Втори шанс (Kalbimdeki Deniz - В сърцето ми е Дениз)

• 41 149
  • 503
  •   1
Отговори
# 165
Уауу, Фикрие е страхотна на тази снимка, т.е. актрисата!🙂

# 166
 Фикрие съм я гледала в други дизита . На тази снимка е от едно спряно но тук наистина е добре . Моаят живот игра Нуран майката на Ефсун и Бахар . Тя измисли лъжата.  Не знам името на актрисата .

Кутси да ни попее

Имат ли  връзка още младите не знам от вас научавам че се загаджили .

# 167
  • София
Привет!
femmi2, благодаря за клипчето с изпълнение на Кутси - много го харсвам не само като артист, но и като певец.
Ето какво пишат в Теленовели за любовта на Едже и Мустафа:
"Любовта на Едже и Мустафа от сериала "Втори шанс" се пренася и в реалния живот, пишат усилено турските медии. Въпреки това актьорът никога не потвърждава, че има романтични отношения с колежката си Хазал Адъяман (Едже). Все пак по време на втория сезон на "Втори шанс" се разделя с дългогодишната си приятелка Едже Самлъ - негова състудентка от консерваторията в Истанбул. Налага се адвокатът на Едже Самлъ да публикува публично опровержение на медийните твърдения, че клиентката му, обладана от ревност, се е опитала да проникне в заключения дом на Батухан Екши, привличайки вниманието на съседите му.

Батухан Екши е роден на 13-и октомври 1990 г. в Истанбул, Турция. Мечтае за актьорска кариера от ранна детска възраст и още като ученик се записва в "Академия 35.5" при Вахиде Перчин (Гьонюл от "Майка").

"Откакто се помня, винаги съм имал две страсти - актьорството и биологията. Когато бях в 4 клас, много исках да изучавам задълбочено човешката анатомия. Генетиката ме привличаше и в университета моето желание бе да следвам тази специалност. Но не се получи, не ме приеха. Тогава реших, че на всяка цена трябва да успея като актьор. Захванах се сериозно и започнах бавно да напредвам, стъпка по стъпка. Обмислях прецизно всяко действие, защото не съм човек, който би рискувал. Обичам да планирам всичко предварително и да съм наясно какво ме очаква", доверява Батухан.

По съвет на преподавателката си Вахиде Перчин той постъпва в театралния департамент на университета "Бейкент".

Екши за пръв път застава пред камера още като студент през 2011 г. в сагата "Магията на мама", след което има изяви в няколко хитови продукции.

Ролята на привлекателния Еге в "Лятна история" (2015) го превръща в идол на девойките, а последните му участия в сериалите "Не пускай ръката ми" (2018) и "Децата на сестрите" (2019) затвърждават имиджа му на плейбой. Затова допринася и увлечението на Батухан по мотоциклетите и високите скорости. "
Всичко добро и до скоро.

# 168
Добро утро! Щастлив ден!.....

Последна редакция: пт, 23 авг 2019, 06:04 от vera17

# 169
Добро утро! Щастлив уикенд!

Последна редакция: сб, 24 авг 2019, 07:18 от vera17

# 170
Кики изпраща още......

Мустафа ни поздравява...Хубав ден!

Последна редакция: сб, 24 авг 2019, 15:21 от vera17

# 171
Здравейте !
 Извинявам се кой или коя е Кики ?  Споменавате я  в темата .

# 172

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 07:04 от vera17

# 173
  • София
Здравейте, чак сега откривам темата. Много се зарадвах, дори не знаех че Мират е певец :o страхотен е! Още съм в шок и от новината, че актрисата, която играе Фикрие и Нуран е една и съща!!! Как е възможно това, хора!?

# 174
Здравейте Grinning
Деси ,възможно е ти я гледаш като Нуран ,там е пълничка  . На русата снимка е отслабнала и променила прическста. Добре  се превъплащава в роля.
Кутси има страхотен глас . 

# 175
Привет! Днес свършва първи сезон, за щастие утре продължават с втори. Разбрах , Хюля се разболява от рак на стомаха, и същевременно е бременна , трябва да избира , бебето или операцията.

# 176

Това е братът на Йозге

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 11:12 от vera17

# 177
  • София
Привет!
Вера, здравей!
Много ти благодаря за видиото с изпълнение на Кутси. Много го харесвам. От  всички певци-артисти, харесвам най-много Кутси. Аз  го поставям на първо място като певец, а след него Йозджан Дениз и Керемджем. Дано продължава да ни радва и като артист и като прекрасен певец.  Благодаря и за великолепните фотоси.
Тук Йозге май казва "довиждане" на морето или още му се радва:

И Кутси, готви се за концерт:
https://www.instagram.com/p/BsAfRPEFWZT/

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 13:03 от Nina NN

# 178
Много са сладки! Йозге има племенник на име Атлас! За съжаление, не мога да намеря снимки с племенника..

# 179
Страхотни снимки качвате всички! Гледам сериала всеки ден и така ме е яд на Дениз, че не казва истината на Едже за баща й.... Толкова преиграва, че чак ме дразни Едже .. То бива, амааа нейното няма край....

Общи условия

Активация на акаунт