Моля, помогнете да спася детето си!

• 449 836
  • 2 961
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
В първия момент и аз реагирах отрицателно при вида на удръжките.
И не за друго, а защото тези пари можеха да се ползват за детето.
Обаче е напълно ясно, че по никакъв друг начин нямаше да се съберат така бързо (което е най-важното) и толкова лесно за нас. Наистина какъвто и вариант да бъде избран, такси има навсякъде. А експедитивността тук беше впечатляваща.

Адмирации за всички, които организираха това! За всеки един, който е отделил време и/или част от своите средства, за да помогне.

Пращаме много положителна енергия на Джони и майка му.
Сега остава да чакаме добри новини. Съвсем скоро!

# 361
Като се замисли човек, всеки избрал да преведе пари през платформата, би имал такси във всеки друг вариант. Всички видяхме, че в последния работен ден преди заминаването парите още не бяха събрани. Видяхме и каква е разликата между събраните пари по банка и през платформата и ако не беше платформата детето просто нямаше да замине. С което не искам да омаловажа средствата, дарени по банка, а само да илюстрирам колко по-достъпен е другият вариант.

Чакаме новини от слънчевото момче. Heart Eyes

# 362
  • Точно където трябва
Честно, възмутих се и аз на таксите. Не знам права ли съм или не...Някой може ли да каже процент ли са или как? Щото банковата би ми била ясна.

# 363
  • София
Вече се обясни ясно и изчерпателно относно таксата и процента. Явно е необходимо зло. В случая е важен крайният резултат.

# 364
Да, таксите са процент, ясно е , че всичко струва пари и всеки работи за пари, но доколкото видях процента е 5,8 , на мен ми се вижда доста голям, не мога да кажа колко трябва да бъде, но нека е 1 или 2 %. Ами за детенцето Ева, трябват 160 хиляди евро, колко пари се отклоняват за по-големите суми.Тези специалисти, които поддържат сайта, нека са на заплата, а не на %. Все пак има и благодародна компонента,  не трябва да е печалбарство . Не съм си мислила, че за едно Благодаря ще се свърши всичко това, но платформата работи ,  нека работи на твърда заплата примерно.  Аз все още съм и ще бъда възмутена. Някой път може да не се съберат парите и някое дете да не стигне до заветната цел, точно заради сумата, която се взема като комисионна.
Но както в повечето случаи се случва - избираме по-малкото зло при липса на избор.

# 365
  • Canada
Момичетата, неприятна изненада са въпросните такси, но ако това е цената за разкошната усмивка на Джони и спокойствието на Шугър, както и на всяко друго дете в нужда, то всяка стотинка е отишла на правилното място. Нека насочим положителните си мисли и енергия към предстоящата операция!

# 366
Дами, темата не е за обсъждане на хелп карма.

# 367
В случая кампанията бе одобрена не за 2-3 дни, а за 2-3 часа. Хубаво е да се знае.

# 368
  • София
Прикачвам Ви документа от превода от петък от банковата сметка в Райфайзен към сметката на Шугър. Отдолу е и електронното потвърждение от нейната сметка в дубайски дирхами.
По сметката ще има още преводи, които се осчетоводяват сега, по-късно ще ъдпейтна наличността като я получим от сестрата на Шугър.

37,159.82 дирхама са приблизително 9023 евро (колкото беше преведено след баковата такса)

По-важното, нашият приятел вече е на летището. Simple Smile Стиснете палци да излетят навреме и да пристигнат успешно! Heart

# 369

По-важното, нашият приятел вече е на летището. Simple Smile Стиснете палци да излетят навреме и да пристигнат успешно! Heart

Стискаме!

# 370
Лек полет на Джони и мама! Да стресне с весела детска глъч някоя кисела бг-мама в самолета. Imp

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 13:54 от bubanka

# 371
  • ту тук, ту там
Успех, малък Джони! С теб сме! ❤

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 13:54 от bubanka

# 372
  • До морето
Лек полет на Джони и Шугър ❤

# 373
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Лек полет, прекрасен Джони! Heart

Спокойствие за теб и семейството ти, Шугър. Всичко ще е наред! Hug

# 374
Стискаме палци! Чета ви и се вълнувам много с всяка нова информация около това прекрасно дете. Дано има късмет!
Поклон пред всички дами, които са двифателя на тази инициатива.
Наградата за вашите усилия ще е усмивката на възстановяващия се Джони Simple Smile
Късмет, дете,  и попътен вятър!

Общи условия

Активация на акаунт