ДЕКЕМВРИйската дружина измина първата третина! Тема 4

• 19 402
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Аз съм решила да мине и втората фетална да разберем пола със сигурност и леко по леко ще почнем по големите неща да купуваме, че  не искам за посления момент . Ние нямаме сушилня и сега Много ги гледам смятам, че ще е много добра покупка.  Поне за зимата си е необходима

# 616
Мони, ние имаме сушилня от тази зима. Наистина е страхотно улеснение. Съветвам те да търсиш такава с термо помпа. Има по 400 лв, има по 1000 лв, но евтина не си заслужава да купиш. Скъпите имат някаква функция "умно сушене", която суши дрехите точно колкото трябва. Т.е. може да ги върти час, а може и 20 минути, зависи колко са дебели дрехите и като цяло са по-щадящи. Та благодарение на тази функция доста ток сме спестили. Моята на изплащане я взех, защото нямахме да ги дадем наведнъж всичките пари, а знаех, че по-скъпа по си заслужава.
Аз затова имам за цяло лято 3 рокли и 3 чифта "бабешки гащи" (да ми е удобно, че преди бях на стринг Laughing ). Като се изцапа пера, мятам в сушилнята и след 30 мин, най-много час, вадя и обличам.
Лошото е само, че преди бързах да събера дрехите от простора да не ги гори слънцето, а сега като ги извадя от сушилнята и остават в коша няколко дни. Тотален мързел. Grinning

# 617
Благодаря Беарче, така ми казват Blush

# 618
Добро утро, момичета.
Как сте?
Аз днес съм сама в офиса. Благотворителен ден е и колежките са по инициативи. Аз нямаше как да отида, защото всичко е свързано с боядисване, вдигане на тежко и т.н и затова съм си на работа. Grin Няма никой в офиса, пустош страшна. Satisfied

# 619
 Момичета, добро утро и от мен!
Аз също смятам, че е рано за покупки, но всеки си преценя, но също така гледам, харесвам си и т.н.
   Решила съм, че количката ще бъде с бюджет до 1000 лв.
Преди малко ми излезна една, която ми допада визуално - как ви се струва?

Kinder Kraft Комбинирана количка Moov 3 в 1

https://www.bebemarket.bg/kinder-kraft-kombinirana-kolichka-moov-3-v-1

и тази:

https://www.baby.bg/cam-kombinirana-bebeshka-kolichka-combi-fami … -577-kafyava.html

На мен много ми допадат и колички на марката CAM - както и всички техни продукти.

https://www.baby.bg/cam-kombinirana-kolichka-taski-sport-col-698.html

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 09:50 от Keity91

# 620
Добро утро момичета! От вчера имам ужасен оток на окото,мисля че е ечемик и незнам как мога да го третирам. Вчера правих компреси с лайка,търках със златен пръстен,слагах домат,краставица, една баба ми чукна с пръст окото...а днес е още по-надуто...някой да е имал такъв проблем?

# 621
Добро утро, момичета!
Закусвам вече.
Лукресия никога не ми е излизало подобно нещо, ако трябва направи консултация с очен лекар.
Keity хубава е количката 💚ако я видиш някъде, задължително я пробвай.
Аз днес ще ходя до личния да ми даде направление за смяна на лекар за женската консултация,че хич не останах доволна.

# 622
Добро утро, момичета!
Дадох кръв за ПКК преди малко, но нещо ми прималя. Знаете колко малко взимат, какво толкова ми стана не знам. Сега си седя на слънчице и си хапвам един шоколадов сладолед.😇

Кейти, и на мен ми харесва тази количка. Simple Smile

# 623
Аз съм решила да мине и втората фетална да разберем пола със сигурност и леко по леко ще почнем по големите неща да купуваме, че  не искам за посления момент . Ние нямаме сушилня и сега Много ги гледам смятам, че ще е много добра покупка.  Поне за зимата си е необходима
О сушилнята си е страхотно удобство, аз имам от 8 години и не бих се отказала от сушилня за нищо на света. Дори не помня какво е да простираш и зиме и лете всичко е в нея, дрехите са мекички и миришат страхотно. Иначе зимата ми миришеха на газове, а лятото стояха твърди и покрай многото строежи и с прах. Мога да препоръчам и магазин за внос от Германия, нашата е от там и съм много доволна, машините са втора употреба, но са много хубави и скъпи модели, и понеже преди това съм ползвала и друга и мога да кажа че има огромна разлика.
 Момичета някоя от вас има ли проблем с разширени вени на краката и изписали ли са ви нещо по специално сега по време на бременността? Аз имам от много години, но до сега и с двете бременностти не съм имала проблем, тази сутрин обаче на единия ми крак имам нови спукани капиляри и е подут. Ще си запиша час за лекар,но ми беше интересно дали някоя има подобен проблем и е взела някакви мерки.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 10:24 от babybu

# 624
Кейти и на мен ми харесва количката, чувала съм за марката, но нямам наблюдения.
Ваня е права за сушилнята, с термопомпа и от по-скъпите си заслужава.
Аз вчера видях една майка с количка joolz погледнах в Интернет мисля, че СА английски. Хареса ми, че имаше мн голям багажник 😁, а и изглеждаше удобна.

# 625
Аз съм решила да мине и втората фетална да разберем пола със сигурност и леко по леко ще почнем по големите неща да купуваме, че  не искам за посления момент . Ние нямаме сушилня и сега Много ги гледам смятам, че ще е много добра покупка.  Поне за зимата си е необходима
О сушилнята си е страхотно удобство, аз имам от 8 години и не бих се отказала от сушилня за нищо на света. Дори не помня какво е да простираш и зиме и лете всичко е в нея, дрехите са мекички и миришат страхотно. Иначе зимата ми миришеха на газове, а лятото стояха твърди и покрай многото строежи и с прах. Мога да препоръчам и магазин за внос от Германия, нашата е от там и съм много доволна, машините са втора употреба, но са много хубави и скъпи модели, и понеже преди това съм ползвала и друга и мога да кажа че има огромна разлика.
 Момичета някоя от вас има ли проблем с разширени вени на краката и изписали ли са ви нещо по специално сега по време на бременността? Аз имам от много години, но до сега и с двете бременностти не съм имала проблем, тази сутрин обаче на единия ми крак имам нови спукани капиляри и е подут. Ще си запиша час за лекар,но ми беше интересно дали някоя има подобен проблем.

Бейби, и на мен ми се вижда, че имам разширени вени напоследък, аз съм и доста бяла и сега доста осезаемо се виждат, та не знам.. сега май са се увеличили.

# 626
Бейби, може ли да дадеш линк към магазина за внос? И ние ще си взимаме сушилня.

# 627
  Момичета,
не знам дали сте попадали на продукти на марката Baby Italia - имат страхотниии бебешки легла, но са малко по-скъпички - ще ви покажа няколко, може някоя от Вас да си хареса Blush
  Като минус мисля, че е това, че нямат част - за сменяне на памперси и т.н.

Цена: 1099 лв.

С колелца: 1059 лв.

Цена: 900 лв.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 10:35 от Keity91

# 628
Бейби, може ли да дадеш линк към магазина за внос? И ние ще си взимаме сушилня.
Писах ти на лично, че не знам дали е ок да правя реклама в групата.
Keity91 много сладки легълца. Но имайте в предвид, че кошарата може да си остане и не употребявана, като в нашия случай, след 2 отгледани деца си е нова хахах. От 1 седмица научих малката кака да спи в нея, ама скоро им предстои да се местим и ще има друго легло, та кошарката ще остане за бебчето. Този път уж съм решила, че няма да го взимам на спалнята, ама да видим кой ще излезе по-големия инат от двама ни хахха.

# 629
Бейби бу ще пратиш ли  и на мен линка за сушилните . За вените не знам аз нямам проблем с тях и никаква идея нямам чорапи знам , че е хубаво да се носят.  За ечемика само с хълка го търкай ама упорито  на мен често ми излизаше , но си беше такъв нормален ечемик.  Имам позната при която този проблем и сиг хроничен или и аз  нз как да го кажа , но без лекарства не е минава , а окото буквално и се затваря

Общи условия

Активация на акаунт