Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 3

• 40 807
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Колко ефирно време им загуби тоя мляскащия!
Не видях до къде стигна,отпадна ли?

# 181
Безславно отпадна.

# 182
Не знаеше кой е Илия Бешков.

# 183
Само това ли! Да стигнеш до 1500 лв. с 3 жокера. Коментирах колко неосведомени и с невисока обща култура са младите, но ме апострофираха, че те знаят неща, които ние, по-старото поколение, не знаем.

Последна редакция: нд, 13 окт 2019, 11:52 от W

# 184
А , знаят. Вчера гледах един клип (от тази година) - класически музиканти (20 и няколко годишни) отгатват поп песни - познаха една-две, но аз не успях да позная нито една. Тези песни са толкова безлични, че не си струва да се слушат... Та мисълта ми е - ако човек се гордее, че знае неща, които след година-две няма да имат никакво значение, по-добре да си замълчи...

# 185
Аз съм толкова късопаметна за песни, че наскоро пускат по радиото една песен от миналото десетилетие, и въобще не можах да се сетя коя е песента или кой пее, при положение, че нонстоп съм я слушала тогава песента. Чак като споменаха нейде в песента "авентура", успях да се сетя

# 186
  • ВАРНА
Днешните песни са тотални еднодневки! 

Например едва ли има някой - който да не може да каже поне две песни на Модърн Токинг!   Дори и от слушащите рок и опера само да речем.

Или Бони М....песента за Москва...точно как беше там?!
 ....на 40 години е - а звучи съвременно и днес....направо машини...как са направили и днес да я слушаш с кеф?! 

# 187
Да ти кажа, старите хитове звучат съвременно, само за хора, които са израснали с тях. Аз съм луд фен на музиката от 80-90-те, макар да слушам и съвременна музика, обаче децата ми на 14 и 24 годни и направо се евакуират, когато си пусна такава музика. Joy

# 188
  • ВАРНА
Е зависи кои точно от 80-те си пускаш.   Ако им пуснеш Адриано Челентано или АлБано и Ромина....
- сигурно и 34 годишното си дете ще изгониш...тъй де разбра ме...последното не го разбирай буквално!

# 189
Отклоняваме се много от темата, но аз мога да кажа точно две песни на Модърн толкинг - Шери, шери лейди и You are woman, I'm a man.
И аз мисля, че старите песни, дори тези на Дони и Момчил (не чак толкова стари), са по-добри от днешната музика - имат мелодия, могат да се тананикат, а сега се повтарят три ноти, все едно записът е забил... Лазаня нещо си...

П.п. Сега се сетих нещо, което искам да добавя - преди около час бях навън и чух радиото в едно кафене - някой пееше кавър на Сребърни ята - не знам кой е, но хубаво са се сетили за тази песен. Като няма свестни композитори, поне да правят кавъри...

Последна редакция: нд, 13 окт 2019, 14:54 от Petia Kageyama

# 190
Да ти кажа, старите хитове звучат съвременно, само за хора, които са израснали с тях. Аз съм луд фен на музиката от 80-90-те, макар да слушам и съвременна музика, обаче децата ми на 14 и 24 годни и направо се евакуират, когато си пусна такава музика. Joy

Зависи, зависи. Шокирах се като разбрах, че 10 и 13 годишните ми внуци знаят кои са и слушат Ред хот чили препърс! Откъде-загадка. А инак Куин познават и слушат, защото аз съм им върл фен, немски групи /Рамщайн в частност/, защото баща им е и т. н.

# 191
  • тук, на мястото си
А аз съм свидетел как 13 годишни деца се чудиха кой е тоя Стефан Вълдобрев и защо никога не били чули песента "По-полека".  Българчета са, от млади семейства  със собствен бизнес. Иначе песните на Криско и песните на Азис ги знаят. Кога ще стигнат до Куин, Ред Хот или Битълс идея нямам.

# 192
То пък Стефан Вълдобрев е такъв музикален гений, че всички трябва да му знаят песните ли? Преспокойно мога да мина и без (знанието за) неговото творчество.

# 193
  • София
След като предаването мина през уикенда нивото драстично спадна. Не че преди беше кой знае какво, но след почивката е покъртителна картинката.  Confused
Онзи бъбривец вчера бе ужасен, по едно време Билалов го сряза, защото щеше до утре да приказва.
И масово отиват за 1000/1500 лв. Няма състезателни натури, които да рискуват, да се пробват, пък дори и да паднат на 500 лв. Не е интересно просто. Въпросите напоследък също станаха доста лесни, но ефект никакъв.

# 194
Въпросът за супермаратона от Сидни до Мелбърн беше много интересен. Отговорът още повече.

Общи условия

Активация на акаунт