Лятото горещо е на прага, времето към ОКТОМВРИ се скъсява

• 15 772
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
Някой има ли представа какви са тези пелени Бамбино мио ей сега ги гледах в Данет

# 271
  • Стара Загора
За килата и аз не си признавам без бой  smile3534 smile3533 smile3508
Казвай бързо  bash smile3515 Mr. Green

# 272
Eй, привет и от мен и  от бебче!
Ние сме добре с изключение на нетърпимата жега и това, че мама е недоволна от кроткото детенце-чак почва да ме притеснява. Утре мисля да отидем на консултация при часния, че нали миналия път държавната не прави нищо...
И аз не виждам нови стрии, ама и немога да се видя освен на корема  и да кажа и аз, че килата са тайна без бой и почерпка не казвам:mrgreen:, но по общо тегло ако някой смята да ме бие - да внимава много, щото съм предварително подготвена Embarassed.
Айде чао от нас и поздрави на скритите хора!
P.S. Аз се отнасям повечето пъти, ама като се сетя казвам - ПРИВЕТ НА НОВИТЕ МАМИТА, БЕЗПРОБЛЕМЕН ОСТАТЪК ОТ ЧАКАНЕТО  bouquet

# 273

ааа eli_gu вдигна мизата и аз искам да ме черпят  eat cheers Drunk newsm53

# 274
Мамита пуснаха ме за два часа щот мойта мома днес навършва 4 годинки и искам да ви почерпя.Надявам се да сте добре и погалете коремчетата  party023 beer3 cheers smile3510 Popcorn

# 275
  • Стара Загора
Честита ти рожденичка бубе  bouquet Да ти е жива и здрава и на есен да е най-послушната кака Heart Eyes Ти как си иначе? Blush

# 276
  • Откъм Варната
Да ви се оплача днеска цял ден обикалях да си търсе що годе хубави чехли които да станат на орооооооооооомните ми крака, е ами няма нищо, а на мен ми трябват на сватба ще ходя, а не мога по джапанки, направо незнам. Така ме нервираха разни лелки, че каишките щяли да се отпуснат и да не ми стягат, да ама кога аз до тогава боса ли да ходя #Cussing out

Поздрави на тумбачетата и мамите

# 277
    Бубе,4естит празник newsm59.Голяма и послушна да ти порасне принцесата.
    В4ера ходихме с татито да се 4ерпиме пала4инки в едно заведение до нас.Много си го та4а това място,зящото е забранено пушенето пък и пала4инките са супер вкусни.Прегреших и си я хапнах с бейкон и кашкавал,някакъв вид лу4ни4е с кайма,после и едни американски торти4ки със малиново сладко и сметана и съвсем се освин4их.Но ми е много вкусно да си хапвам там.На излизане гледахме последното шествие за тази година защото свършва така наре4е4ената "фиеста"(празник) на нашия град.От прозорците им хвърляха брашно и вода по шестващите и се сещате какво мазило пада.После от терасата гледахме фоерверките и прогамката ни беше пълна.Много хубаво си го изкарахме.
     Днес оба4е не ми е толкова хубаво,вкъщи е потоп.Кога ще приклю4име с това пререждане незнам.Добре поне 4е ще ходим да ве4еряме с мама та да разнообразим.Пък и една седмица не съм я виждала и ми домъ4ня за нея.
     Наболява ме напоследък цялата зона там долу,все едно 4е се разширява.Ходя много бавно и патешко.И доста контракций си имам,но като не са болезнни тук не изписват лекарства.Сутринта даже ми беше доста кофти,но няма да му отдавам зна4ение.Както казва акушерката "Щом няма кървене ,спокойствие".Неща да се спи4ам.Ако продължава,ще ходя на гинеколог.
     Хайде оставям ви и отивам да си видя мам4ето и да си я гушна.Приятна ве4ер.

# 278
Здравейте и от нас!
Аз нямах доста време интернет и нищо не съм прочела от написаното в последната седмица,дано намеря време за това...но се надявам,че всички сте ОК и си бременеете спокойно. Аз вече посвикнах с контракциите, доста по-рядко ги усещам,ама им хванах цаката,понеже при мен се появяваха основно докато работя...та 2 хапчета преди работа и коремчето е спокойно,а бебоки весело ме подритва:) Той моя май е от по-мързеливичките,не рита много много,чак ми липсва понякога...
 И ние правим разни размествания вкъщи,ама основното ще е след 15ти август. Следващата седмица пак ще идем на морето,за 2 седмици почти тоя път. Мъжо работи с деца /в бесна възраст14-18 г./ и всяка година ги води на лагер...и аз с тях.Обикновено добре си почивам,дано и сега е така. Надявам се да си почета малко книжки, а имам 2 гоблена за доушиване-после едва ли ще имам време за това. И като се върна се захващаме здраво-оправяне на къщата,пазар за бебчо... и май спирам работа...тя и докторката ме питаше до кога смятам да работя:)Та не знам дали ще спра,но поне ще опитам:)
Днес пак ходих на кола маска,тоя път с по-голям страх-заради контакциите,ама нямаше никакъв проблем,слава богу. Сега спокойно ще се опъна на плажа:)
Хайде поздрав от нас,утре сме при докторката и после ще кажа как растем...поне аз добре раста,за беби не знам...
Сега видях,че  една сладурана имала рожден ден:) Бубе,да ти е жива и здрава!

# 279
  • София
Бубе, да ти е жива и здрава рожденничката   bouquet

И аз днес имам повод да почерпя, имаме годишнина от сватбата - 3 години  bowuu Та по този повод   beer3 Wine Glass  food002 Popcorn cook за вас

Фрики, моля те с тия палачинки по - тихичко, че сега мисля да ходя до магазина да купувам  Embarassed

Днес на консултацията ми казаха че всичко е наред, бебо е 1650 гр, отговаря за края на Септември, но то си е така още от началото. Взеха ми секрет за микробиология, а чак на 30 Август - кръв и урина, заедно с направлението за раждане и обменната карта

А за тези превръзки/подложки - ами аз не ги знам, я кажете какво име по - доброто от обикновените такива, може би попиват повече  newsm78

# 280
Бубе, да ти е жива и здрава рожденичката и ти с нея!

Куки, на теб честита годишнина, обичайте се мнооооооого!

Момичета, да ви питам, на вас потъмняха ли ви зърната? Моите доста  Confused четох, че това било, за да се ориентира бебето по-лесно от къде да суче. Ама дали ще се върнат към стария си цвят после? Не ми се иска да остават така... Може би тези с предишен опит да кажат!

Лека нощ от нас и сладки сънища!   bouquet

# 281
  • София
Момичета, да ви питам, на вас потъмняха ли ви зърната? Моите доста  Confused четох, че това било, за да се ориентира бебето по-лесно от къде да суче. Ама дали ще се върнат към стария си цвят после? Не ми се иска да остават така... Може би тези с предишен опит да кажат!

Ами моите не се възстановиха като цвят, но аз кърмих когато забременях и някой друг месец след това, така че не знам дали при мен е меродавно  newsm78 Но сега са още по - тъмни и Калина смята че са бутончета и непрестанно ме съблича да ги "натиска"  Mr. Green

# 282
Куки,честита ви годишнина! Желая ви мнооого дълъг и щастлив брачен живот и малките сладури много радост да ви носят:)
Сега се сетих какво ми каза една приятелка,която роди преди година и половина. Понеже беше прочела в нета,че родилките трябва да си носят превръзки,и си била взела обикновени. Каза,че първоначално теченията били толкова силни,че сестра и донесла памперси за възрастни и така я спасила от "удавяне". Това като идея...

# 283
Здравейте момичета!
Бубе, честита рожденичка! Да е жива и здрава и много да ви радва!   bouquet
Куки, честита годишнина!
При мен няма нищо ново. Контракциите ми доста понамаляха, но аз съм послушна и досега не съм си забравила хапчетата. Иначе си ходя на работа и после по други разни задачи. Мамчето си идва в края на седмицата от море и в неделя ще ходя да изчистя у тях, че брат ми е превърнал апартамента в ергенска бърлога.
За гърдите - моите зърна не само потъмняха, но и се уголемиха. Хич не ми харесват така  Sad . Дано да се върне старият им вид след раждането.
Хайде лека нощ и  Hug на тумбачетата.

# 284
  • Стара Загора
Дббро утро от нас bowuu
Относно зърната...ами моите са си същите но пък как ми щръкнаха вените на гърдите не е истина...тези млекоцентрали незнам кво ще ги правя Mr. Green
Куки честита годишнина  bouquet
Кой ще захваща новата тема, че сме вече на 15 стр.? Rolling Eyes
И къде е Несса Tired Много време не се появява това момиче Crossing Arms Дано всичко е наред с нея и бебчо Praynig
Лек и прохладен ден мамчета Hug

Общи условия

Активация на акаунт