Юнско слънце и море, носи ни чертички две !!! - Бебеправим тема 354

• 25 185
  • 716
  •   1
Отговори
# 270
Кики, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и едно спокойно бебче след няколко седмици в прегръдките ти! 😊💐

Ивче, съгласна съм, че до някаква степен се товарим от такива случаи като на Роуз. Зависи си и от психиката на човека - аз примерно се притеснявач за момент и после си казвам "абе това най-вероятно няма да ми се случи, но ще си имам едно на ум". Така, че аз съм за да се споделят и по-лошите моменти, за да си знаем евентуално всички възможности. Simple Smile

# 271
Честит Рожден Ден, Кики!
Всичко и най-хубаво и най-вече много здраве, то е най-важното .🍸🍸

Момичета, аз съм АУТ и този месец😭😭😭😭лелята си е точна днес е 22ри и тя си дойде.
Вече се обърнах към специалист тук, другата седмица след Ц съм на преглед ще видим какво ще ми каже ще пусна и някой  изследвания.
Чуствам се ужасно😭😭😭всеки месец да чакам и да се надявам, но края много си причиних психически с това, чакане всеки месец те станаха вече 2години имала съм много търпение ма КРАЙ.
😟😟

# 272
Даниела , ето вече си направила първа крачка. Не се самообвинявай за тези 2 г ...Няма да те успокоя ...ама има по -зле от теб ..примерно АЗ ! Цели 4 минаха преди да направя нещо по сериозно като изследвания.  И после още 2 докато се стигне до Б. И станаха цели 6 г !

Момичета, аз не искам да ви психясвам.  Да ви карам да си мислите , че щом аз имам такъв проблем и вие ще имате. Споделям в конкретен случай какво е било.
И аз четях мнения за шоколадови кисти, зверски болезнен и кратък Ц ...И си казвах "да бе , как ли пък не ...ендометриоза "  ....кой ти е мислил че ще имаме и уреаплазма, че ще имам полип , тромбофилия, ембриотоксини и още други дребни "къмъчета" които обръщат колата.

Благодарение на жена от форума разбрах , че съществуват ембриотоксини 😱 никой лекар не ми беше казал , че при ЕМ трябва да ги изследвам. (обвинявам и АГ и имунолога... И как да кажат ...кой бяга от 1500 лв ЗЕТ в Селена 😠)да не се сещам , че побеснявам.

# 273
ROSSE, аз пък съм ти благодарна за всичко, което си изписала, за всичко, което си споделила...и не само ти. Предпочитам да съм подготвена за всякакви гадории, отколкото да се шокирам при появата на всяка нова. За мен е опит, вярно-чужд, но е опит.
Разбира се, не е ок да си постоянно под напрежение и песимистично настроен, но психически, смятам че е по-добре да очакваш неочакваното. Пък после като разбереш, че всичко си ти е ок, ще си още по-щастлив. Дано! Дано да няма никога, нищо сериозно при никоя двойка, която иска деца, но знаем, че реалността е друга.
Пак да кажа - Благодаря!

# 274
Честит рожден ден , Кики Stuck Out Tongue Winking Eye Бъди благословена Heart Много здраве и щастие ти желая .

# 275
Е, аз не съм казала, че не съм благодарна. То сега като почнете с благодарствени слова излиза, че аз нещо критикувам.
Просто имаме различни възгледи за нещата от живота. Аз определено не смятам, че трябва да се очаква най-лошото. Тия нерви и притеснения кой ще ти ги върне като се окаже, че всичко си ти е наред? Има начини човек да е позитивен, информиран, отговорен, без да е черноглед и песимистичен. 
Нека има баланс във всичко. Все пак тук не е проблемно забременяване. Нека има информация, полезно е да има опитни потребители, просто малко по ведро предлагам. Само предлагам, ся ако не искате... Grinning

# 276
Кики, честит рожден ден. На финалната права си. Нека всичко мине като по учебник. Не остана. 💜
Айде сега... Ivied, душко, не така 😂
Хора сме всякакви, сама го казваш. Изобщо не излиза, че критикуваш. Ако не си ти, тук всички щяхме да се самосъжаляваме.
Балансът е труден. Рядко има балансирани хора...

Знаеш, че никога не бих си позволила да се изкажа по лош начин за която и да било тук.
Просто отговорих на ROSSE,защото усетих, че се притеснява от това как е разбрана тук.

Кажете сега, тестове няма ли някой да прави?

# 277
Ти пък Simple Smile кой ти казва , че критикуваш.
Права си ! Не е проблемно , обаче както няма проблеми така изведнъж изкачат.
Кой си мисли че щом някое момиче има миома задължително и ти/аз ще имаме...Ами никой Simple Smile Обаче излиза че са две 🙄

Нали виждаме какво става ...От чакане, от надежда за този или следващия месец да има + , от вяра в неправилни лекари, от не направени изследвания , от страх дори...си киснем с години в "искам бебе" а всъщност е трябвало да се раздвижим, за да не стигаме до "проблемно" 😉

Не си спомням кога последно ръсих розово , ама след него имаме два Б теста 😉
Дай Боже поне още толкова съвсем скоро !
Стискайте ми палци за другата седмица 🙏🍀

# 278
Кики, честит рожден ден! Здраве, щастие, късмет! Heartbeat Flowers Hibiscus Flowers Tulip С малката ще сте една зодия, живот и здраве Simple Smile

Темата ни е супер, но и аз мисля като Иви, че трябва малко по-позитивно Flowers Hibiscus
Аз чак сега започвам да разглеждам приятни местенца за ваканция. Ако искате, може да споделите къде сте ходили и ви е харесало. (в България) Simple Smile

# 279
  • Dope Reach
Муланче, и за нас търсенето на подходяща почивка е начин за отвличане на вниманието от бебеслучването. Засега сме се спряли на вариант планина (Доспат и района) и после за завършек море (Приморско). Пък знае ли човек, до август има време, може и да имаме зелена светлина. Сигурно бебеправене и почивка се съчетават добре. Grinning

# 280
Момичетаа, здравейте. Кикинцее, не остана! Успех и безпроблемно и дано не е много жега в деня на раждането 😘 Честито подмладяване 😍😍😍

Аз искам да споделя нещо извън темата. Направо съм в потрес!
Излязох с кучето да играем с топката. Ние живеем в блокчета и около нас има много зелени пространства. Точно срещу нашия блок, има една голяма поляна, на която сме всеки ден. Та тръгваме натам и виждаме една булонка със стопанката си, които тъкмо отиваха на същото място. Аз реших, че няма да ида другаде, щото тва е точно до вкъщи, а ТАЯ има поне 2 други  места около нейния блок, където може да иде. Та спряха се те там, пусна го нейното от каишката, за да си свърши работата и ние започнахме да си играем с моя. Нейното куче започна да бяга след Макс, и моят няколко пъти го скастри, защото искаше да си играе с топката, а не с него. Онова е още малко и все така иска да играе. Да уточня- тяхното куче е нон стоп на кишка, не сме го виждали никога по парковете, само около блоковете и тва е. След няколкото пъти, в които Макс прогони болонката, аз го хванах и му се скарах и се извиних на стопанката. Тая като дойде, започна да псува, да ми казва, че моето куче било злобно и анти соушъл и че само като ни видяла, знаела, че ще има трабъл. Взе да ме нарежда и мм, който често виждала със “злобното” ни куче!!! Хораа, идеше ми да и счупя челостта. Напрао изпаднах в гняв. Беше рускиня, псуваше, като хамалин и беше ужасно злобна. Казах и да спре да ми гпвори, щото е много рууд, и тв ми отговори- i dont give a F**k!!! Това беше поне 4 път, в който изпсува. Кученцето им е много сладко, но е малко и моят не проявявс интерес. Собствените на кучета ще ме разберат- нали знаете как понякога по-старите кучета се “карат” на по-малките, за да ги оставят на мира? Е моят понякога го прави. Нон стоп сме по парковете, играе с кви ли не породи, обожава хора, деца, ходи без каишка в затворени пространств, а тая ми вика, че моето било антисоциално?!! Нито е захапало нейното, нито го в докоснало!!
Ще чакам да видя мъжът и, който е бритиш и изглежда по-нормален, за да говоря с него и ще го предупредя, че тая ако още веднъж ме обиди или посмее да говори с мен, ще я репортна в полицията за върбал абюс и расизъм. За расизма ще бере много ядове!

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 20:15 от Анонимен

# 281
Нареди я на мъжа й точно така, той ако е тру бритиш ще му стане много неудобно! Гррр как се вбесих! Не искам да се изказвам срещу националността й, за да не дискриминирам, ноооо са си много нахални и грубияни в не малък процент.
Значи Джулс въоражи се с търпение още от кучето, че после с детето става още по-брутал положението с лудите майки орлици!! Grinning

# 282
Иве, още ми е изнервено. Гадно човече беше тая. И още не съм казала на ММ, чудя се дали да се занимавам, щото той все ми казва да се науча да се успокоявам и да превъзмогвам такива ситуации, а аз не мога. Аз ги разчеквам до край! И някой изнерви ли ме, справедливост ще има. Или поне ще направя всичко възможно. Докато ме нареждаше, вътрешно си повтарях- мълчи си и бъди цивилизована, защото се знам, и най-вероятно щях да и падна на нивото. Плюс, тя явно не разбираше(или се правеше), това което и обяснявах, така че реших, че е безсмислено. Сега, връщайки се, пак изпадам в тиха лудост. Абе, ще я оправя тая, не ме интересува. Ще ме псува! Не е познала! Забравила е в коя държава е. Тук не става така.

# 283
Здравейте момичета,не съм писала отдавна(то няма и какво де😁) ама си ви чета редовно❤Аз вече си започнах терапията,другата седмица ме викат на първи преглед,та да видим..дано всичко е наред🍀Lilac Daniela виждам,че днес ви е време за тест и чакаме новини❤дано и другите момичета се похвалят🙏🏻
Рокет как си ти?

# 284
Здравейте момичета,не съм писала отдавна(то няма и какво де😁) ама си ви чета редовно❤Аз вече си започнах терапията,другата седмица ме викат на първи преглед,та да видим..дано всичко е наред🍀Lilac Daniela виждам,че днес ви е време за тест и чакаме новини❤дано и другите момичета се похвалят🙏🏻
Рокет как си ти?
Новината е, че лялката пак дойде (не пак отново)
И ще взема да си обърна внимание.
Lilac, да видм какви ги свършила.
😇😇😇

Общи условия

Активация на акаунт