Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 3

• 40 805
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
не е само до композиторите. и до текста е. старите български песни са писани от поети. за жалост те си отиват лека полека и може само да се надяваме на качествени кавъри

# 196
Колко нелепо отпадна учителката по английски и то точно на въпрос с английски.

# 197
  • ВАРНА
Май-май записите до декември и изтичането на договора с БНТ ще са пълнежи.   Кошлуков изглежда силно е орязъл парите след скъсяването до две предавания седмично и продуцентите-екипът на СБ.  нямат никакво желание за работа в БНТ.

Очевидно ще има живец  в шоуто чак в следващата телевизия - където ще отидат в разгара на зимата.

# 198
  • Sofia
Рекламите им станаха по-дълги,преди бяха за по 30-40 сек.

# 199
  • ВАРНА
За рекламите мисля че нямаме право да се оплакваме - в БНТ са много кратки.   
В Нова тв. или БТВ -   ще ги гледаш през 15 минути по 6-7 минути.

# 200
  • Русе
Последната участничка не знаеше чии кости са предадени на Македония. Мисля, че беше учителка. Това само потвърждава мнението ми, че народът ни масово не знае кой е Гоце Делчев, а именно около него историците на България и Македония водят яростни спорове и това за тях е много важен въпрос. Всъщност какво значение има дали Гоце Делчев е българин или македонец?

# 201
  • Русе
Мале мила, сега разбирам, че тя не знае кой е Франко и го бърка с Мусолини!

# 202
  • Русе
Въпросът за паметника е неправилно формулиран. Става дума не за паметник, а за скулптура, украсяваща фонтан.

# 203
  • София
Това с Фокстрот и 666 просто недоумявам как може такива издънки.  Sick Sad

# 204
  • Русе

П.п. Сега се сетих нещо, което искам да добавя - преди около час бях навън и чух радиото в едно кафене - някой пееше кавър на Сребърни ята - не знам кой е, но хубаво са се сетили за тази песен. Като няма свестни композитори, поне да правят кавъри...

А аз, напротив, много се дразня от кавърите на старите песни, мисля, че само ги развалят и, интересно, след като чуя кавърите, оценявам оригиналите, които не съм харесвала особено някога. Дони и Нети си присвоиха някои от най-известните стари песни, защото няма нови, наистина. Акага пък вкарват в прокрустовото ложе на латино (българско латино!) други стари български хитове. При това вокалистът им пее фалшиво. Променят и текста - например в Урок по танц на Георги Минчев там, където трябва да бъде "...този жив и красив танц шейк...", шейк са го избегнали (не си спомням с какво го бяха заменили) и така ни лишават от спомена за този танц.

# 205
  • Козлодуй
Съжалявам че изгубих време вчера да гледам Стани богат - пълно разочароване Simple Smile Може ли да вземеш 2 жокера за нещо очевидно - направо пълно падение Simple Smile

# 206
Скучно беше предаването - нищо интересно, участниците не могат да напреднат в играта и не знаят твърде много неща...

# 207
  • Русе
Съжалявам че изгубих време вчера да гледам Стани богат - пълно разочароване Simple Smile Може ли да вземеш 2 жокера за нещо очевидно - направо пълно падение Simple Smile

Това, което за Вас е очевидно, за участника е неизвестно, а в тази игра трябва да си сигурен, че знаеш отговора, защото предположенията, колкото и логични да изглеждат, често се оказват неверни. Грешки не са позволени, затова, когато участникът не знае със сигурност отговора, трябва да използва жокерите си и едва след това  - сам юнак на коня - ако познае, познае, но поне е опитал всичко.

# 208
  • Русе
Сетих се за логично според мен предположение. При въпроса за Водните зодии участничката определи Водолей като Водна зодия и сгреши. Аз също бих сгрешила, защото това ми изглежда логично (вода - Водолей!), но понеже не се интересувам от зодии и не знам със сигурност, даже въобще не знам, каква им е класификацията, разумно би било да поискам помощ.

# 209
  • Пловдив
.. Twisted Evil. Това само потвърждава мнението ми, че народът ни масово не знае кой е Гоце Делчев, а именно около него историците на България и Македония водят яростни спорове и това за тях е много важен въпрос. Всъщност какво значение има дали Гоце Делчев е българин или македонец?
На последния въпрос - огромно. Wink Колкото до костите - аз не се учудвам, че някои хора не знаят определени факти. Повече се учудвам, че има хора, които не са ЧУВАЛИ дадени ИМЕНА - като в примера по-горе с Илия Бешков, а същият участник май и още едно или две от имената във въпроса не ги знаеше. Гоце Делчев поне, смятам, всички у нас са го чували по име (е, без определен контингент от махали като Столипиново, евентуално), дори да не знаят за историята с костите му.

Евпетра, ти май беше тази, която преди време се възмущаваше, че човек, минал пети клас, не знаел числото Пи? А той човечецът просто не знаеше, че го наричат Лудолфово число. Тук използваш същия "похват": не знае, че нашите комундета навремето предали на СФРЮ костите на Гоце Делчев = не знае КОЙ е Гоце Делчев.

----
За Луцифер ние и двамата сметнахме, че едва ли биха му направили паметник. Макар че наистина въпросът беше за малка сума. И кво, на височина 666 метра само луцифери е разрешено да се поставят? Wink

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 12:51 от Магдена

Общи условия

Активация на акаунт