Моля, помогнете да спася детето си!

• 449 922
  • 2 961
  •   1
Отговори
# 225
Това красияо двтенце дано расте след операцията живо и здраво и да стане голям красавец. Миличкия. Целувки от мен.

# 226
€ 31565 към 13:31 ч. Включихме се с дъщеря ми, но по банков път. Имахме проблем с 3D верификацията в кармата.

# 227
€ 31565 към 13:31 ч. Включихме се с дъщеря ми, но по банков път. Имахме проблем с 3D верификацията в кармата.
Възхищавам се на майки като вас. Децата са отражение на вашите души. Родили сте едно прекрасно пололение. Сигуна съм, че Шугър ще е благодарна най-вече на тези малки слънца, които помагат на Джони.

# 228
Дано цялата тази любов и съпричастност на всички, които подкрепиха каузата да дадат сила на малкия боец и семейството му и много скоро лично да се включат да ни зарадват с добри новини! Желая им го от сърце!

# 229
Дадохме днес, даже с нашето бебе отидохме в банката. Боже, пази децата ни! Джони да се оправя - какво хубаво дете!

# 230
  • Лайпциг / Перник / София
Нашето семейство също подкрепихме през кармата!
Рефрешвам постоянно страницата и следя сумата! Синът ми, който е на възраста на Джони, като видя снимката му и започна да се смее, да му маха и да му говори!!!
Кураж мило семейство, всичко ще се нареди съвсем скоро!!! С вас сме и изпращаме цялата си позитивна енергия към вас!!! Прегръщаме ви силно и се молим за Джони!!! ❤🙏🏻

# 231
  • Варна
Силно се надявам, че детенцето ще успее да се оправи . Сила и кураж на семейството Flowers Hibiscus

# 232
  • София
Остана съвсем малко, а активността бързо намалява! Моля ви, помагайте да споделяме и популяризираме кампанията, за да съберем оставащите парички! Джони трябва да пътува и да бъде излекуван!! Вярвам, че ще стане! Heart

# 233
  • на Мелмак
Мер, 3хил останаха, до няколко часа смятам ще се съберат. Grinning

# 234
  • София
Ети, 33 000 са събрани. Остават 5 200 евро.

# 235
До довечеря вярвам,че ще се съберат! Стискам палци и чакаме Усмивчо с добрите новини. ❤

# 236
А какво става с асистанс компанията? И ако нямат оферта, може ли Шугър да си организира сама заминаването?

# 237
Нали се събират и в банковата сметка? Преводите от днес ще са видими в сметката в понеделник. Да се надяваме, че дотогава сумата ще е събрана.

# 238
  • на Мелмак
Ети, 33 000 са събрани. Остават 5 200 евро.
Амиии, ще ми се да е 3,но все пак мисля, че до довечера ще са ок парите! Heart
Все пак за 2 дни се събраха, което е.... Бедни са думите!

Последна редакция: пт, 14 юни 2019, 19:42 от etty775

# 239
  • София
А какво става с асистанс компанията? И ако нямат оферта, може ли Шугър да си организира сама заминаването?
Попи, днес Хер ми обясни, че парите от хелпкарма са само за операцията. Тези по банковата сметка ще покрият други разходи като асистънс.

Общи условия

Активация на акаунт