Моля, помогнете да спася детето си!

• 443 750
  • 2 951
  •   4
Отговори
# 2 010
Честит рожден ден, Деси. Здрава и щастлива да си.

# 2 011
Деси, честит Рожден ден! Пожелавам ти здраве, спокойствие и щастливи дни! Сигурна съм, че идват по-добри дни! ❤️ Превеждам и аз по сметката на каката с пожелание за светли празници! ❤️

# 2 012
  • Бургас
Честит рожден ден, Деси! Пожелавам ти здраве и спокойствие!

# 2 013
  • на Мелмак
Честита да си, Шугъре Hug
Пожелавам ти от все сърце следващата година от живота ти да е преизпълнена освен с надежда, с много усмивки от твоя страна!

# 2 014
  • При семейството си
Честита да си, Шугър. Пожелавам сбъдване на най-искрените майчини мечти и отпадане на всички майчини страхове. И здраве, разбира се:

# 2 015
Честит рожден ден, Деси!
Нека всички коледни желания на хората от целия свят да се трансформират и дойдат при вас като едно, само едничко желание и неговото сбъдване. Твоето. Heart

# 2 016
  • На брега на реката
Шугърче, мила майчице, наред със сутрешните ми пожелания, без да зная, че имаш повод, пожелавам само още едно:
Всичките ти мечти и желания да се сбъднат и никога повече да не се налага, да си силна и да се тревожиш!

# 2 017
  • Mediterraneo
Шугъре, здрава да си, зло да те забрави! Пожелавам ти коледни чудеса всеки ден!

# 2 018
Тъй... след като два дни ревах, ще пробвам да спра и да пиша.
Чувството, че цял един свят, в голямата си част непознат и виртуален, стои зад детето ти,  не подлежи на описание. По всички възможни социалки, тук, на лични, по телефона и мъничко наживо, получих най-доброто - стотици думи на подкрепа и прекрасни пожелания. Много съм горда да бъда част от вас, макар често се чувствам недостойна. Но да не си придавам излишна важност, Джони е достоен. Точно толкова, колкото всяко от децата ни.
С благоговение и искрена възхита наблюдавах как за първи път в моя живот, не получих никакъв подарък и цветя, всички читави хора около мен, вие включително, направиха това, от което имам нужда - дарения и споделяне на кампанията.
Не искам да ви връщам нищо, искам да сте винаги в позиция да давате. На Джони или на когото си решите.

# 2 019
  • Бургас
Честита да си,Деси!
Здрава и все така борбена и с чувство за хумор!

# 2 020
"So this is Christmas
And what have you done?..."

Волуме-то е на макс и се опитваме да ни е празнично. Джони е малко против коледните песни, очевидно му причиняват сензорни проблеми, но останалите настояваме, че се налага. Вие включително:

Елхата вече претърпя няколко събаряния, тези деца не спят, когато аз съм будна, и идея нямам как ще опаковам тайно на дядката подаръците, а на всичко отгоре не си намирам рецептата за меденките! То, ако честно, не виждам и кой ще ми даде шанс да творя особено, но дребната не отстъпва, налагало се.

А имаше други Коледи, поздрав отпреди години:

Вече наистина не намирам подходящите думи за всички, които ми пишат, питат, помагат с популяризирането, даряват...кой каквото и да казва, надежда има за света, аз го усещам всеки ден.

Празнично да ви е, не само по Коледа Heart

Платформата:
https://www.gofundme.com/f/help-our-johnny-recover

Базарът:
https://www.facebook.com/groups/2366497430254580/?ref=share_group_link

# 2 021
Празнично да ти е, не само на Коледа.

# 2 022
Момичета, ако някой си е наумил по празниците да дари нещо мъничко нека е за нашият малък принц. Писа ми една дама, че и било неудобно да преведе  15- 20 лв, а толкова можела.  Затова пиша тук- няма значение даже и 10 да са! Да има движение, да се споделя, това е важно! Колкото можете и искате да отделите, жестът, вниманието, мисълта за Джони е помощ! Това да крепи и майката да ни го гледа добре❤ Много сме и те наблюдаваме😅🤣❤🧑🎄
Да сте здрави всички, Дес!
Аз вярвам, че някой ден Джони не само ще слуша песничките, ами ще ги и пее и ще танцува и всичко, което правят малките юнаци!
Няма начин да няма начин! 🌸🧑🎄

# 2 023
На 21.12 в тази сметка имаш 4114 лв. Дано да е знамение някакво! (Аз съм малко такава, заглеждам се по цифри разни 🤪)

# 2 024
Шугърче, да сте здрави и да изкарате прекрасно празниците заедно Nature Sparkles Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт