ДЕКЕМВРИйската дружина измина първата третина! Тема 4

• 19 622
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
И аз мислех за нещо бебешко, ама знам ли. Ще пробвам с лавандулата, пък да видим. Един комар да има - мен ще ухапе. Grin

# 586
Здравейте!
Беърче, и на мен първата ми грабва окото. Полските са много тежки, не си го причинявай.
Аз съм си харесала модел на същата марка , но мисля , че беше ABC Design Salsa 4

Някоя мама спомена за Cybex Priam, аз също много я харесах и ми е в листата.

Аз сега да питам и на мен да ми дадете съвет , коя от количките най-много ви допада.

Скрит текст:
ABC design salsa 4

Stokke Xplory V6

Cybex Priam

Bugaboo fox

Nuna Demi grow

Egg

Алексче, списъка ти е почти като моя. +Mima моята детска мечта Grinning Аз съм между Stokke и Cybex, но повече за Cybex.
Alissa, без да искам да те разочаровам, ще ти разкрия минусите на мимата. Кожена е- зимата на бебето ще му е студено, лятото ще ври в кожата, сенникът е малък и разделен , а между отделните му модули влиза въздух/вятър(зимно време не е много ок). Има много малък и зле разпределен багажник.

Беърче , и на мен ми е малко странен коша, но количката ми харесва😂

Вили, аз с Вики използвах Stokke ( и все още използвам)и съм много доволна. Седалката въобще не е малка. Не знам от къде се взе този мит , но на който кажа , че сме със Стокке и все казва-“ А, малка е седалката😳”
Не знам за легналото положение , с Trailz модела сме и ми беше удобен, но сега искам нещо друго.

Запозната съм с тези минуси, но нищо друго не ми харесва визуално както нея, много ми е кукленска. Stokke най- се доближава, но митовете, които изброи ме отдръпват и от нея. Другото, което ме притеснява в Stokke е дръжката, може да споделиш и за нея - дали има повод за притеснение?

Аз съм с друг модел на марката и дръжката е различна , но като купувахме количката пробвах и Xplory-то и дръжката си беше ок.
Тогава се отказах , защото хванах много добра отстъпка на другия модел.

# 587
Беарче аз съм за буба... И аз съм решила да си взема такава ... зипи  също не са лошо ... еднакви са формите на кошовете . На мен квадратните кошове не ми харесват.. . Но да знаеш не са от най леките около 20 кг май тежат , обаче аз нямам проблем с вдигането на тежко , така, че ще го преглътна това

# 588
Здравейте!
Беърче, и на мен първата ми грабва окото. Полските са много тежки, не си го причинявай.
Аз съм си харесала модел на същата марка , но мисля , че беше ABC Design Salsa 4

Аз сега да питам и на мен да ми дадете съвет , коя от количките най-много ви допада.

Скрит текст:
ABC design salsa 4

Stokke Xplory V6

Cybex Priam

Bugaboo fox

Nuna Demi grow

Egg

Alex и на мен ми харесва abc design
Аз гледах на Чиполино, ама нещо тежки ми се струват,аз каквато съм клечка 😁

# 589
Скрит текст:
Здравейте!

Скрит текст:
ABC design salsa 4

Stokke Xplory V6

Cybex Priam

Bugaboo fox

Nuna Demi grow

Egg

Алексче, списъка ти е почти като моя. +Mima моята детска мечта Grinning Аз съм между Stokke и Cybex, но повече за Cybex.
Alissa, без да искам да те разочаровам, ще ти разкрия минусите на мимата. Кожена е- зимата на бебето ще му е студено, лятото ще ври в кожата, сенникът е малък и разделен , а между отделните му модули влиза въздух/вятър(зимно време не е много ок). Има много малък и зле разпределен багажник.

Беърче , и на мен ми е малко странен коша, но количката ми харесва😂

Вили, аз с Вики използвах Stokke ( и все още използвам)и съм много доволна. Седалката въобще не е малка. Не знам от къде се взе този мит , но на който кажа , че сме със Стокке и все казва-“ А, малка е седалката😳”
Не знам за легналото положение , с Trailz модела сме и ми беше удобен, но сега искам нещо друго.

Запозната съм с тези минуси, но нищо друго не ми харесва визуално както нея, много ми е кукленска. Stokke най- се доближава, но митовете, които изброи ме отдръпват и от нея. Другото, което ме притеснява в Stokke е дръжката, може да споделиш и за нея - дали има повод за притеснение?

Аз съм с друг модел на марката и дръжката е различна , но като купувахме количката пробвах и Xplory-то и дръжката си беше ок.
Тогава се отказах , защото хванах много добра отстъпка на другия модел.

Алексче, на мен най-много ми допада ABC design salsa 4, аз също им бях хвърлила око. Усещам, че изборът на количка ще бъде много труден  Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 08:01 от AnMary

# 590
За навън пръскам се с Бочко ,а вътре включвам това купих го от Метро

# 591
А някой  има ли мнение за Peg Perego? Само в интернет я гледам- хваща ми окото.

# 592
Труден ще е , но никой не е останал без количка. Обикновено се мисли, мисли и накрая се взима бързо , неочаквано решение. Ние получихме количката си няколко дни преди раждането на дъщеря ми , от много мислене.

# 593
Марти, бях до аптеката миналата седмица, за да взема някакъв репелент, Освен лепенките и гривните против комари мога да ползвам и масло от цитронела, което се поръсвало около теб като си седнал някъде навън. Но изрично ми казаха, че другите репеленти, дори и Бочко не стават за бременни и кърмачки. На Бочко дори ми показаха, че го пише отзад. Сега съм с лепенките. Мисля, че вършат работа, но единствените, които имаха са едни жълти емотикони, та малко са смешни, но важното е, че не ме хапят поне.

# 594
Да, и мен ме страшнее с тези репеленти. Ще пробвам с маслото от лавандула, ако не - ще взема лепенки. Мерси, момичета.

# 595
На мен пък АГ ми каза, че няма страшно от Бочкото- няма какво да ти стане. Всичко, което се използва за бебета, няма причина да не се използва и за бременни. Но всеки си знае и си решава за себе си. Simple Smile
То и много втелясване не е добре😁

# 596
А някой  има ли мнение за Peg Perego? Само в интернет я гледам- хваща ми окото.

Здравейте Simple Smile
Аз съм с две ръце за Пег перего Simple Smile
Меченце, първата мн ми харесва, но дали  се вдига на летния кош за крачетата поставката , защото когато спят не е ок( според мен ) да висят . Виж и бебето като марка и дизайн бейби от полските- за мен амортеаьорите им са уникални, стига да не се налага да я вдигаш. Разликата между полските и останалите не е повече от 2кг при почти вс модели. Изключвам количките с комбинирани кошове 2 в 1, които са по- олекотени като цяло. Помислете дали искате количка 3 в 1 или после ще заложите на летни директно. Аз ползвах комбинираната пролет- есен, бебата беше от 3 месеца до годинка, след това изобщо не я ползвах и взехме лятна на Чико охлала , която е 4кг. Защото като бебчето стане 10+ кила и количката и тя толкова , да не говорим как се тъпче коша 😂
Каня се да ви пиша за една фондация Фомадез- във фейсбук имат страничка, организират училища, но еднократно за един ден и е 4-5 часа, от всички, които съм посещавала( платени и неплатени) този курс ми беше най - полезен. Обсъжда се всичко- раждане, как протича, първи дни с бебето, кърмене, хигиена и първа помощ. Бях взела и таткото и той беше впечатлен 🤗 та, определено препоръчвам Simple Smile
За репелент - аз ще ви направя с етерични масла , но все не ми остава време да си купя някаква подходяща вода- лавандулова или подобна и ще сложа етерични масла, които имат репеленти свойства .

# 597
Алексче на мен най-много му харесва Cybex Priam ☺️
Относно тежестта на количката, ако не ви се налага да я вдигат все тая колко тежат. Аз моята нито веднъж не съм усетила колко тежи, нямаме никъде стълби директно в асансьора влизах.Рамзес е права, че нямат кой знае каква разлика в кг.
Аз съм се спряла на Пег перего и Муци,също и Стокето, което Алексче то е ползвала мн ми харесва с цялата дръжка.

# 598
Момичетата малко нахълтвам вие сте на друга вълната, но ви моля за съвет, защото вече положението е нетъпимоо Cry
От около месец почнаха да ми излизат пъпки по краката но само на ходилата, които ме сърбят не знам от комар ли са от друго насекомо ли, но мн странно само на ходилата, ходих на кожен лекар каза това е от насекомо изписами за мазане фусидин, в продължение на 2 седмици продължиха да излизат нови и всеки път, когато съм във вкъщи, навън не. Започнах да включвам, когато ме няма в котката против насекоми. Последните 4, 5 дни не бяха ми излизали нови и старите спряха да сърбят. Снощи докато бях навън ме ухапа предполагам комар 4 5 пъти по гърба, кръста и крката. През нощта нещо продължи да ме хапе на задника Flushed а днес по едното време като почнаха до сега само ми излизат нови и нови пъпки по кратка, задника, а вече дори и една по корема имам и сърбят. Станах и отидох и си взех етерично масло от евкалипт и едно от лавандула, връщам се чета на тях пише противопоказни за бременни, в Интернет хил условия, за да ги ползваш докато си бременна.. Сложих си на крката защото не мога да понеса да продължава това нещо с пъпките, но сега се притесних защото аромата наистина си е силен, влизало през кожата в лимфните и така нататък.. Моля по за познатите или тези с второ бебче кажете опасно ли е реално и какво мога да направя, защото наистина не издържам вече месец съм като крастава.
Извинявам се за дългия пост Confounded

# 599
Еделвайс, а какви са пъпките? Хаотични, в редичка, с воден връх или червена точка? Ако някоя бълха или паяк трябва да ги издириш , за да не те тормозят. За маслата - аз ползвам на дотера и до колкото знам само ментата и салвията не се препоръчват, но ще прочета отново. За лавандулата съм 100% , че е ок- тя се прилага и на бебета от 0+. Принципно тези на дотера се разреждат в базово. Ти какви си взела?

Общи условия

Активация на акаунт