ДЕКЕМВРИйската дружина измина първата третина! Тема 4

• 19 621
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Еделвайс, а какви са пъпките? Хаотични, в редичка, с воден връх или червена точка? Ако някоя бълха или паяк трябва да ги издириш , за да не те тормозят. За маслата - аз ползвам на дотера и до колкото знам само ментата и салвията не се препоръчват, но ще прочета отново. За лавандулата съм 100% , че е ок- тя се прилага и на бебета от 0+. Принципно тези на дотера се разреждат в базово. Ти какви си взела?
Пъпките са много разнообразни някой са си типични като от комар, не са подредени под някакъв ред новите са като зачервено петънца съвсем леко подути, мислих че поне вкъщи съм решила проблема днес сутринта пак пуснах в контакта ако има нещо дано изчезне, за офиса ще взема също нещо. Етеричното масло е на Rivana, сега си сложих на краката евкалипт, др е лавандула, но нещо доста се филмирах сега. Утре съм на доктор ще питам и него, но сега притесних, че си намазах краката с тази лавандула защото аромата наистина е силен, после си намокрих ръцете и си минах краката, да се тошира малко миризмата. Интересното е че нито приятеля ми го хапе нещо вкъщи, нито колежката я хапе нещо в офисите, а аз цялата в пъпки

# 601
Не искам да си упреквам ,но за какво ви е количка от сега? Ще купите и като наближат черния петък и коледните намаления ще съжалите ,че сте дали повече пари. 
Често казано мисля, че е много рано за количка освен ако не искате да отметнете някоя голяма покупка.

# 602
Еделвайс, маслото от лавандула е напълно безвредно. Но не го слагай неразредено върху кожата. Етеричните масла се слагат само в комбинация с вода или нещо друго.

# 603
Не искам да си упреквам ,но за какво ви е количка от сега? Ще купите и като наближат черния петък и коледните намаления ще съжалите ,че сте дали повече пари.  
Често казано мисля, че е много рано за количка освен ако не искате да отметнете някоя голяма покупка.

Абсолютно съгласна съм теб. Но също смятам, че когато наближи черния петък и коледа е хубаво да си ориентиран какво търсиш, как вървят цените, какво си готов да отделиш, от кое си готов да спестиш за сметка на друго. Аз съм досадно организирана що не се отнася до пазаруване и макар, че обичам много да си купувам разни неща, никога до сега не съм купувала нещо, което да стои в гардероба с етикет. Моя начин е добре да обмислям всяка покупкa, много рядко пазарувам емоционално. Обожавам да правя списъци за щяло и за нещяло. Joy

# 604
Еделвайс, като усетиш , че те хапе нещо, стани и провери какво е. Ако имате животно може да си придобила алергия или да носи някакви дразнители .
Отиди при друг кожен.
Щом избиват така периодично няма как една животинка да седи и да си живее у вас , с цел да те яде цял живот.

Кикаир, това че разглеждаме колички не значи , че директно ги слагаме в кошницата и ги купуваме. Всеки си решава и преценява сам за себе си. Повечето мами споделиха , че ще чакат черни петъци и намаления.
По този повод да добавя , че скъпите брандове не се включват в повечето намаления.

# 605
Еделвайс, разреди ги маслата - 10-20 капки на 10мл базово за лавандулата( всякакво базово може- зехтин, кокосово), за евкалипта ще прочета Simple Smile
Аз също мисля да купувам на черния петък , но е добре човек да знае какво иска и да си го следи 🤗

# 606
До колкото си спомням Черния четък е края на Ноември. Е, нали се сещате колко от нас ще бъдат родили тогава? С новородено дете ило още в болница дали ще ти е до пазаруване и дебнене? Калто каза Алексчето повечето скъпи марки си държат цените и не се влияят от черни петъци.
Нашата я взехме защото я харесахме и двамата, а и тук я няма.
Всеки си преценява.

# 607
Алиса, аз съм същата обаче сега не знам какво ми става за всяко нещо си казвам айде като мине следващия преглед.
Не стига, че съм пълен лаик по темата ами и не сядам да видя кое какво е и за какво се използва. Да не говорим, че не е лошо да прочета някоя книга. Училище за родители мисля на есен, че тук август почиват, юли ми е рано.
Но съм решила някой път сигурно пак есента да ида да видя на живо някоя и друга количка на живо. Иначе така онлайн едва ли са същите. Не съм и много убедена, че бебешката количка трябва да струва повече от 2 минимални заплати, но пък като не знам колйо колко време се използва и как може пък и да трябва да е от по-скъпите.

# 608

Това намирам за маслата Simple Smile

# 609
Кикаир, аз количка искам да взема възможно най-скоро, защото си знам, че най-трудно нея ще я избера. Като я взема, ще ми е по-спокойно и ще мога да се отпусна за другите покупки. Планирам за последно да си оставя по-дребни покупки, за които мога спокойно да си обикалям и набавям лека полека - дрешки, биберони, шишета, лигавници, шапчици, комплект за изписване и т.н. След като изберем и купим количката, ще се захващаме за леглото/кошарата (още не съм сигурна какво 😄). Та да, като цяло предпочитам малко по малко да си пазарувам всичко необходимо (като започна от големите покупки), а не в последния момент да се юрна за всичко, че и лек ремонт ще има тогава вкъщи, и за раждане да мисля, пране, гладене, чистене, пък голямото дете... не не... 😁 Аз не съм суеверна, не ми пречи рано да пазарувам, въпреки че учудващо още нищо не съм взела хахах

Заинтригувахте ме с тези етерични масла, ще взема да прочета нещо по темата. Simple Smile

# 610
Благодаря много на всички и особено на теб Рамзес, че така сериозно и точно ме насочи. Това което прочетох е че и двете масла лавандула и евкалипт може да се ползват, но както казахте разредени. Така и направих на 100мл кокосов масло сложих 20капки и мазано започна Grin. Мисля, че стават и за успокоение на самите пъпки.

Относно покупките, аз също все още нищо не съм купила, но и количка няма да купуваме. Ще ползваме количката на сестрата на приятеля ми. Тя е доволна от нея, до преди няколко месеца я ползваше за нейната малка бонбон, а сега е подготвена и очаква нашето. Количката е Hot mama, освен това, че тя е доволна други мнение нямам и не можах да намеря. Ако някой знае нещо ще се радвам да чуя, понеже явно не е особено популярна, имитация е на mimahari, но май китайски вариант.

# 611
Здравейте мили дами. Аз също съм на мнение , че не е хубаво всичко да се отлага за последния момент , а и тези месеци на промоциите ще са ни най-напрегнати , Ноември  и декември.. Ние ще почнем от другия или по-другия месец да пазаруваме , но обиколихме магазините и харесахме в един и същи магазин и количка и кошара 
количката е тази Star nino мисля че е на лорели, но не съм много сигурна, просто много ми хареса и е 3 в1 кош за кола, голям и малък кош /летен и зимен или както им викат😁😁не съм много наясно с количките, но много ми харесаа

# 612

Аз съм си харесала тази на Chipolino. С трансформиращ кош е 2в1.Ще вземем  столчето за кола отделно и ще стане 3в1.Цената ми е идеална, не мисля да отделям много пари за количка, тази мисля че ще ми свърши работа. А и най вероятно след това ще се взема триколка или лятна количка.

# 613
Момичета и ние днес за първи път разглеждахме по магазините и то точно колички. Още доста ще проучвам и обикалям, но за днес ми хареса една на Чиполино, 3 в едно, доста лекичка и момчето обясни, че е и много здрава. Беарче видях, че не си била много доволна от Чиполиното, може ли да кажеш защо?

# 614
Мише(така ли те наричат на галено Simple Smile ), самата количка изглеждаше много добре, хубава, маневрена.. Обаче лично на мен ми беше много тежка (а аз попринцип нямам проблеми с носене на тежко). Отделно имахме проблеми с едното колело- все скърцаше ужасно.. Тамън го оправим и то след 2-3 дни пак започваше. Приятелка също беше с Чиполино и имаше същите проблеми. Това беше преди 7 години и половина де, сега вече създателите може да са оправили тези проблеми, но все пак аз си имам едно наум от тогава и не ми се повтаря с марката. Но пак казвам- минали са доста години, голяма е вероятността вече да няма такива бъгове, и количките да са ги направили по-леки, но не знам...

Общи условия

Активация на акаунт