Моля, помогнете да спася детето си!

• 443 771
  • 2 951
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
шугърче, дано успешно открият какво е и да предпишат правилно лечение...Heart

# 1 996
Елпис, Кокомира Hug знам, че знаете, момичета, а предпочитам да не сте наясно. Всичко ще проверим, дано някъде излезе нещо, все си мисля че е по-добре да знае човек какво бори.
А че ще се боря, мисля е ясно. То и да искам да се откажа, няма как. Тъкмо да се отпусна и да река "бе, достатъчно...стига" и се явява някой да ме срита виртуално. Вчера това бе един господин, който подкрепя Джони от самото начало на битката. Много ми е смущаващо как благодетелите на Джони мислят, че не правят достатъчно. Пише ми човекът и почти извинително "скромно, но от сърце". Съвсем нескромно заявявам - дръжте сърцата си във форма, обичайте ги и ги споделяйте с децата си, това е единственият начин да сме сигурни, че светът и след нас ще го има. При това по-добър и щедър.
Предпразничен поклон от мен за всички ви Heart

П.С. ще трябва да се мобилизирам и да извадя Коледата от кашоните, дори и Джони да й види сметката Grinning

# 1 997
People SantaGiftС пожелания за Светли празници и Коледно чудо за прекрасния Джони, преведох малка сума!
Надявам се да имате Весели празници и много подаръци на sweet Джони Gift Heart  Christmas Tree People Santa Gift

# 1 998
Благодаря, Елизабет!
На теб и още много, които стоят зад детето ми години. Думите са слаби и това не е поза.
Светло да ви е и празнично, на душите, в сърцата, в семействата, сред близки и приятели Heart
Надявам се догодина да постна снимка как Джони украсява елхата... засега сестра му. "Мамо, не се притеснявай че Джони ще я събори, той не разбира много, аз ще я оправям".

# 1 999
  • над кукувичето гнездо
Heart Heart Heart

Въпреки че празниците са истинско изпитание за бюджета на много семейства, се надявам хората да имат съпричастност към тези сред тях, които са в момент на необходимост от нещо повече от отрупана трапеза и подаръци под елхата.
Капка по капка...възможност за по-добро бъдеще за някого, а в конкретния случай - на този очарователен малък борец, който подкрепяме от известно време, виждаме как прогресира и се справя мъжката и който влезе рязко в сърцата ни. Нека заедно да правим каквото и колкото е възможно по силите ни, за да се опитаме да довършим започнатото. Няма начин да няма начин.

# 2 000
Ох, прекрасното момиченце Heart

# 2 001
  • На брега на реката
Шугърче, прекрасна е каката и с добро сърце!

Искам да ви пожелая, през следващата, а и бъдещите години, здравето да не е просто гост във вашия дом, а да живее съвместно с вас!
Пожелавам още, все по-малко да имате нужда от нас и все по-големи усмивки да виждаме на лицата ви!
Дай Боже, да се случи!

Дано повече хора се активизират, с настъпващата Коледа!

# 2 002
Дума дупка не прави, казват...прави и още как. Сърцето ми е швейцарско сирене от вас, в най-добрият възможен вариант. Здрави да сте и да ми говорите, а дано и аз ви чувам, особено когато ми е най-тежко и безнадеждно.
Знам, че има много нуждаещи се.
Знам също, че идват празници и има хора, дето се присещат да си купят индулгенция.
Но на Джони ситуацията отдавна не е подходяща, той е едно от децата, които "Ами така ще е".
За медицината. Не за мен, и - определено - не за вас. Вие сте доказателство, че има и нещо отвъд науката. Колективната вяра. Доброто в най-чиста форма.
Никога не съм обичала да привличам внимание, но с Джони се наложи просто. Както каза фея номер едно - и калта под ноктите, щом е за детето.
Днес малко остарявам. Споменавам го само с една цел - да благодаря на приятелите на Джони, от тях получих най-прекрасните пожелания и най-ценните подаръци (дарения и споделяне на кампанията).
Стара снимка, напомням за какво се боря, да върна този блясък в очите:

# 2 003
  • под тепетата
Честита да си, здрава и все така намираща сили да се бори!

# 2 004
Честит рожден ден, Деси! От сърце ти желая спокойни дни и по-малко притеснения. И понеже знам, че за една майка няма по-голям подарък от здравето на децата ѝ, моят подарък го изпратих по сметката на каката на Джони. Бъдете здрави!

# 2 005
Честит рожден ден, Деси, бъди здрава! Знам за какво мечтаеш и ти го пожелавам от цялото си сърце!

# 2 006
Честита да си, Деси и да ни гледаш момчето, голям мъж да стане и да има блясък на всички в очите ви.

# 2 007
  • София
Хей, Шугърче, здрава бъди! Силна си и си остани силна! И не спирай да вярваш и да се бориш както досега! Ще го постигнем с общи усилия този блясък в очите на нашия герой! Можем го! А медицината ще я оставим с пръст в устата. Може пък след това някой велик медицински ум да се сети да напише в учебниците, че там, където медиците вдигат безучастно рамене, енергията на майките прави невъзможното и се случват чудеса. При това целогодишно, а не само по Коледа! Purple Heart

# 2 008
  • София
Честита да си, Деси! Жива, здрава, все така борбена! Светли празници желая и една по-здрава и по-успешна нова година! Пускам по сметка на каката и аз, скромно, но от сърце.

# 2 009
  • София
шугърче,  здрава и честита да си! Да имаш много поводи за усмивки, а блясъка на твоите очи да се къпе от щастие в очите на Джони Heart!

Общи условия

Активация на акаунт