Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 3

• 40 828
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Вчера беше най-интересното предаване от месеци.
Браво и на двамата. Simple Smile

# 256
  • София-Младост
Ех, чубрицата е червена 😀

# 257
Какво ги беше прихванало при предния участник - веднъж го питат за монети, после за банкноти?...

# 258
  • Русе
Е-е, тъкмо похвалих счетоводителката и тя се оказа без елементарни познания по българската история.

# 259
  • Русе
Шкварек. Консерватор, опиращ се на традиционните ценности на българите - католик.

А въпросът за знамето на Иран пак беше неточен. Ако трябва да вярваме на Уикипедия, там пише: " По долния край на зеленото поле и горния край на червеното поле се изписани 11 пъти думите „Аллах Акбар“. Самото изписване на 22 израза – 2х11 – е препратка към датата на Ислямската революция, която се е състояла на 22-рия ден на единадесетия месец Бахман по иранския календар."

# 260
  • София
интересен и начетен млад участник, но някак си не можа да се разгърне. даже му дадоха твърде много въпроси по неговата специалност така да се каже ама се оплете, пак не си използва жокерите като хората, а и нямаше сърце на истински рисков състезател.

# 261
  • тук, на мястото си
Хубаво момче, симпатично, младо, учено, само че много му знае устата без покритие. Лаладжийска работа. Grinning

# 262
Хубаво момче, симпатично, младо, учено, само че много му знае устата без покритие. Лаладжийска работа. Grinning
Политолог, какъв да бъде.

# 263
То нали чубрицата може да е червена на някой език от тези дето знае Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 264
  • Пловдив
Шкварек. Консерватор, опиращ се на традиционните ценности на българите - католик.
Така ами, те и българите католици никакви българи не са. Wink

За точност, човекът говореше общо за християнски и европейски ценности - естествено, българското спада към европейското в този смисъл.
Но наистина не успя да се представи съвсем добре точно в "своята" област, в която явно му бяха подбрали някои от въпросите.

----
Мона Лиза аз колкото и да си я представях, толкова точно не успях да си я представя, т.е. за мен беше труден въпросът.  Sunglasses

# 265
Нещо, което ми направи впечатление вчера - според участникът, прераждането е основната концепция на Християнството.

Знам, че имаше предвид възкресение, но го повтори няколко пъти и прозвуча много тъпо. Не съм сигурна дали това може да се приеме за лапсус.

# 266
  • Русе
Нещо, което ми направи впечатление вчера - според участникът, прераждането е основната концепция на Християнството.

Знам, че имаше предвид възкресение, но го повтори няколко пъти и прозвуча много тъпо. Не съм сигурна дали това може да се приеме за лапсус.

Не е лапсус. Момчето не беше наясно с християнството, но много хора, които се определят като християни, вярват в прераждането и не знаят, че то противоречи на християнската догма. Вярват също в зодиии, нумерология, врачуване и във всякакви шарлатании, отричани от християнството, но модни напоследък, защото при комунизма на тези неща не се даваше гласност. Сега всякакви медии публикуват зодиакални предсказания, а екстрасенси лекуват от телевизорите (не ги гледам, но мисля, че има и такива предавания). Особено популярно е: "Ванга е казала..." (доскоро се цитираше Нострадамус!). Тя се е изказала по всички минали, настоящи и бъдещи теми.

# 267
Поредния  хамерикански  ястреб .

от Смесен брак , католик, че и поляк... гаранция и гейзер - безупречен  профил за  политик.

# 268
Момчето не беше хич глупаво, а и се справи добре, не знам защо така не сте го харесали Simple Smile И въпросите му не бяха лесни. За нивото пък на което му ги зададоха - съвсем. Че и симпатяга иначе беше.

# 269

Съблечи   го и ще видиш защо.   

Общи условия

Активация на акаунт