Юнско слънце и море, носи ни чертички две !!! - Бебеправим тема 354

• 25 128
  • 716
  •   1
Отговори
# 645
А аз само си натискам гръдта съзаклятнически ама йок, нищо вече се не усеща, ще ми идва явно проклетията другата седмица, само да не ми прецака контролния преглед след лапарото в сряда!

# 646
А аз само си натискам гръдта съзаклятнически ама йок, нищо вече се не усеща, ще ми идва явно проклетията другата седмица, само да не ми прецака контролния преглед след лапарото в сряда!
Не бъди такъв песимист! Кой ден след ову си?

# 647
Tulipa, ако правилно съм разучила хидротубация правят само в Щерев. В Надежда, Малинов и Адела правят само ЦС, а даже в Адела правят само тази с пяната. Благодаря ти за подкрепата 🤗 Просто се чудя дали ще съм от тея дето страшно ги е боляло или от онея дето почти нищо не са усетили 😄
Иви, аз вече болезнените гърди въобще не ги отчитам като повод и знак за Б, защото всеки път си ме болят и все не е Б. Но силно се надявам при тебе да е така 🤗
Ох- поправка: ти искаш да кажеш, че са те боляли, но сега са поспряли и затова мислиш, че нищо не е станало. Извинявай, обърках се, но така или иначе съм чела доста жени да казват, че точно преди М спира да ги боли, а са били бременни и после по някое време пак почва. Знам ли... Надявам се така или иначе да са станали нещата при тебе.

# 648
22, очаквам 27/28 демек след 5 дена. Не че няма надежда да не ми дойде, винаги има, ама по-скоро реалистично не е добър знак това затишие, нооо така е, няма да съм песимист! Grinning
Аа редакция, отговорила съм кой ден от Ц съм, за О не знам, не я следя...божа работа Grinning

# 649
22, очаквам 27/28 демек след 5 дена. Не че няма надежда да не ми дойде, винаги има, ама по-скоро реалистично не е добър знак това затишие, нооо така е, няма да съм песимист! Grinning
Аа редакция, отговорила съм кой ден от Ц съм, за О не знам, не я следя...божа работа Grinning
Мен всеки месец ме боляха, а точно когато имаше вече Б- нищо!Никакви болки в гърдите. И аз си чаках Ц и натисках постоянно гърдите, но никакъв спомен от болка. За разлика от сега де.

# 650
ivied Аз сега още дори нямам никакви симптоми на Б. Нито ме болят гърди, нито ми се гади. Мако днес от време на време ме пробожда нещо ниско долу в корема.
С първата бременност се осъмних, че съм Б защото ареолите ми бяха потъмняли. Сега пак следях за това, но още не са ми тъмни... Явно и при две бременности при един и същи човек симптомите не са еднакви.
Този месец изцяло го бях отписала и даже и като ми падна температурата 2 дни преди цикъл мислех, че ще ми дойде...  А и мерих ректално Т и ми даваше доста ниски резултати в сравнение с графиките на други момичета.
Така, че симптомите май не са задължителни🤗

# 651
Ив, при мен 8 дни след +теста, т.е днеска за първи път ми стана лошо. Иначе си имах типичните ПМС, все още си ме боли корема ниско долу като за ПМС, но малко по-слабо от обичайното.
Така че споко, не ги мисли симптомите.

# 652
BrokenAngell, успех в борбата. Пожелавам ти бързо да откриете проблема и лесно да го решите. Дано в най-скоро време да ни се похвалиш! Кураж и сили! Аз също подкрепям мнението на другите момичета, че не е нужно да напускаш темата ни, всички се борим, кой както му е отредено. Simple Smile

Gerryka, много късмет и да не се стига до другия месец! Wink

Tulipa_, радвам се, че го няма ЗФ, да ви е успешен месецът и да се похвалиш скоро! Simple Smile

Росе, прегръдки за теб и момичетата и да им щипнеш нослетата от мен! Heart Simple Smile

# 653
Добро съботно утро!

Лаленце, радвам се, че си се отървала от ЗФ.

Гери, хайде да ни е на успех този месец.

Калиниста, радвам се, че са ти добре резултатите, с малки отклонения, но нищо страшно. Успех на хидротубацията!

Аз, момичета, съм в шок. Нямате си на идея какво ми се случи. За първи път всичко беше супер реално. Сънувах, че съм бременна. Не ми личеше, но знаех, че съм в първите месеци и знаех пола. Реших и името какво ще е. Момченце. Бяхме толкова щастливи с ММ. Чувствах се горда. Всички емоции бяха супер реални. Докато.... не отворих очи. Не исках да повярвам, че е сън. Разплаках се, чувствам се празна.
Сори за тъпотията, която написах, но нямам намерение да го разказвам на никого и реших да споделя тук.

Хубава събота! Обичайте се! Heart

# 654
Добри новини има при всяка Simple Smile Това е прекрасно! Sparkling Heart
Куки-Муки, много хубав сън е това, който ще се превърне в реалността. Аз скоро имах сън, който споделих и тук (за Сън00) и вярвам, че ще се сбъдне.
Сутринта се събудих след шантав сън - поливах цветя и растения в един парк (без това да ми е работа). Видях, че са за поливане. Grinning В реалността много обичам цветята и гледам много.
П.с. Който иска, да дава инфо за късметлийското списъче. Когато Борнчето е готова с темата, да публикувам списъчето на първа страница Two Hearts

# 655
Девойки, честито на всички, чета ви и много се радвам ♥♥♥ края на годината, живот и здраве, се включвам с нови сили 😃

# 656
BundleOfLove, ще вървим заедно сигурно, и аз така мисля, че ще съм в края на тази или началото на другата година. Simple Smile

# 657
Дами според вас,ако вчера ми е била овулацията и днес почна антибиотик на пеницилинова основа,ако има оплождане дай Боже,би ли навредил на евентуалния ембрион и настъпването на бременност.Изписан ми е за 7 дни от днес,изпочетах най-различни мнения,но не мога да отгложа пиенето му.

# 658
Дами според вас,ако вчера ми е била овулацията и днес почна антибиотик на пеницилинова основа,ако има оплождане дай Боже,би ли навредил на евентуалния ембрион и настъпването на бременност.Изписан ми е за 7 дни от днес,изпочетах най-различни мнения,но не мога да отгложа пиенето му.
Аз не бих рискувала да го пия.Консултирай се с твоето АГ,има антибиотици които са позволени по време на бременност.Дори се препоръчва,да не се правят опити,ако се приема антибиотик,а доколкото съм запозната пеницилина преминава през плацентата.

# 659
Тя, ако вчера е била в О, има още доста време, докато има плацента. Simple Smile Аз също бих споделила с лекар, но много не бих се ограничавала така в лекарства, ако се опивам да забременея, особено от такива, които се пият еднократно за няколко дни, но не съм лекар и не разбирам достатъчно, за да изказвам компетентно мнение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт