Юнско слънце и море, носи ни чертички две !!! - Бебеправим тема 354

• 25 186
  • 716
  •   1
Отговори
# 285
Лелка няма, тест не съм правила още. Но ще ми дойде 100%.

# 286
Лелка няма, тест не съм правила още. Но ще ми дойде 100%.
Недей казва така до последно има надежда.
Айде стискаме ти палци. 😊😊😊

# 287
  • au bout du monde
На мен ми дойде днес. Поне в понеделник ще пусна изследване на хормоните. От февруари чакам да се падне работен ден. Joy

# 288
Здравейте, момичета. Аз съм сдухана, защото усещам как лелята наближава с пълна сила. Даже ще подрани Sad
Аз, освен мрън, исках да ви попитам нещо, което доста мисля. Сега ако не се е получило, следващото ову ще ми е на морето... Знаете как е - коктейли, бири, живот с 2 думи. Притеснявам се, че дори и аз да се въздържам, ММ ще си пийва и на плажа и вечер в бара. Вие пиете ли докато бебеправите? В тоя редпна мисли сигурно ще пропуснем юли, за да не го мисля толкова и да си изкараме супер почивка Simple Smile Туй то. Успешна седмица от утре Simple Smile

# 289
Здравейте, момичета. Аз съм сдухана, защото усещам как лелята наближава с пълна сила. Даже ще подрани Sad
Аз, освен мрън, исках да ви попитам нещо, което доста мисля. Сега ако не се е получило, следващото ову ще ми е на морето... Знаете как е - коктейли, бири, живот с 2 думи. Притеснявам се, че дори и аз да се въздържам, ММ ще си пийва и на плажа и вечер в бара. Вие пиете ли докато бебеправите? В тоя редпна мисли сигурно ще пропуснем юли, за да не го мисля толкова и да си изкараме супер почивка Simple Smile Туй то. Успешна седмица от утре Simple Smile
Драконче, деня преди да забременея с ММ правихме сбирка у нас и бая се бяхме напили и двамата. Детето си е супер, вече на година и полвина. Grinning
Морето и почивките са най-хубавото време за зачеване според мен и за да не съм голословна, ембриона се свързва с кръвопотока на майката(демек алкохол и други вредни вещества могат да навредят) след 5та гестационна седмица. Което е горе долу седмица след закъснението. Tя природата го е измислила да имаш знак кога да започнеш да се съобразяваш със състоянието си.
Аз докато бебеправя живея нормален живот. Пия си. Като уточнявам, че не пия тежки концентрати, но лятото особено през ден ако не й всеки по някое съмърсби, биричка, чаша винце, коктейл.
Недей се притеснява моля ти се и направете едно морско бебе!

# 290
Иви, аз от гледна точка на качествени семчовци Simple Smile

А и преди 2 години забременях след една дискотека и мисед в 10 г.с. (не казвам, че това беше проблема, а и исках в скрит текст, но не знам как става през телефона Wink )

ПС пушите ли? Аз по 1 iqos на ден. Не съм страстна пушачка. Даже повечето дни и не пуша. Просто лятото му отпускам края Simple Smile

# 291
Добрп утро. Записвам се с лелка.

# 292
Иви, аз от гледна точка на качествени семчовци Simple Smile

А и преди 2 години забременях след една дискотека и мисед в 10 г.с. (не казвам, че това беше проблема, а и исках в скрит текст, но не знам как става през телефона Wink )

ПС пушите ли? Аз по 1 iqos на ден. Не съм страстна пушачка. Даже повечето дни и не пуша. Просто лятото му отпускам края Simple Smile

Тя и спермата не се формира от днес за утре, мисля че на 73 дни се обменяше, но нищо няма да му има на спермитата! Колко бебешори са заченати по почивки!(аз включително)
Определено миседа не е бил заради дискотеката. Hug За съжаление те алкохолички и наркоманки забременяват и раждат здрави деца Frowning1 мръщя се не, че са здрави дечицата, а че такива майки ще ги “гледат”.

# 293
Здравейте! Съжалявам за дошлите лелки! Моята си отиде официално вчера, че нещо в петък ми прицапваше.. 😒
Драконче, пия и пуша както винаги. Ако трябва и тея неща да си ограничавам ще ми дойде в повече. То не, че много пия - евентуално някое и друго сайдерче (крадеца ми е любим! 😏), ама поне една кутийка хийтс ми заминава за деня. Като видя двете черти постепенно ще ги намаля. Simple Smile Успех и дано скоро още някой се похвали! 😘

# 294
Здравейте, мили момичета! Следя ви непрекъснато, но вече спрях да пиша. Радвам се от сърце на тези, които успяха и се моля за тези, които още чакат щастието...При мен нещата са много зле. И аз съм зле. Напълно подкрепям написаното преди мен в страничката за изплаканото, за това, че не се издържа вече. Не мога повече - нито физически, нито психически....Имах силни болки и умрях от страх да не ме повтори извънматочната. Отидох на лекар, тя реши, че имам възпаление на левия яйчник. Изписа ми антитиобик, пих го - нищо. Отидох на невролог и се оказа, че проблемът ми е неврологичен. Заради изписания и изпит антибиотик, хванаха ме гъби. Борих ги 1 седмица, но успях - хапче, вагинални глобули, какво ли не. За капак - не ми идва. Днес ми е 13 ден закъснение. Не, не съм бременна...Закъснява ми, но не от хубаво......Не мога повече? Какво да сторя? Защо съм толкова наказана....Вече ми иде аз да сложа края на всичко......Извинете ме, знам че напоследък темата се размърда и момичетата искат да бъдат щастливи и едва ли ви се четат моите излияния, но знам, че сте много хубави момичета и ще ме разберете...Нямам сили дори вече да споделя с близките си. Какво да го правя пустия цикъл, пих 5 дни Примолут Нор и нищо. Повече не искам да се тъпча с нищо, нямам сили Sad

# 295
Мила Розичке, знам, че се чувстваш много зле. Поплачи си, оплачи ни се, ще ти олекне. Посъветвай се с читав гинеколог и дори и да имаш задържан фоликул, нещата най-често се коригират с хапчета. Не се отчайвай, опитай се да не се вманиячаваш, защото така вредиш на себе си и на близките си.
От колко време правиш опити? Нали знаеш златното правило - след година на репродуктивен специалист.
Вярвай в себе си и прави всичко необходимо. Твоето чудо те чака, сигурна съм! Hug

# 296
  • Dope Reach
Ами, мрънкай, ние затова сме тук, няма за какво да се извиняваш. Както се радваме, заедно с момичета, на които им се получава, така и страдаме с тези, които все още са по пътя.
И на мен не ми се случват чак толкова хубави неща, пак искат да ме тъпчат с раковообразуващи лекарства, аз се дърпам и не искам... Не си сама. И никога няма да се случва само на теб. Винаги си припомняй, че може и по-лошо и щом ти се дава точно това... Еми, достатъчно си силна да го понесеш. Гуш. Hug

# 297
Кики, честит рожден ден с голямо закъснение! Бъди много здрава, щастлива и обичана и цял живот горда от този прекрасен подарък, който ще получиш съвсем скоро!

Росе, благодаря ти за опита, съветите и многото розово! Силно стиснати палци за новата седмица, чакаме хубави новини!

Джулс, аз никога не съм имала куче, не обичам животни (нищо, че покрай мъжа ми живея с котка, която успях да заобичам), но дори и аз знам, че кучетата си имат предпочитания с кого да общуват... подреди я тази, както ѝ се полага!

По темата с проблемите - и аз като тръгнахме да бебеправим си мислех, че няма как да имам проблеми, щом нямам видими признаци за това, а и толкова години ходя по прегледи и ми казват, че всичко ми е наред, но ето, че и аз цъфнах и онзи ден гинеколожката ми връчи направлението за хоспитализация и ще правя и аз лапароскопия заради ендометриозата и като + съм с ЛУФ, та ми е писнало и писнало вече, но бърша сълзите и си повтарям, че всичко ще си струва накрая!

# 298
Добро утро момичета.И аз се отбивам да се оплача.. Отписвам и този месец😢 В събота имах + тест за ОВУ, но имаме само един опит и то в неделя рано сутринта... Дори не съм сигурна, че + теста за ОвУ беше+ вчера, защото в събота не можах да го видя веднага след направата му, а по късно.Миналия месец пак така се получи и бяхме с 1 опит след +теста..трябват си по чести опити в + дните, но все се случва нещо и не се получава.
Счупих огледало преди няколко дни както ви казах, и ето на -мъжа ми е с бъбречна криза от вчера и не му е “до това сега”:disappointed:
Нямам и симптоми на ОвУ и предполагам, че ще бъде явно по късна овулацията въпреки+теста. Не ми се иска и да храня голи надежди както предния месец, защото това не ми действа добре и психически:disappointed:

# 299
IvGG, чак сега се добирам до темичката. Бяхме тези дни малко до морето и още си мечтая да се върна там. Ама съм на работа в офиса.
Малко изгубих нишката за списъчето и ще помоля, които иска нещо да бъде сменени или променено да ми пише на лично. Много коментари има от тези дни и сигурно съм пропуснала някои неща. 🌺

Общи условия

Активация на акаунт