Втори шанс (Kalbimdeki Deniz - В сърцето ми е Дениз)

• 41 155
  • 503
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро в четвъртък!.. " Момчето ви изпраща целувки!..."

HeartHeartHeart

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 05:51 от vera17

# 196
Добър ден !
Изпраща ни  целувки ,да можехме да идем на негов концерт се насладим .

# 197
Здравейте, не съм писала до сега,но следя сериала и редовно чета темата.Въпроса ми е Едже не ви ли се струва променена във новия сезон ,сякаш си е направила операция на носа?

# 198
  • София
Привет
femmi2, здравей!
Чудесно ще бъде да посетим концерт на Кутси! Покана има за 2-ри септември. Все още има време, ако няма билети - правостоящи. Заслужава си:

Поднася и прекрасни цветя за почитателките си:

# 199
Нина Flowers Hibiscus Чудесно ще  е  в Истанбул няма как да се организираме за кратко време .

# 200
  • София
Нина Flowers Hibiscus Чудесно ще  е  в Истанбул няма как да се организираме за кратко време .

Така е! Много си права . За такива концерти билетите са продадени преди месеци.
Скрит текст:
В Лондон гледахме с дъщеря ми "Мама мия", но на магия. На шега попитахме има ли билети, а то имаше. Някой връщат билетите в деня на концерта и малко са такива, които вярват, че ще намерят, а то се получава. Но наистина е магия.
Всичко добро и нищо не ни пречи да следим обявите за концертите му от по рано. Flowers Four Leaf CloverFlowers RoseFlowers Four Leaf Clover

# 201
Не само билети ,екскурзията до там . Не познаваме мегаполиса да тръгнем .
Браво за мама мия  че сте присъствали .

# 202
  • Варна
Здравейте, не съм писала до сега,но следя сериала и редовно чета темата.Въпроса ми е Едже не ви ли се струва променена във новия сезон ,сякаш си е направила операция на носа?

Същото ми направи впечетление и на мен, стори ми се променена физиономията й, даже малко загрозена според мен. Но никакво официално обяснение не съм прочела по този повод.

Аз пък искам да попитам какво мислите за феноменалното отслабване на Фикрие. Пълна промяна в тази жена.Тя коренно се промени и как и защо стана това? Такъв е сценарият ли или пък това е нейно лично решение и сценаристите/режисьорката го вписват умело в действието ? Някой да е прочел нещо по този повод?

# 203
Може по сценарий да е трябвало преди да е по - пълна , гледах "Назови ме по име", там една от героините се правеше на пълна с подплънки . А пък с днешните методи в гримьорството могат да те направят каквато и да е. Нали гледаме " капките " по Нова.Laughing

# 204
  • София
Здравейте!
Днес в Турция е "Празник на победата" - 30.08. Кутси също е изпратил поздрави, а той е и голям почитател на Кемал Ататюрк:

Поздрав с песен:
https://www.instagram.com/p/BKyJj58AxfV/
Всичко хубаво на всички ви.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 15:37 от Nina NN

# 205
Някой прави снимки тайно , кой и защо , кажете ако знаете.

# 206
  • София
Нямам идея и яз се чудя.. може би този момък?

# 207
  • София
Момичета, за какви снимки и какъв момък питате?
Аз не зная до кой епизод сте стигнали, защото сега не гледам по БТВ редовно, но мисля, че питате за Юсуф или Йосиф - синът на Мират, който се завръща от Лондон и иска да се запознае с баща си. Предизвиква сблъскване с колата, която шофира  Едже и така се запознава с нея, а тя да го запознае с баща му.
Йосиф е момчето с дългата коса, което кара мотора.

# 208
  • София
До момента на сблъсъка сме точно. И от няколко епизода дават как някой снима от храстите.. Аз си мисля, че е точно той , за да разузнае ситуацията. Оффффф тоя Алихан RageRageRageRage

# 209
Да , сигурно е синът на Мират. Алихан ме отвращава, и физиономията му е противна. А Шебнем как разбра за къщата на Хюля, явно и тя готви голям сюрприз! Дано всички си получат заслуженото.

Общи условия

Активация на акаунт