Юнско слънце и море, носи ни чертички две !!! - Бебеправим тема 354

• 25 143
  • 716
  •   1
Отговори
# 630
Лъки,според мен се тревожиш излишно,ЧГХ ти е супер,дори мисля че е било излишно,да пускаш кръвни тестове.Моята чертичка се насити чак след седмица,все пак стойностите в кръвта и урината са различни.Изчакай си поне 10 дни закъсние и отиди на преглед,а до тогава си бъди спокойна и знай,че всичко ще е наред.

# 631
Здравейте, мили момичета.. От доста време не съм писала в темичката, но ви следя. Честито на всички щастливки, които успяха да видят двете си чертички желая ви леко бременнеене и на финал здрави бебета!
Обаче е време аз да напусна тази тема не така както ми се искаше.. Август става точно година от началото на опитите ни да си имаме бебе, една година изпълнена с надежди, разочерования, нерви и болка заседнала в гърлото ми като буца.. Напускам тази хубава тема и се места в друга където да намеря най-подходящата клиника и лекари, които да ми помогнат да разбера къде е проблема единствено се надявам да успеем да се справим и физически и психически с това, което ни чака с мъжа.. Благодаря Ви за това, че сте такива, че давате лъч светлина в тъмнината, че сте опора и че просто сте добри! Желая Ви от сърце да успеете с това за което сте тук! И се надявам скоро отново и аз самата да се включа в темата с положителни емоции.. 🍀🤗💓

# 632
Здравейте, мили момичета.. От доста време не съм писала в темичката, но ви следя. Честито на всички щастливки, които успяха да видят двете си чертички желая ви леко бременнеене и на финал здрави бебета!
Обаче е време аз да напусна тази тема не така както ми се искаше.. Август става точно година от началото на опитите ни да си имаме бебе, една година изпълнена с надежди, разочерования, нерви и болка заседнала в гърлото ми като буца.. Напускам тази хубава тема и се места в друга където да намеря най-подходящата клиника и лекари, които да ми помогнат да разбера къде е проблема единствено се надявам да успеем да се справим и физически и психически с това, което ни чака с мъжа.. Благодаря Ви за това, че сте такива, че давате лъч светлина в тъмнината, че сте опора и че просто сте добри! Желая Ви от сърце да успеете с това за което сте тук! И се надявам скоро отново и аз самата да се включа в темата с положителни емоции.. 🍀🤗💓
Желая ти успех! Важното е, че предприемате стъпка към сбъдване на мечтата. Дано всичко е наред и дори да има нещо да е лесно разрешимо. Странно е как в началото знаем, че има жени, на които малко по-трудно им се получават нещата, но винаги вярваме, че няма да сме от тях и че при нас ще стане едва ли не от раз. Разочарованието ти го разбирам и аз го чувствам силно на моменти. Отнесох се малко. Успех и търпение! Hug

# 633
Успех на всички нови бремелинки.Ние след толкова неуспехи и 2 спонтанни,най-накрая открихме топлата вода,симулация  защото съм с поликистоза,два доминанта по 23 от вчера  и днес ясна овулация с, болки,това е сладка болка,потрудихме се вчера,днес също,утре предполагам и след овулация заради спонтанните преди ми изписаха по веднъж дневно Натаспин добавка която благоприятства ако си с Тромбофолия,и нея ще почна утре и на 20 този месец силно се надявам да видя двете черти. Успех,не губете надежда .
Скрит текст:

# 634
Напускам тази хубава тема и се места в друга където да намеря най-подходящата клиника и лекари, които да ми помогнат да разбера къде е проблема единствено се надявам да успеем да се справим и физически и психически с това, което ни чака с мъжа..

Ако ти се остава в темата, предполагам че никой няма да има против да останеш Simple Smile
Отделно пожелавам да ви се получи бързо и лесно Simple Smile Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 635

И аз щях да я напускам, но още съм тук. Не ти пречи да си и в двете теми едновременно. Тук е повече сантименталната нотка, докато там ще си говорте на медицински език и ще си давате съвети за конкретни ситуации.. Стой при нас, виж какви хубави неща се случват. И аз съм на година и половина опити. Така че...

# 636
Бебешорчето, дано да сте уцелили момента!
Въпроса обаче който ме гложди е : тръбите ти как са , Проверявани ли са?
Ни бих правила стимулация, без да ги проверя.
И имаш ли тромбофилия или ги взимаш профилактично 🤔

BrokenAngell ???? И защо ?
Виж ме мен ...вися си в темата от.....както съм регистрирана. Минах през разни проблеми , докато стигна до Б и ето сега имам две чаровници, но пак съм тук .
Късмет ти желая от сърце 💛

# 637
Бебешорчето, дано да сте уцелили момента!
Въпроса обаче който ме гложди е : тръбите ти как са , Проверявани ли са?
Ни бих правила стимулация, без да ги проверя.
И имаш ли тромбофилия или ги взимаш профилактично 🤔

BrokenAngell ???? И защо ?
Виж ме мен ...вися си в темата от.....както съм регистрирана. Минах през разни проблеми , докато стигна до Б и ето сега имам две чаровници, но пак съм тук .
Късмет ти желая от сърце 💛

Разбира се,в Надежда ги проявриха и двете идеално проходими,спермограмата е много добре.Общо взето проблемът е полокистозата и нередовната овулация,таблетките ми ги преписаха превантивно.

# 638
Роси, ти тука си пуснала едни дълбоки корени, няма изтръгване, брат Heartpulse

# 639
BrokenAngell, Напълно подкрепям момичетата, аз също ходя в репродуктивна клиника, но това не ми пречи да си чета и пиша в темата, както и не съм единствена, която посещава клиника. Това по никакъв начин не трябва да те спира, ако имаш желание и ти е комфортно тук, да си споделяш, какво правите и до къде сте стигнали.

# 640
Брокън Ейнджъл няма от какво да се притесняваш,не ее нито срамно,нито грешно да потърсиш такъв вид помощ,даже е задължително ако имате над година опити,повтаряй си че,чрез нея се доближаваш все по-бързо до мечтаното дете. Simple Smile

# 641
Здравейтеее!
И аз като Ивето, петък ееее. Аз съм от работещите и за тази седмица приключих. Само дето имам адско главоболие. Сега съм се опнала, чета си ви, пиша си и после скачам на книгата да се разсея, пък може и да дремна.

Россе, как са бебките, опознахте ли се вече, свиквате ли?

Бебешорче, а дано имате късмет и уцелите момента.

Ейнджъл, остани си. Момичетата са ти го казали, тук е уютно.

Герика, Лаленце, къде се изгубихте? Как сте?

# 642
Куки, тук съм и си ви чета! Пиша по рядко защото се опитах да не се вторачвам толкова, ама си ми е хубаво тук и не пропускам постове 😉. Аз след цветната снимка съм обнадеждена и сега сме в хубавия период на щракане 😂. На мен също доки ми предписа стимулация но от другия месец, че се започвали от 3 ти ден на Ц. Нямало ги тук и ще трябва да ги взема от Гърция.  Да видим какви ще я свършим този месец и ако не стане започвам и стимулация и вълшебния гел 😂😂😂

# 643
Йоанка и Лъки честито момичета!! Наистина е страхотно, когато виждаме резултати от всички усилия, които полагаме- къде се ядосваме, къде не 🙂 Дано имате прекрасна и спокойна бременност и на финала най-здравите и хубави бебенца! ❤
Аз отдавна не съм писала, но си ви чета всеки ден. Сега не правим опити, защото съм си в България без мъжа ми, обаче продължавам с тестовете за О, заради изследванията, които правя тук. За сега няма нищо кой знае колко фрапиращо, освен малко завишен тестостерон, което и преди ми е излизало. Ще използвам да направя и хидротубация докато съм тук. И така...малко ме е шубе от тая процедура, но искам да съм наясно 🙂 Дано всички сте добре и скоро темата се залее от положителни тестове!

# 644
Куки при мен всичко е наред, ако може така да се нарече, един ЗФ, които вече го няма и този месец с нови сили ми предстой следене на ову и т.н.
Калиниста, къде реши да си я правих хидротубацията? Не мисля че има нещо от което да се стряскаш и притесняваш, минавайки през подобна процедура, мога да кажа че не е въобще страшно и болезнено.

Общи условия

Активация на акаунт