Моля, помогнете да спася детето си!

• 443 848
  • 2 951
  •   1
Отговори
# 1 965
Ами...още е болен. Да си имам ъпдейта, направо мога да си копирам предишният пост. Как сме тръгнали, скоро ще сме акционери в Биг Фарма Joy Преди малко буквално се хвърли на леглото и заспа като под упойка, явно аз няма да спя нощес.

Ще се оправим, сигурна съм. Докато на наша страна са не само читави родители, но и още по-читавите им деца. Голяма прегръдка за мъничкото Жаки с огромното сърце, дано нищо не го промени Heart

# 1 966
Привет от поредната чакалня на поредната болница Grinning малко на истерия избива смехът ми, но кот' това. Поне пациентът е усмихнат:

Малко обезкуражаващо е, че завършваме всяка консултация с "нищо му няма, ще му мине" и даже не се усещат как първата и втората част на заключението си противоречат. Нищото е, че вече втори месец детето кашля (не много, но ежедневно), говори носово и бълнува, другото мина.

Платформата:
https://www.gofundme.com/f/help-our-johnny-recover

Базарът:
https://www.facebook.com/groups/2366497430254580/?ref=share_group_link

# 1 967
  • над кукувичето гнездо
Heart Eyes

# 1 968
  • София
Усмивка за милиони Heart

# 1 969
Толкова е красиво нашето момченце🥰
Така искам да има спокоен и пълноценен живот и в болница да ходи само за го претеглят и премерят колко много е пораснал!

# 1 970
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverПрекрасен сладък Джони Sparkling Heart
Пуснах сумичка в сметката на каката, другия месец на заплата пак ще пусна!
Дано Жаки е орисница, имате нашата обич и подкрепа Sparkling Heart Flowers Four Leaf Clover

# 1 971
  • Бургас
Нацелувай го,Шугърче!
Прекрасен е!

# 1 972
Прекрасен Джони Heart

Деси, този път прегръдки пращам на теб Hug
Много ти е трудно, знай че те мислим и те обичаме.
За съжаление, основно виртуално Heart

# 1 973
Голямо желание имах да ви отговоря нещо, момичета, но такова главоболие ме мъчи, че съм оставила децата да се отглеждат един друг и се надявам да няма много поразии. Ако не си забравя мисълта до утре, ще споделя. Ако я забравя - не й било писано.
Благодаря ❤️

# 1 974
  • на Мелмак
Шугърче Hug

# 1 975
Оживях.
Принципно, мен глава не ме боли. То нали трябва да има нещо, освен бръмбари, та явно затова. Обаче... веднъж на петилетка, като кажат тея бръмбари, че ще има купон, аз го отнасям с натрупване и лихви.

Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverПрекрасен сладък Джони Sparkling Heart
Пуснах сумичка в сметката на каката, другия месец на заплата пак ще пусна!
Дано Жаки е орисница, имате нашата обич и подкрепа Sparkling Heart Flowers Four Leaf Clover

Благодаря, Елизабет ❤️
За Жаки - тя е орисница, фея и вещица, изпитано. Още преди да има кампания за Джони, Жаки...ох,  няма да обяснявам, тя няма нужда от моя нефелен пиар нито в този форум, нито където и да било. Само и единствено ще кажа, че е съмнителна печалба от генетичното тото за Джони, че аз съм му майка, но му провървя на орисница. Да й се връща доброто стократно, на нея и на всички близки на сърцето й ❤️❤️❤️
И на всички вас 🤗

Руми, знам, взаимно е. Всеки път като видя превод от някоя от вас, публикация в базара, думи на подкрепа и хем ми е криво, че съм в такава ситуация, хем се радвам с колко стойностни хора ме срещна, хем се моля никой от вас да не разбира какво е. Виртуалното вече е начин на живот, лошо няма. Да не говорим колко хора около мен, съвсем реално и лайф, просто решиха, че е по-лесно да се отдръпнат и да не питат много. Това го броя бонус в ситуацията, тъкмо ще ми освободят повече време за Джони. И за вас ❤️

Жаки, ми то пак трябва да ходим всяка седмица бре Joy той расте със скороста на светлината, чак ме притеснява. Никой, който не знае на колко е, не е познал, все му дават две години отгоре поне.
И сериозно - да, да ти се сбъдне и само затова да го влача по болници ❤️

# 1 976
Няма ъпдейт на наличност, защото дори не ми е до това в момента, прощавайте.
Все пак пиша, защото сте в правото си да знаете защо не се появявам (и няма да се) тези дни.
Джони куца като върви, замята десният крак. Не се е ударил, не е падал. Нещо вътрешно е, вероятно неврологично, но не е ясно засега какво и защо. Ясно е само видимото - няма желание да върви, може и цял ден да откара легнал. Водя го по доктори, бавно ще е, но ако се разбере какво и защо, ще пиша.
Благодаря ❤️

# 1 977
  • Бургас
Шугърче,дано е нещо безобидно,моментно! 🍀❤️🙏

# 1 978
Шугърче,  с теб сме, макар да не ти помагаме особено. Нямам думи вече.

# 1 979
Ох, Шугър, дано е нещо безобидно!

Общи условия

Активация на акаунт