Шуслерови соли - тема 2

• 32 555
  • 110
  •   1
Отговори
# 105
  • Враца
Здравейте! ✨
Имаме две малки дечица (на 2г. 8м. и бебе на 10 м.), които започнаха да се разболяват с настъпването на есента — имат хрема, а от вчера при голямото започна и влажна кашлица. Четох, че мога да давам Цинабсин (за по-голямото ни детенце) и Шуслерови соли N3 и N4, но тъй като съм лаик по темата, бих искала да помоля за разяснение. Дали тези шуслерови соли биха им помогнали или трябва да се включи и друг номер Шуслерова сол? И по какъв начин трябва да се дават?

Благодаря!
Хубав, слънчев и ползотворен ден желая на всички! 🌸

# 106
За хремата ще помогне да добавите ШС номер 8. На малкото детенце предполагам в лъжичка вода ще разтваряте таблетката и така ще му я давате.

# 107
  • Враца
За хремата ще помогне да добавите ШС номер 8. На малкото детенце предполагам в лъжичка вода ще разтваряте таблетката и така ще му я давате.

Благодаря Ви! 🤗 В момента давам точно 3,4 и 8 и се надявам да има резултат.

А има ли някой, който е приемал ШС за косопад и му/ѝ е подействало благоприятно? Аз приемам медикамент за ЩЖ, както и витамини. Но знам, че косопадът може да се увеличи и в периода след раждане.

# 108
Здравейте, по колко таблетки да пия шуслерови соли 11 и 9 за възрастни на ден. Казаха ми по 3, а тук чета че пиете по 5 таблетки.

# 109
Бихте ли ми препоръчали ш с за по лесна адаптация в ясла,проблема е обедния сън и като цяло след обяд става по- тревожен

Благодаря предварително

# 110
Здравейте, в подобна ситуация съм използвала комбинацията - 9, 11, 2 и 7
Сутрин по 2 табл от номера 9 и 11, вечер по 2 табл от 2 и 7
Като цяло не очаквайте моментални резултати, и време трябва на солите да се натрупат в организма

Общи условия

Активация на акаунт