ДЕКЕМВРИйската дружина измина първата третина! Тема 4

• 19 396
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Бейби, може ли да дадеш линк към магазина за внос? И ние ще си взимаме сушилня.
Писах ти на лично, че не знам дали е ок да правя реклама в групата.
Keity91 много сладки легълца. Но имайте в предвид, че кошарата може да си остане и не употребявана, като в нашия случай, след 2 отгледани деца си е нова хахах. От 1 седмица научих малката кака да спи в нея, ама скоро им предстои да се местим и ще има друго легло, та кошарката ще остане за бебчето. Този път уж съм решила, че няма да го взимам на спалнята, ама да видим кой ще излезе по-големия инат от двама ни хахха.

Бейби, аз я показвам за момичетата, които искат дървени легла, тъй като ми харесват страшно много, но както казвах по рано, аз ще взимам сигурно от тия другите, тъй като ни е много тясно, а и живот и здраве, като порасне и като стане новата къща - тогава ще инвестираме в хубаво дървено легло.  Blush

Знам, че Алексчето  ще обзавежда и други от момичетата, та за това Heart

# 631
Добър ден 🤗
Страхотни са легълцата 🙃
Меченце, може да ти е паднало кръвното- то в тея жеги и на мен ми приналява понякога...
Аз имам разширена вена на единия крак, но не знаех, че трябва да й обръщам внимание...

# 632
И на мен много ми допадат като дизайн легълцата. Момичета, мина така дългоочаквания от мен преглед Grinning Всичко с бебчо е наред, 140гр Simple Smile Обаче се оказа, че и аз съм с ниска плацента и ако не се вдигне със сигурност секцио, но това изобщо не ме притеснява, така че приемам, че нещата са ок. Аз също си запазих час за 2-та ФМ края на Юли. Иначе за пола, доктора от ФМ каза, че предположението му е за момиченце, а на моята докторка все и се вижда момченце, та все още сме 50 на 50. Ще чакам до другата ФМ.

# 633
Привет!
Ваша воля ама какви са тия колички и легла луди пари.... някак безмисленно ми се струва, по скоро матрака е важен за кошарата имахме кокосов сега пак него ще си ползвам.Количка една на бертони(не и помна модела) имах пак с нея гледах само да има големи колела,че много дупки при нас... но да така е всеки според чергата 👍

На единия крак имам една доста подута вена от прасеца до бедрото.От първото ми остана но е генетично при нас, засега мажа с един крем охлажда и повдигам на възглавница,студен душ също отпуска.Попринцип вече има безкръвни операций но докато сме бременни и кърмим не е разрешено, мисля да се възползвам след това живот и здраве.

# 634
Втората година в отчетната на дъщерята почти всички си накупиха летни колички или триколки. Аз също купих лятна ,че са по лекички и в града където живея навсякъса байърчета. В началото бебето е леко, но сега е 13 кг първата ми количка е 11 кг и багаж 2 кг да речем става 13+11+2=26 кг нагоре по байъра където живея ми излиза въздуха Weary
Сега ползвам лятната, първата съм я прибрала. Така че кг на количката са много от значение колелата на гумите и автомобила какъвто имате когато сте на път. Слава богу имаме комби ,че като тръгнем на път поне за багажа не мисля всичко побира включително и количката.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 12:06 от kikair

# 635
Добро утро и от мен!
Много скъпи ми се виждат тия легла за по 1000 лв. Във ФБ ми излизат реклами на сходни за 300 400 лв.
За количка ми е рано да мисля, ще го видим след пренасянето.

Идвам да се похваля, че си имаме официално нов апартамент и ще се местим съвсем скоро, ПКК горе-долу е в норма, но трябва да ида на място за другите изследвания.

И се оплаквам набързо, че имаме нов собственик на работа, аз още не съм казала и не знам какво да правя сега...

И също, че току-що си намерих стрия 😭😭😭 на корема, баш по средата се е изтипосала, явно няма да се размина с тая екстра
Хубав ден!

# 636
Аз купих и леглото и количката от този магазин в Русе но продават и онлайн
https://www.pif.bg/darveni-mebeli-za-detska-staya
Корема все още не го кажа с нищо ,но май вече се налага от вчера почна да ме сърби.

# 637
Корема все още не го кажа с нищо ,но май вече се налага от вчера почна да ме сърби.

Къде е този магазин в Русе, че нещо не се сещам, а ми се иска на живо да разгледам.

# 638
Рамзес, възможно е и да е от жегите. Тук напоследък до обяд е жега и пече слънце, а следобяд става едно дъждовно, но пак е горещо. Като хапнах сладко и се оправих. След 2-3 часа чакам резултатите... Дано този път всичко да е 6.

Ланчее, с какво се мажеш против стрии? Аз все още нямам, но страшно ме сърбят корема и бедрата и въпреки всичкото мазане очаквам и на мен този път да ми се появи някоя. Миналата бременност се разминах някак си..

# 639

Къде е този магазин в Русе, че нещо не се сещам, а ми се иска на живо да разгледам.

На Борисова на кръстовището, където е и магазина Штъркел Срещу него има Тирол.

# 640
Аз се мажа с кокосово масло вечер, а сутрин с едно мазило на Алверде - ето го:
https://3.bp.blogspot.com/-_ig5JUv06vk/WMb02Bh_3bI/AAAAAAAACHg/6 … ACLcB/s1600/1.JPG

Малко по - различна му е опаковката сега.

Доволна съм. Кожата ми е много нееластична, за сега нямам стрии (пу - пу). Имам доста от пубертета, които така и не можах да преживея. Силно се надявам да нямам нови.

# 641
Мажете се девойки Simple Smile важно е да се подготвя кожата. Иначе, ако е склонна да се цепи кожата ще се нацепи, но поне да се намалят щетите. Чела съм за естествено раждане пак имало някакви масла за мазане да се подготвена тъканнта и да мине без цепене Simple Smile

# 642
Ланчее, с какво се мажеш против стрии? Аз все още нямам, но страшно ме сърбят корема и бедрата и въпреки всичкото мазане очаквам и на мен този път да ми се появи някоя. Миналата бременност се разминах някак си..

Беърче, с Tummy buttera, ако съм в настроение за него, че ми е много тежък и мазен и ми е гадно да бъркам в него, че е твърдо и неприятно. Ако не съм - с едно по-леко лосионче на Нивеа, поне да хидратира кожата. Ще пробвам да я намажа няколко дни с едно бабешко кремче, ако има ефект ще ви кажа какво е.

Някоя мама от тук случайно да е адвокат/HR? Или да ме насочи нанякъде да разпитам по въпроса с работата? Благодаря!

# 643

Беърче, с Tummy buttera, ако съм в настроение за него, че ми е много тежък и мазен и ми е гадно да бъркам в него, че е твърдо и неприятно. Ако не съм - с едно по-леко лосионче на Нивеа, поне да хидратира кожата. Ще пробвам да я намажа няколко дни с едно бабешко кремче, ако има ефект ще ви кажа какво е.

Някоя мама от тук случайно да е адвокат/HR? Или да ме насочи нанякъде да разпитам по въпроса с работата? Благодаря!
Питай ще се опитам да помогна Simple Smile

# 644

Ланче , пиши ми на ЛС, ще се опитам да съдействам.

Общи условия

Активация на акаунт