Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо има няколко групи във Facebook за бебета, родени през декември 2019 г.?
Какво да правя, ако имам кървене на венците по време на бременност?
Кога е най-добре да се направи БХС по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо има няколко групи във Facebook за бебета, родени през декември 2019 г.?
Във Фейсбук има повече от две групи за бебета, родени през декември 2019 г. Въпреки че първоначалната група, на която е предоставен линк, е създадена от автора на темата и вече има около 90 участници, има и други групи с по-голям брой членове. Това може да доведе до известно объркване; важно е обаче да изберете групата, която най-добре отговаря на нуждите и предпочитанията на участниците.
-
Какво да правя, ако имам кървене на венците по време на бременност?
-
Кога е най-добре да се направи БХС по време на бременност?
-
Какви са причините за кървене на венците по време на бременност?
-
Какво представлява биохимичният скрининг (БХС) по време на бременност?
) Да, ама отново не стана.... По никакъв начин не можех дори вода да й дам, нито пък да я захраня. Държах я гладна и след това пробвах с шишето и пак не става и не става. Пръдължих да бъда кърмилница, въпреки че вече страшно се измъчвах, защото не можех да мръдна никъде без нея, тъй като и вода не пиеше(логично, пътуването ми отпадна) Eдва в 8 месец за пръв път успях да дам някаква вода и то с лъжичка и чашка и тогава ни започна и захранването и то мноого бавно...Та, така ....никога не ми се наложи да използвам НИТО ЕДНО ШИШЕ ...Не казвам, че на вас ще ви се случи същото, но си мисля- непредвидими са нещата, може би няма смисъл да се бърза, а да се действа според ситуацията и да купуваме на момента....То, колко му е - ако знаеш какво искаш винаги може да изпратиш някой да напазарува вместо теб.
Четох, че всъщност много от мазилата са на петролна основа и всъщност дори и да попият в кожата не могат да порникнат през клетъчната мембрана и стоят като отпадъчен продукт там, тоест правят по-голяма беля. Не знам до колко е вярно, разбира се. Препоръчвала се употребата на натурални масла. Аз до сега ползвах кокосово, но доколкото разбирам то е едно от най-трудно абсорбируемите масла също...Ето в това клипче тази мацка е показала нагледно какво се случва при мазани с различни продукти.
доктора каза че всичко е наред. Но немога да разбера какво означава ductus venous PI 1,60. И останалите неща за преклампсия. Някой може ли да ми ги разясни.
направо едвам се сдържам, много гадно..
1 година лишения за здравето на детето за цял живот - ще успея някакси