Моля, помогнете да спася детето си!

• 443 671
  • 2 951
  •   1
Отговори
# 2 025
Щастливи празници и много здраве на цялото семейство . Деси мисля, че  си страхотен човек , макар да не те познавам лично.
Дано всичката  положителна енергия , която се излива към този малък боец бъде от полза.
Подкрепих с малко , но от сърце .

# 2 026
Сега, с риск да ме вземете за изкопаемо, ама не схващам тази платформа как се изпращат пари. Може ли като на една неграмотна(тук синът ми би въздъхнал отегчено) да ми напишете с думи прости номер на банкова сметка, по която и аз малко да изпратя. С пожелание за здраве на Джони , на семейството му и на всички вас!

# 2 027
Светкавица, по тази сметка можеш да изпратиш:

Bank transfer:
IBAN: BG26UNCR70001524624650
Bank: UniCredit
Beneficiary: Karolina Tomova

# 2 028
Много благодаря! Още в обедната почивка отивам! Здраве за всички!

# 2 029
  • София
От платформата е мега лесно. Клика се на бутона Donate now и си въвеждаш сумата и номера на картата.
Аз нямам онлайн банкиране и ходенето до банката също не ми е опция, за това си ползвам платформата. На кой както му е удобно, Важното е да помогнем. Simple Smile

# 2 030
Деси, весели празници!
Помогнах с малко и аз, целувки за всички дечица!

# 2 031
Сега ще опитам да напиша един мъничък отчет.
Не, не как съм похарчила парите ви, аз това го писах, а когато похарча тези, които сега дарявате, ще напиша отново.
Нищо не мога да направя за да ви се отблагодаря, поне отчасти, искрено се надявам да приемете отчета "какво купиха парите ви" за моят коледен подарък. Бих писала и по-рано, но нямаше много смисъл, защото не бе ясно какво от подобренията ще остане във времето. Сега, почти шест месеца след процедурата, мисля че ще е реалистична оценка.
(Предупреждавам, че част от това, което ще споделя, не е приятно за четене. Мен не ме притеснява, нито ме кара да се чувствам неудобно. Аз съм обещала пред себе си, че ще пиша и го правя.)
И така:
Джони имаше много често диария, месеци. Сега само, ако е болен.
Спеше свит на кълбо. Понякога дори не искаше да ляга в леглото, а на земята или под масата. Това е вече в миналото.
Често имаше ужасни изблици на агресия и автоагресия. Както можете да си представите, от това страдахме всички, но най-вече сестричката му и той самият. Грубо, сега сравнено с преди, тези изблици са намалели с около 80 процента и всеки ден не мога да се спра да се радвам на това.
При всеки момент, когато нещо не получаваше, не го разбираме и тн., следваше ужасен истеричен пристъп, който продължаваше 30 минути поне. Сега продължава около 3!
Помните ли онзи неприятен, но съвсем реален пример, който ви давах (рисува със съдържанието на памперса) ? Е, да кажем само, че не съм го прочела някъде, но няма да обяснявам по-натуралистично. Стига, мисля, да споделя че вече нито вкъщи, нито на публично място му хрумва подобна артистична изява, а колко ми е хубаво, че сестра му не е свидетел на подобни неща, смятам и сами ще се сетите.
По ред причини, Джони и досега е с памперс. Джони тежи 25 килограма. Всяко преобличане бе борба за оцеляване. Битка, от която и двамата излизахме посинени и ревящи. Сега просто казвам - "легни на леглото, трябва да те преоблека".
И досега вкъщи е адски разхвърляно и - често - мръсно. Но надежда има, пример от тази сутрин: дойде и поиска портокал. Дадох му портокал и салфетка и казах "отиваш и слагаш на масата, белиш и обелките на салфетката". Първата част изпълни, но започна да хвърля обелки из стаята. На фалцет повторих "обелките на салфетката!". Събра ги и ги сложи на пустата салфетка.
Джони години вече заспива с мелатонин. Не питайте, моля. Все пак и ние трябва да спим. Е... вече седмица заспива без мелатонин и спи приблизително 9 часа.

Искам да сте наясно, че сте купили това не само на Джони, а на цялото ни семейство. На някой може и да му изглежда недостатъчно, но за мен, семейството ми, терапевтката на Джони, приятелите, които видяха тази трансформация с очите си, е чудо. Не коледно. Сътворено от вас основно.

Светкавица, ние всички сме изкопаеми, особено за децата си. Ми...като ми се смеят големите, рязко им напомням, че дори да си служат с лъжица, аз съм ги научила. Е, хубаво е, че и те, и аз имаме чувство за хумор, да не се избием. Благодаря!

maybe June, човек като повечето съм, нищо особено. Ситуацията ми налага да бъда в някои аспекти по-добрата версия на себе си. Понякога успявам, понякога се провалям с гръм и трясък.

Сърдечно благодаря на всички ви, приятели на Джони, аз без вас отдавна да съм загубила битката.

# 2 032
  • София
Деси, силно те стискам мила. До край, няма начин. ❤️

# 2 033
Спешно, искат ми 3 имеа!На титуляра на сметка

# 2 034

Каролина Десислава Томова
(Няма грешка, така се казва)

# 2 035

Каролина Десислава Томова
(Няма грешка, така се казва)
И така го приеха, ама нещо ме поразиграха. Извинявам се, че създадох смут, то моето май стана "мечешка услуга" - къде да пратя, как да пратя..Blush
Още веднъж здраве и обич за всички! И всички детски лица са греят от радост!

# 2 036
Настръхнах.Да е,жив и здрав аз ти писах на лични в месинджър и обещах нещо.

# 2 037
Ох, Десоооо, Линда Еванджелиста Георгиева 🤣😅🤭🤭❤

Това което написа е много, много голяма промяна,  лъвски скок за Джони!
Моля се от все сърце да успеем да съберем за още една процедура! Тогава не знам вече- направо на плодова салата и украсени ще ги сервира мандаринките:)
Много си силна ти, корава българка. ❤
Бог е голям и ще даде по- добри дни на цялото семейство. Лили плаща висока цена, а е толкова мъничка. Дано са все повече хубавите моменти с брат и, да няма агресия, нито авто агресия, а само весели игри, в които Джони да се включва с разбиране и желание!
Снимки ни слагай към отчетите, моля❤

# 2 038
Не е малко, Деси, много е. Но те хубавите неща бавно стават. Ще съберем парите и за следващата стъпка.

# 2 039
  • София
Пуснах в платформата скромно, желая топли и светли празници, на всички ви.

Общи условия

Активация на акаунт