ВИЕНА тема 11

• 34 717
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте намерихме си евтини билети за февруари. МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ МЯСТО ЗА ОТСЯДАНЕ .Трима човека сме, до 500лв

Бяхе тук преди 1 седмица- спалня,детска, хол в едно с обзаведена кухня  и балкон. Близо до линия U3 и много супермаркети и пекарни

https://www.airbnb.com/rooms/25051615?source_impression_id=p3_15 … tion_policy_id=51

# 616
  • СОФИЯ
Имайте предвид, че У1 не се движи между Хауптбанхоф и Щефансплац. Не се знае за колко време.
Точно гледах картата на метрото заради твоя пост, но мен ме интересува в обратната посока, от Стефчо до Пратера. Предлолагам там се движи, не видях нищо на сайта за градски транспорт.
Ще бъда с дъщеря ми за четири дни след НГ и тя иска да хапнем в това заведение без сервитьор с тръбите/влакчета в Пратера. Хич не ми се ходи в този район, но ще се съобразя с тийна. Само се чудя, май по-добре късен обяд, отколкото вечеря. Знам че и НГ базарът ще работи в тези дни, но районът наистина малко ме е притеснявал и в летни дни.
Ако отидем през деня не знам с какво друго да съчетаем на място. Музеят на шоколада не е с много добри отзиви. Indoor Skydiving Experience ползвал ли е някой?

# 617
  • Бургас
Ние отседнахме във Vienna vintage apartment. Чудесен апартамент със страхотна локация. За 4 нощувки платихме 530 лв

# 618
  • Пловдив
Имайте предвид, че У1 не се движи между Хауптбанхоф и Щефансплац. Не се знае за колко време.
Точно гледах картата на метрото заради твоя пост, но мен ме интересува в обратната посока, от Стефчо до Пратера. Предлолагам там се движи, не видях нищо на сайта за градски транспорт.
Ще бъда с дъщеря ми за четири дни след НГ и тя иска да хапнем в това заведение без сервитьор с тръбите/влакчета в Пратера. Хич не ми се ходи в този район, но ще се съобразя с тийна. Само се чудя, май по-добре късен обяд, отколкото вечеря. Знам че и НГ базарът ще работи в тези дни, но районът наистина малко ме е притеснявал и в летни дни.
Ако отидем през деня не знам с какво друго да съчетаем на място. Музеят на шоколада не е с много добри отзиви. Indoor Skydiving Experience ползвал ли е някой?
Здравейте, ако У1 не работи в тази посока може да се прехвърлите от жълтата на лилавата линия (от У3 на У2). Направете си резервация за заведението за всеки случай, защото се пълни доста. Базарът е 5 павилиона в Пратера и не е кой знае какво. Музеят на Мадам Тюсо е там, моят син го хареса.

# 619
Нямах никакъв проблем с английския, несъзнателно от немски на английски минавах и никой не ме е гледал лошо, накриво и т.н. Всичко мога да ти раздробя с подробности и няма да се объркате Simple Smile

Единствено до квартирата срещнахме в едно кафене едно момиче, което не знаеше дори и немски, а какво остава за англиски, накрая се оказа, че е българка и е назначена наскоро там и общува на турски с клиентите Grinning

От Варна бях с уизеър. Юли месец си купихме билетите за октомври.
Здравейте ,ние ще летим февруари от Варна но сме от Велико Търново, идеи къде да си оставим колата?

# 620
  • СОФИЯ
В Мадам Тюсо сме ходили преди 2 г. Тая парашутната лудница ме интересува дали си заслужава. Аз лично няма да си го причиня, но дъщеря ми си пада по подобни екстремности, всяко лято се качва на парашута и на морето.

# 621
  • Вестерос
Нямам представа каква е на летището таксата за оставяне на колата ви. В кварталите , които са по-близо до летището има платени паркинги. В раздела за пазаруване има една тема за Варна, може да пуснеш там запитване.

# 622
Здравейте намерихме си евтини билети за февруари. МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ МЯСТО ЗА ОТСЯДАНЕ .Трима човека сме, до 500лв

Бяхе тук преди 1 седмица- спалня,детска, хол в едно с обзаведена кухня  и балкон. Близо до линия U3 и много супермаркети и пекарни

https://www.airbnb.com/rooms/25051615?source_impression_id=p3_15 … tion_policy_id=51

Не ми отваря апартамент ,а как да печеля пари като отдавам под наем жилището си.,

# 623
  • Варна
Всяко летище има информация за цената на престоя на автомобил.
Отваряте и четете.
https://varna-airport.bg/bg/getting-around-car-parking

# 624

Не ми отваря апартамент ,а как да печеля пари като отдавам под наем жилището си.,

Нещо не успявам с линка. Казва се "Family-friendly flat with balcony"
https://www.airbnb.com/users/show/77425412
Това е линк на собственика и от там вижте апартамента-Копирайте го!

# 625
Нямах никакъв проблем с английския, несъзнателно от немски на английски минавах и никой не ме е гледал лошо, накриво и т.н. Всичко мога да ти раздробя с подробности и няма да се объркате Simple Smile

Единствено до квартирата срещнахме в едно кафене едно момиче, което не знаеше дори и немски, а какво остава за англиски, накрая се оказа, че е българка и е назначена наскоро там и общува на турски с клиентите Grinning

От Варна бях с уизеър. Юли месец си купихме билетите за октомври.
Здравейте ,ние ще летим февруари от Варна но сме от Велико Търново, идеи къде да си оставим колата?
Ние я бяхме оставили на платен паркинг, с включен трансфер до и от летището, цената за 4 дни беше 38 лв. Ако ви интересува, мога да дам координати на лично.

# 626
  • СОФИЯ
https://www.srs.at/en/tickets-events/christmas-market-in-the-cou … sh-riding-school/
Free access
 Address: Inner Courtyard of the Stable Castle, Reitschulgasse 2, 1010 Vienna

Това е за първа година, също е до 06.01.2020 г.

# 627
  • София
Кой трамвай ходи ди ринга?

# 628
Здравейте! Предстои ни пътуване до Виена в началото на юли. Семейство с две деца 16, 12г. Гледам цените на самолетните билети и за 4 човека цените се движат от 600 до около 800лв. в двете пококи. За това време на годината намирали ли сте по-евтини билети? И другият ми въпрос е за района около Виен Щадхале - далече ли е от забележителностите и центъра - в този район мисля да търся спане.

# 629
Здравейте! Предстои ни пътуване до Виена в началото на юли. Семейство с две деца 16, 12г. Гледам цените на самолетните билети и за 4 човека цените се движат от 600 до около 800лв. в двете пококи. За това време на годината намирали ли сте по-евтини билети? И другият ми въпрос е за района около Виен Щадхале - далече ли е от забележителностите и центъра - в този район мисля да търся спане.
Ние пътувахме 6 човека, 2 седмици преди Коледа, 1000 лв.ни бяха билетите, но имахме платени места и чекирани куфари.

Общи условия

Активация на акаунт