Моля, помогнете да спася детето си!

• 449 941
  • 2 961
  •   1
Отговори
# 210
Flowers Four Leaf CloverНа крачка от събраната сума сме! Hug
Добри хора има, нека стават все повече! Heart
Джони, ти само се дръж, дете, ще грее пак хубавата ти усмивка! Flowers Four Leaf Clover

# 211
За пореден път се убеждавам, че все пак сме хора и се обединяваме при нужда.
Шугър, вярвам, че усмивката на Джони ще те топли мноооого дълго. Влюбих се в тази сладка усмивка и съм с вас. Паричките ще се съберат, операцията ще е успешна и всичко лошо ще остане в миналото. Успех от мен и семейството ми. 💕

# 212
Влезнах пак да проверя как се движат и нещата и с голяма радост установявам, че снощи когато на мен ми изскочи темата и разбрах за детенцето  ,беше малко след полунощ,  сумата беше 25 323 евро (направих си снимка на екрана за да следя ). А сега е 30 410 евро, което е УАУ . Страхотни сте ! Което показва силата на МАЙКИТЕ ! HeartHeartHeart

# 213
Всички сте невероятни от вълнение чета всеки пост с насълзени очи! Милия Джони е толкова очарователен и толкова силен, а тази поразителна усмивка и искрящи очички Heart Eyes
Още малко остава и парите ще се съберат Simple Smile

# 214
Браво! И на всички дечица с големи сърца и на достойните им майки! Ще се преборите, всички сме с вас ❤

# 215
  • До морето
Шугър всеки момент ще получи оферта и от асистънс фирмата и ще знаем точно колко пари ще трябват за пътуването.
Моля ви, не спирайте да споделяте!

# 216
  • Русе
Извинявам се за глупавия въпрос, но току що влязох да даря през хелпкарма и видях, че трябва да го направя в евро. Картата, която ползвам е в левове. Мога ли все пак да даря от нея?

# 217
Извинявам се за глупавия въпрос, но току що влязох да даря през хелпкарма и видях, че трябва да го направя в евро. Картата, която ползвам е в левове. Мога ли все пак да даря от нея?
Можете да дарите, и моята сметка е в левове, парите от сметката се удържат според валутния курс.

# 218
  • Варна
Набираш сумата в евро, която искаш да дариш. От картата ти дърпа равностойността в левове.

И аз чета всеки пост с насълзени очи. Само преди 24 часа сумата бе тройно по-малка. Всички заедно ще помогнем на това дете и ще върнем спокойствието на родителите му. Продължаваме!

# 219
  • Русе
Благодаря за експресни отговор.

# 220
  • София
Много се радвам, че събраната сума расте!
От вчера, когато прочетох, се насълзявам периодично и често мисля за Джони и майка му. Чудя се що за държава и свят сме станали, за да пробиват касичките си деца, за да помагат на други деца...Но това и ми дава надежда, че възпитаваме едни добри души! Прибрах се снощи и нагушках моите...
С цялото си сърце съм съпричастна, успех и вяра!

# 221
Подкрепих.
Сигурна съм, че всичко ще е наред с Джони!

# 222
Sugarfree, от цялото си сърце ви желая късмет и успех за операцията!!! Подкрепих и смятам, че е страхотно колко много хора помагат на Джони.

Последна редакция: пт, 14 юни 2019, 13:07 от bubanka

# 223
    Здравейте, ще пусна нещичко и от мен до час, но по сметката ще са в понеделник- нямаме райфайзенбанк.  Дано не е късно 😘 . Моля се за вас! Сила и закрила !

# 224
  • Mediterraneo
31550 евро. Още малко! Споделяйте, ще успеем!

Общи условия

Активация на акаунт