Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 3

• 40 835
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Поредния  хамерикански  ястреб .

от Смесен брак , католик, че и поляк... гаранция и гейзер - безупречен  профил за  политик.
Laughing  Joy Joy  Laughing

Цитат
Съблечи   го и ще видиш защо.
Аха, а ако не е католически гейзер, сигурно е рязан еврей, нали те подмолно управляват света чрез американците.

----

Птица, на мен Шкварек ми е симпатичен. Още преди европейските избори пишеше в някаква фейсбук-група, в която участваше и мъжът ми, и не ми правеше лошо впечатление, също не ми направи лошо впечатление и по време на кампанията за евроизборите. Но не успя да се представи кой знае колко добре и според мен. Не че се изложи грозно, но и нищо особено не показа в играта.

Ако говориш за съботния с прераждането - него нямах възможност да го чуя много добре.

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 12:03 от Магдена

# 271
Да, съботния имах предвид. Аз пък вчерашните не съм гледала  Simple Smile

# 272
Вчера нямаше ли мач? Не съм гледала...

# 273
  • София
Вчера нямаше шоу, даваха България - Чехия 1-0

# 274
Значи говорим за един и същи човек Simple Smile
Аз изпуснах началото на епизода, така че не разбрах името на участника. Този, който се отказа на втората сигурна сума.

# 275
На мен ми заприлича по нещо на мъжа на  Джудит от "Двама мъже и половина".

# 276
  • Русе
Пак неточно зададен въпрос, за златното сечение. Защо трябва да е на Леонардо да Винчи, след като е известно още от античността и се означава с "фи" - първата буква от името на Фидий, който съблюдава цялостно това отношение при строежа на Партенона. 
Да Винчи въвежда термина като пропорция за „идеалното човешко тяло“.
Гримьорката беше симпатична дама. Не знам защо накрая избра Living in America, като беше по-логично Саддам Хюсеин да обещава на народа си, че винаги ще го обича. Yum

# 277
Как точно  беше зададен въпросът? Тази пропорция е известна още от Евклид. Понятието "златно сечение" /за нещо вече известно/е въведено от Леонардо.

# 278
Аз това го знам като прогресия на Фибоначи и се обърках, като споменаха Леонардо )) Но нямаше какво друго да е...
Сега, като отворих в Гугъл, ми излиза, че малкото име на човека е Леонардо - чудя се дали пък не е неволна грешка?

# 279
Много дотягаща жена с повтарянето на това кафе дьо пари 😏

# 280
  • София
Тази жена ако си смени прическата, ще се превърне в страшна мацка..

# 281
На мен гримьорката ми изглеждаше много изкуствена. Тази вечер въпросите ми се сториха лесни, като цяло...

# 282
  • Русе
Ех, архитектката си замина безславно. Хем отначало помнеше съвета да не си тръгва с жокерите, но се увлече от лесните въпроси и придоби измамно самочувствие. В тази игра се отговаря само ако знаеш отговора, предположенията, колкото и логични да изглеждат, са подвеждащи.

# 283
  • Пловдив
Аз това го знам като прогресия на Фибоначи и се обърках, като споменаха Леонардо )) Но нямаше какво друго да е...
Сега, като отворих в Гугъл, ми излиза, че малкото име на човека е Леонардо - чудя се дали пък не е неволна грешка?
Златното сечение не е прогресия (числа) на Фибоначи. С другия Леонардо го свързват - да Винчи, иначе наистина му се е обръщало внимание и преди него.

# 284
Свързани са - ето обяснение: https://liuboznaiko.eu/2016/12/15/%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD … 0%BE%D1%82%D0%B8/

Едно от най точните приложения на Златното сечение открива Леонардо Фибоначи – италиански математик, работил през първата половина на XIII век. Определян като „най-талантливият западен математик на Средновековието“.  В книгата си „Книга за смятането“ той включва и решение на задача за ръста на популацията на зайци при идеализирани условия. Решението за всяко следващо поколение образува редица от числа, наречени по-късно числа на Фибоначи. Тя е известна на индийските математици още през 6 век, но именно Фибоначи популяризира тази идея на Запад. В редицата от числа на Фибоначи всяко число е сбор на предходните две, започвайки с 0 и 1. Така редицата започва с 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987 … Колкото по-навътре в редицата са разположени, толкова по-точно всеки две съседни числа, разделени едно на друго, се доближават до златното сечение (приблизително 1 : 1,618 или 0,618 : 1).

Но излиза, че самият термин "златно сечение" наистина е измислен от Леонардо Да Винчи.

Общи условия

Активация на акаунт