало големи тържества на площада/на кой площад/...Да знам че  е малко късно за организация,но все пак...Моля който желае да помогне,да даде съвет.Може и на лични.

# 601
Здравейте! Преди дни се завърнахме от Виена. Бяхме букнали от тези апартаменти от booking, а после намерих, че имат и собствен сайт : http://www.hellwagstrasse.at/DE/bildergalerie.html
Доволни сме- чисто, топло и уютно има всичко необходимо. Бяхме в студио ние.

# 602
  • София
Здравейте, имам няколко въпроса: от центъра на Виена до Designer Outlet Parndorf какъв транспорт да използваме?
И S7 линия на метро ли е?
Благодаря.

# 603
# 604
  • София

А за този влак S7 може ли да се използва (важи ли) седмичната карта, която струва 17.10€?

# 605
  • Viena
До Швехат-не!

# 606
Здравейте! Преди дни се завърнахме от Виена. Бяхме букнали от тези апартаменти от booking, а после намерих, че имат и собствен сайт : http://www.hellwagstrasse.at/DE/bildergalerie.html
Доволни сме- чисто, топло и уютно има всичко необходимо. Бяхме в студио ние.
А би ли споделила дали имаше от там удобен транспорт.Погледанах на картата и видях,че са малко далече.

# 607
bronze, спирката на метрото Dresdner Strasse е на 30-40 м. от входа на апартамента.
За нас не е проблем 20-30 мин. с градския транспорт. Ако все пак държите да сте в центъра и всичко да е на пешеходно разстояние, не е вашето место.

# 608
  • СОФИЯ
Здравейте, имам няколко въпроса: от центъра на Виена до Designer Outlet Parndorf какъв транспорт да използваме?
 ...
Автобус. Спира точно срещу операта. Билети само онлайн, но за съжаление не съм запазила сайта.

# 609
Имайте предвид, че У1 не се движи между Хауптбанхоф и Щефансплац. Не се знае за колко време.

# 610
  • София
 ...
Автобус. Спира точно срещу операта. Билети само онлайн, но за съжаление не съм запазила сайта.
На място в автобуса също продават билети.

# 611
  • СОФИЯ
 ...
На място в автобуса също продават билети.

Може ли някой да даде линк към сайта. Полезно ще бъде. Чудя се защо не съм го запазила и за себе си.

# 612
  • Viena
Попаднах на апартамент, който се отдава под наем за нощувки.

# 613
Здравейте намерихме си евтини билети за февруари. МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ МЯСТО ЗА ОТСЯДАНЕ .Трима човека сме, до 500лв
Дами , много ви благодаря за съветите, които ми дадохте тук.
Благодарение на вас си нощувахме във Виена в прекрасен хотел до Пратера и смело си оставихме мотора на безплатен паркинг, които беше точно пред хотела ( иначе трябваше да пащаме 26 евро на ден за паркинг).
Рзглеждахме много за четирите дни , в които бяхме там и доста обикаляхме с ел.тротинетките пак по препоръки от тази тема.
Благодаря ви отново😃
Къде нощувахте?

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 16:22 от AnMary

# 614
  • Варна
Здравейте намерихме си евтини билети за февруари. МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ МЯСТО ЗА ОТСЯДАНЕ .Трима човека сме, до 500лв

Потърсете си квартира в букинг или в airbnb, назад в темите също има адреси, докото ви отговори някой. Нашият апартамент беше много хубав, не е скъп и в близост до Reumanplatz спирка на метрото, просто е в 10ти квартал, който се води емигрантски, нямаше никакъв проблем, хората се прибираха и сами в късните часове.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт