Включете се в играта и тествайте продуктите на CeraVe

• 12 216
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
Тъй като кожата ми е акнеична и чувствителна е задължително всяка вечер да намирам време да я почистя добре и да се погрижа за нея, затова да успявам да намеря време Simple Smile

# 91
  • София
Рядко ползвам грим, но винаги го почиствам като се прибера веднага. Не чакам времето за лягане.
Когато не ползвам, което е по - често само се мия хубаво вечер преди лягане.  Би било хубаво да почна да я хидратирам след измиването, защото сапуна понякога я изсушава и на сутринта ми е трудно да съм свежа.

# 92
  • Пловдив
Да, мога да кажа, че успявам.
Кожата ми е чувствителна и ми е важно да е чиста.

# 93

Напоследък имам проблем с кожата на лицето и се старая то да бъде добре почистено и хидратирано.   

# 94
Да - винаги намирам време за почистване на кожата. Това е изключително важно за моята смесена кожа.

# 95
Задължително след прибирането ми вечер отделям време за почистване на лицето. Здравата кожа е най-добрата украса.

# 96
За съжаление не винаги успявам, когато говорим за старателно почистване и добра хидратация. Всяка вечер почиствам грима си, но не кой знае колко старателно. Кожата ми не е добре хидратирана.

# 97
  • Велико Търново
По време на вечерния душ си измивам лицето с пилинг гел

# 98
Задължително вечер почиствам кожата си.

# 99
Не успявам винаги, иска ми се да имам малко повече време за себе си честно казано Simple Smile

# 100
Успявам, да!

# 101
  • Пловдив
Винаги намирам време за да почистя старателно кожата си.

# 102
Всяка вечер почиствам с ексфолиант, тоник и след това нанасям  хидратант. Сутрин винаги се успивам и не остава време за почистване. Simple Smile

# 103
Винаги! Качественото почистване и хидратиране на кожата ми са задължителни за мен! Благодарение на инстаграм блога ми се запознах с много нови хора и открих нови продукти, но с удоволствие бих пробвала и тези на CeraVe

# 104
  • Пловдив
Невинаги успявам да намеря време

Общи условия

Активация на акаунт