Лятото горещо е на прага, времето към ОКТОМВРИ се скъсява

• 15 780
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора
Веничка, с тебе май имаме еднакъв вкус  Laughing. И аз съм харесала Куини, но се колебая между моделите Спийди и Бъз.
А ще може ли да ми покажеш снимки на такива колички, че не се сещам. На чуденка съм за количката още Rolling Eyes Благодаря предварително Hug
Добре дошла на новата мама Hug
куки и аз само зяпам снимки от морето и текат лиги но бебчо ни е по-важен а време за море и почивки има бол Flutter
Абе Несса къде е? Надявам се да е добре туй чеде Blush

# 226
Здравейте момичета
И аз още се чудя за количка Искам да е лека и маневрена Не съм решила и коя марка козметика да избера Колебая се за мустела но от тестчетата нещо не ми хареса как мерише Моята педиатърка ми препоръча клоран и не знам а тестчетата на Авент също са добри сега къпах Дарис шампоана и и насапонисах очите каза че не и люти но май малко се търкаше От мустела не реагира все едно нямаше пяна на очите та още се чудя  newsm78
Анджъл 2 добре дошла лека бременност и живо и здраво бебче през октомври  Hug
Кръц кръц радвам се че си си изкарала супер на моренцетто Човек има нужда от положителни емоции
Ние вчера бяхме на риба и вече ядохме и шаран и сом а аз там и пъстърва Утре ще мина на пиле малкия да не си помисли че съм отишла на море че само риби ям макар че това не са морски риби де
Евелинар магазинчето беше на фирма Дибо така че мамчетата които се интересуват могат да погледнат в интернет
ние очакваме проект за детска стая с двуетажно легло Ох дано да го харесаме и поръчаме тия дни да мирясам
Очаква ме последна седмица с Дари и от 1-ви сме на градина Малко ми е мъчно но така е по-добре
Поздрави и лека вечер

# 227
Веничка, с тебе май имаме еднакъв вкус  Laughing. И аз съм харесала Куини, но се колебая между моделите Спийди и Бъз.
А ще може ли да ми покажеш снимки на такива колички, че не се сещам. На чуденка съм за количката още Rolling Eyes Благодаря предварително Hug

Виж тук:

http://www.quinny.com
http://www.quinny.com/buzz/en_topline.html
http://www.nn-bg.com/

Аз да се похваля, че днес за 10 мин. овършах Premaman и няма да ви казвам колко пари оставих там, че ме е срам  Embarassed Уж намаления имало!!! Бебчо обаче е обзаведен с 6-7 гащеризончета за възраст от 0 до 6 месеца. Взех от различни размери, защото няма смисъл да се презапасяваме с дрехи. Със сигурност ще получи доста подаръци, а и децата растат като гъби. Исках просто да подсигуря някакви дрешки - да знам, че си ги имаме, а и да им се порадвам. Ама много са сладурански! И едни такива мъничкииии  Heart Eyes. Комплект за изписване не съм купила - ще изчакам да заредят зимната колекция.
А мама се обзаведе (пак от там) с удобен ленен панталон в натурален бежов цвят. Харесах си и още един - зелен, но като си помислих колко време ще го нося, не го купих. Може пък да размисля - на следващата заплата  Laughing
Хайде, лека нощ и успешна седмица от мен!

# 228
  • Стара Загора
Хайде, лека нощ и успешна седмица от мен!
Каква лека нощ...то време за ставане станало ти още ходиш и бродиш по нощите Mr. Green
Викам да попиша преди да е напекло и съвсем да се омързелявя Crazy
Относно козметиката мислих...мислих и пачия ми мозък се спря на Бубхена Flutter Така съм решила да си купувам за бебчо + помпи и шишета на Авент...
Миньонче мерси за сайтовете...аз снощи като се чудех кво да правя та взех, че ги изнамерих Heart Eyes
Лек и прохладен ден мамчета Hug

# 229
Добро утроо Heart Eyes

Аз съм вече на работа и ми е много хубаво. Видях се с колегите, приказки, клюки Mr. Green и сега ще посвърша нещо.

Аз още нищо не съм купувала. Като чета как купувате, май ще взема да се изкуша. Мислех от 1-ви септември да тръгна по магазините, но може и по-рано. Ние приключихме с ремонта. Утре ще ни докарат мебелите. Много харесах детските легла в Данет, особено едно , което е с нощно шкафче ...но то пък много дълго, няма място за него. Та сме си поръчали стандартно, дървено, с цвета на спалнята, което е на две нива. Да мога като е малък бебо да си го взимам по-лесно Heart Eyes

За козметика, пак незнам каква. Само знам, че ще си взема помпа на Авент, защото само добри отзиви за нея има.

Добре дошли на новите мами  bouquet

Лек ден от мен и стойте на хладничко smile3525

# 230
Хера- Мен вече ме мързи  Crazy ама поне съм на работа, че вкъщи откачих   ooooh!

Вчера бях на плаж, ама много вълни едвам се изкъпах  Mr. Green

Относно бюбхена и аз го харесвам, като козметика,но Мишо се изрина от него и минахме на Мустела . За леглото и аз съм на варинта на KaliMa, не заради друго ама варинта поне на Бертони/други не съм гледала за сега  Embarassed/ е такъв че като го качиш леглото на второ ниво става и като люлка , т.е. люлее се, пък помня Мишо колко време го люлях  Wink За количка ще ползвам на сестра ми триколката http://www.family-bg.com/catalog/prX_1331.htm- е такава е реших че няма смисъл от нова, при все че не я ползва.

Сега, сагата ми по докторите  #Cussing out ходих и на другия и без да му каза какво е казал единия ми каза че всичко е нормално, само че девойката  е седалищно и нищо повече Shocked При което аз отидох при тази която ми на консултации, тя каза да го давам по- спокойно и че и тя ще ме види на консултацията, но най вече да не се шашкам  Party Така че не знам на кого да вярвам вече и ми писна, важото е че аз се чуствам добре  Peace

Веничка- рано още да ти писнало, има още доста въпреки че по голямата част мина  Hug

Кръц- радвам се че си изкарала добре, друго си е плажа  и бирата Wink

Миньон- да кажеш на каква количка се спря, много ми харесаха и двете  Hug

Добре дошли на новите мами, ама спирам че стана дълго  Confused

# 231
  • Откъм Варната
...За леглото и аз съм на варинта на KaliMa, не заради друго ама варинта поне на Бертони/други не съм гледала за сега  Embarassed/ е такъв че като го качиш леглото на второ ниво става и като люлка , т.е. люлее се, пък помня Мишо колко време го люлях  Wink ...

Може да си ходила вече, ама аз да кажа Wink в Хиполенд и в Детски маркет Слънце ги видях тези легла, може да ги видиш на живо и да си избереш подходящо.
Пък за количка, дрехи и други неща още не съм ходила, мисля някъде към септември да се ориентирам за покупки

Лек ден мами, поздрав и от бебчо който май тренира усилено за футболист Laughing

# 232
Добро утро моми4ета,то ве4е ден стана ,ама аз сега ставам. newsm46
Мога да ви се похваля,преклю4их с ремонта снощи,само прибирането на джунджурийките по секцията останаха да се наредят и сам окон4ателно готова и мога спокоино да си 4акам беб4о.
Сега само ще допълвам стаята с кошарката(това по-късно де),скрина за дрешки,спалнята -която ще 4акам да ми докарат и други нещица-винаги има какво.
Ох какво да ви кажа,моито беб4е не се бунтува ве4е много,кара я по спокоино-4ак някои пат се плаша,но като по4на да си мисля глупости и то се обажда(за моя радост),акушерката ми казва да не се притеснявам ,ве4е нямало много място за игра и ще е по спокоино-ама аз пустата му паника Rolling Eyes newsm78.Ей сега се обадих на каката да я 4уя как е харесва ли и на по4ивката,а тя милата ме пита "Мамо бебенцето роди ли се?",хе-хе и тя няма търпение милата-стана ми много мили4ко Heart Eyes.
Ами това от мен моми4ета желая ви лек и усмихнат ден  bouquet

# 233
Привет, дружки!  bouquet
 След двуседмична отпуска съм на линия - леко ошашаванеа от задачките в работата, супер разсеяна, недоспала...9 дни бяхме на морето - в Лозенец, след като заля плажа на 3-ия ден  ooooh! пътувахме до заливчето на Арапя, в което се влюбих. Пък там и едно свежарско кафененце ме приютяваше от жаркото слънце - списания, книжки, шейкове - идилия. После седмица в къщи с Ради - четене на книжки и разпускане! Е как да работя сега?! Thinking
Коремчето ми е доста пораснало вече, малчето ритка много честичко...Като ми поостане време ще чета изписаното за тези зни от вас - мернах, че вече обсъждате темата за колички и креватчета, та е редно да се ориентирам в обстановката, макар че си мисля да оставя пазаруването за по-прохладните септемврийски дни....
Липсвахте ми, да знаете!  bouquet

# 234
 Simple Smile Привет на всички мами ! Нека и аз се присъедния към вас. В 27 г.с, термина ми е на 21 октомври. Понеже имах доста проблеми в началото като кървене, ниско разположена плацента, нисък хемоглобин, та ми препоръчаха да си стоя у дома и да си лежа. Но да ви кажа честно, побърквам се от скука вече. Липсва ми работата, динамиката, колегите , приятелите. Ама търпя де, нали е заради бебчото.
Лек ден на всички! Аз ще се включвам по-честичко, че при вас е интересно и много полезна информация научих

# 235
 prolett - здравей, аз миналата седмица бях в отпуска и изкуках  Rolling Eyes Confused Grinning напълно те разбирам. Хайде, безпроблемна бременност до края  Peace

Кръц-  и на мен ми е хубаво на работа , има динамика, хора и т.н.  Embarassed

Vesseto s - не работи, само се прави  Wink Радвам се че добре си прекарала  Grinning

# 236
Здравейте и от нас!  Simple Smile
Не сме писали от месец. Бяхме на моренце още през юни и като се върнах бяхте изписали тооолкова много... и продължавахте да пишете... че едва сега смогнах да прочета всико и да се запиша и аз! Wink
Ние с бебка също се чувстваме добре. Което ме подсеща, че сте пропуснали да ме отбележите с розовко момиченце. И двамата АГ при които ходя потвърдиха пола и на мен не ми останаха никакви съмнения! Аз така си и знаех още в началото - предчувствах си момиченце, ама сега голям зор виждаме с името. Не знам как ще го измислим. Все си мисля, че то от самосебе си ще ми щукне в главата!  Confused
Иначе си направих и 3-тите изследвания. След пиене на Ферофолгама 1 път дневно хемоглобина ми се е покачил от 104 на 114 и сега реших, че 1 седмица няма да пия и после пак. Всъщност в петък мисля да ходя на частния доктор и ще говоря с него.
Иначе на моренцето изкарахме страхотно с мъжлето. Улучихме много хубаво време, ходихме на плажовете на Перла и Аркутино, а там няма никакви вълни и аз от водата не излязох!  Laughing Вятърът ни издуха една надуваема възглавничка и аз по цял ден с нея в морето се плациках. Че наистина се оказа, че доста тежка съм станала и коремчето ми като котва ме влачи надолу. Simple Smile
Охх, направо ви се чудя как от сега пазарувате. Аз изглежда съм от по-страхливите, та още мнооого рано ми се струва. От утре мисля да почна да посещавам курса за бременни в I-ва Градска и ми е доста интересно, въпреки, че ми казаха по тел., че малко съм позакъсняла!  Shocked Пък аз все си мисля, че е рано за всичко...  Embarassed
Изпращам ви много поздрави и целувки от нас с беборанка, която е много активна вече и не ме оставя на мира...  Hug

# 237
  • във фурната
Здравейте,мили майчета Hug
Ето ме и мен след двуседмично отсъствие от форума.Един от колегите беше в отпуск и на нас ни се отели вола в аптеката,а вкъщи е една лудница с тоя ремонт,дето хич не му се вижда края,та не можех да пиша.Радвам се ,че сте добре и сте вече на вълна покупки за бебо. Ние ще почакаме още и след края на ремонта се втурваме по магазините.
пролет,добре дошла в нашия отбор!
Днес сина ми става на 3 г. и имаше тържество в детската-много хубаво и весело беше.
От мен чао и лек ден засега Grinning

# 238
  • във фурната
Забравих да ви кажа,че няма производство на Топоцин.Потърсете и си го купете,ако го намерите някъде останало по аптеките,че ще ни трябва за обработка на пъпчето на бебето след раждането.Ако не го намерите,ще свърши работа и Бивацин шпрей,но е 10 пъти по-скъп.

# 239
здравейте и от мен!   bouquet
нямаше ме 1 седмица че бяхме в Германия за седмица, пътувахме с автобус, та си беше малко предизвикателство ама се справихме геройски.  newsm68Бебчо си риткаше ама културно, без да ми създава проблеми, само като бяхме там се обаждаше доста смело, ама то е май защото вече доста е пораснало и заякнало. Ама си ме радва като ме ритка така. По време на цялото пътуване имах само една контракция  newsm44  и то щото се бях разбързала да ходя пеша и то бързо в най-големия пек (36 градуса). В автобуса нито една! За всеки случай пиех магнерич и ношпа (по съвет на лекаря ми) но само по време на пътуването, не и на престоя. Обаче сега съм в шок от дупките по улиците тук (след гладките европейски пътища) и съм на тръни дали всичко ще е ок, но дано да е. Тук например пътя към единия от родилните домове е буквално дупка до дупка, което може би е и практично ако е започнало раждането, че да е по-бързо  newsm78, ама за други случаи не съм толкова сигурна... Как така след всички тези винетки  и какво ли още не няма кой да задели пари за цялостно асфалтиране на пътищата ни ( и то качествено, а не както досега--един слой асфалт, който след няколко месеца или най-много година е пак с дупки).
Като видях че обсъждате креватчета, ние се чудим дали от Штъркел или от Хиполенд, че са им добри цените, а и имат точно каквото искаме--кошарка с две нива, без специално място за повиване. За матрачето само се чудим какво да избираме, че цените са най-разнообразни. Вие към какъв вид сте се ориентирали?

Общи условия

Активация на акаунт