ДЕКЕМВРИйската дружина измина първата третина! Тема 4

• 19 628
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря ви за мненията, момичета. ❤

Относно цветовете да кажа, че аз бях се настроила нашата да е в патешко жълто.😁🐥 Обаче в нета количките, които намерих в този цвят нещо не ми допаднаха и в последствие ми мина и тази вълна. 😃

Алиса, Cybex Priam беше една от хилядите други колички, които бях харесала. Единствено ме отказа това, че e доста по-скъпа от тази на ABC design, a както казваш ти - много си приличат. 😊

# 571
Благодаря ви за мненията, момичета. ❤

Относно цветовете да кажа, че аз бях се настроила нашата да е в патешко жълто.😁🐥 Обаче в нета количките, които намерих в този цвят нещо не ми допаднаха и в последствие ми мина и тази вълна. 😃

Алиса, Cybex Priam беше една от хилядите други колички, които бях харесала. Единствено ме отказа това, че e доста по-скъпа от тази на ABC design, a както казваш ти - много си приличат. 😊

Да и на мен само цената не ми харесва, но обмислям дали да не я дебна за намаление. Точно затова искам да се спра на някакъв вариант и все за 4-5 месеца, особено около началото на декември, ще пуснат някакви намаления.

# 572
И аз съм планувала да харесам и да чакам намаления- на Черния петък има много добри попадения

# 573
Здравейте!
Беърче, и на мен първата ми грабва окото. Полските са много тежки, не си го причинявай.
Аз съм си харесала модел на същата марка , но мисля , че беше ABC Design Salsa 4

Някоя мама спомена за Cybex Priam, аз също много я харесах и ми е в листата.

Аз сега да питам и на мен да ми дадете съвет , коя от количките най-много ви допада.

Скрит текст:
ABC design salsa 4

Stokke Xplory V6

Cybex Priam

Bugaboo fox

Nuna Demi grow

Egg

# 574
Алексче, от твоите аз съм за ABC design-a и Cybex.

А Bugaboo Fox ми е странна с този квадратен кош 🤪

# 575
Здравейте!
Беърче, и на мен първата ми грабва окото. Полските са много тежки, не си го причинявай.
Аз съм си харесала модел на същата марка , но мисля , че беше ABC Design Salsa 4

Аз сега да питам и на мен да ми дадете съвет , коя от количките най-много ви допада.

Скрит текст:
ABC design salsa 4

Stokke Xplory V6

Cybex Priam

Bugaboo fox

Nuna Demi grow

Egg

Алексче, списъка ти е почти като моя. +Mima моята детска мечта Grinning Аз съм между Stokke и Cybex, но повече за Cybex.

# 576
Bear - ABC design, Alex - Egg. Най - много ми харесват от показаните. Ох, как се радвам, че вече свърших тая работа. В момента съм на тема кошари. Бях 100 процента сигурна, коя искам (даже ви я показах тук), но намерих 2 други, които пак ми харесват. И сега не знам.

# 577
Аз имам психологическа граница около 1000 лв за количка с всичко. Полските са му тромави. Аз съм набелязала peg perego, cybex balios S i тази която е разновидност на cybex

Искам да е лека, и летния кош да е малко по висок от стандартните.
Стоке и Мима за мен лично не са удобни.Летните седалки са малки, и ако детето е по едро ще му е тясно. И друго за Стоке - няма легнало положение ако седалката гледа напред.

# 578
Здравейте!

Скрит текст:
ABC design salsa 4

Stokke Xplory V6

Cybex Priam

Bugaboo fox

Nuna Demi grow

Egg

Алексче, списъка ти е почти като моя. +Mima моята детска мечта Grinning Аз съм между Stokke и Cybex, но повече за Cybex.
Alissa, без да искам да те разочаровам, ще ти разкрия минусите на мимата. Кожена е- зимата на бебето ще му е студено, лятото ще ври в кожата, сенникът е малък и разделен , а между отделните му модули влиза въздух/вятър(зимно време не е много ок). Има много малък и зле разпределен багажник.

Беърче , и на мен ми е малко странен коша, но количката ми харесва😂

Вили, аз с Вики използвах Stokke ( и все още използвам)и съм много доволна. Седалката въобще не е малка. Не знам от къде се взе този мит , но на който кажа , че сме със Стокке и все казва-“ А, малка е седалката😳”
Не знам за легналото положение , с Trailz модела сме и ми беше удобен, но сега искам нещо друго.

Марти, за легълцата , мен лично ме запалиха по някакво Snoo. Много е красиво(според мен) , било успокоявало и дрън дрън , та’ май и това вече съм измислила, останалите сто кошчета и неща за спане , възнамерявам да разположа из къщата(в хола, спалнята, офиса , стаята за игра и тн).

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 11:44 от AlexM1590

# 579
Може Алекс, моето дете все по едро вървеше и като гледах приятелки с такива колички още около годината нямаше да се събира в тях. Сега като се замисля, всички познати със Стоке са с момиченца около мен 😉😉😉♥️

# 580
Здравейте!

Скрит текст:
ABC design salsa 4

Stokke Xplory V6

Cybex Priam

Bugaboo fox

Nuna Demi grow

Egg

Alissa, без да искам да те разочаровам, ще ти разкрия минусите на мимата. Кожена е- зимата на бебето ще му е студено, лятото ще ври в кожата, сенникът е малък и разделен , а между отделните му модули влиза въздух/вятър(зимно време не е много ок). Има много малък и зле разпределен багажник.

Беърче , и на мен ми е малко странен коша, но количката ми харесва😂

Вили, аз с Вики използвах Stokke ( и все още използвам)и съм много доволна. Седалката въобще не е малка. Не знам от къде се взе този мит , но на който кажа , че сме със Стокке и все казва-“ А, малка е седалката😳”
Не знам за легналото положение , с Trailz модела сме и ми беше удобен, но сега искам нещо друго.

Запозната съм с тези минуси, но нищо друго не ми харесва визуално както нея, много ми е кукленска. Stokke най- се доближава, но митовете, които изброи ме отдръпват и от нея. Другото, което ме притеснява в Stokke е дръжката, може да споделиш и за нея - дали има повод за притеснение?

# 581
Момичета, какво ползвате за комари?
Аз се чудех и май ще си взимам лавандулово масло. Репелентите не ми изглеждат сигурни за бременни.

# 582
Здравейте!

Скрит текст:
ABC design salsa 4

Stokke Xplory V6

Cybex Priam

Bugaboo fox

Nuna Demi grow

Egg

За мен Nuna i Egg
Моя близна приятелка имаше точно това стоки- да ми я подарят не я искам. Трудно маневрена, малък летен кош, подскача вътре бебето все едно в трактор го возиш.

# 583
В групата за бебешките колички ми обясниха да изчакам за Ноември, тъй като всяка година имало много добри намаления на Cybex. И тъй като ми е пълна Индия се спрях на Cybex заради положителните мнения, но обмислям ходене до Букурещ и смятам да разгледам по - подробно и други марки.

# 584
Вили, на мен доста ми хареса тази от снимката, която си постнала. И за тази цена си е супер, браво.
Аз както и да го глася, ако искам хубава и качествена количка, все около хилядата лв трябва да отидем, но ще ги прежаля.
С дъщеря ми бях с Чиполино. Влезнахме в магазина, избрахме я за отрицателно време, платихме я и хайде. И ви споделих, нещо не бях доволна от нея, но слава Богу щерката проходи бързо и спря да иска да се вози. 😃

Марти, аз засега се мажа със защитното мляко на Бочко. Четох тия дни и за някакви DEET-спрейове или нещо подобно, ама им се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт