Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 3

• 40 756
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Далече, далече
Не ми харесва новото правило, явно са го направили с цел хората да си тръгват с повече пари, а не масово с 500 лв.

Слабо първи двама участници. Момчето беше и много страхливо.

Билалов отново старата песен на нов глас. Като види хубава жена се размеква и почва да подсказва... Направо да и беше давал директно верните отговори на тази. На два от въпросите той и помогна. И джокери и раздава. Че и лесни въпроси и се паднаха.

На мен ми е смешен как се държи с привлекателни жени, но това предаване не гледах.

Помня със сигурност как подсказа на един мъж, но онзи не зацепи и изгоря. Едва ли подсказва само на жени.

# 496
  • Козлодуй
Никога не бих предположила, че думата серсем е глупак и щях да изгоря на този въпрос, защото до сега бях убедена, че серсем е синоним на хулиганин Simple Smile
Изключително съм щастлива, че любимото ми предаване се върна на екран Simple Smile Връщаме си го когато седнем да вечеряме така прескачаме рекламите защото изобщо нямам търпение за отговора Simple Smile
Въпросите като за начало бяха лесни и мацката знаеше за обложката на Нирвана но Билалов я подлъга да вземе жокер Simple Smile

# 497
  • Пловдив
Аз пък не очаквах да не се знае какво е серсем. Simple Smile За мен думата е добре позната.

Да, хубавицата Билалов също така леко я подхлъзна да ползва жокер за албума на "Нирвана", а тя знаеше отговора.

# 498
Аз пък не очаквах да не се знае какво е серсем. Simple Smile За мен думата е добре позната.

Да, хубавицата Билалов също така леко я подхлъзна да ползва жокер за албума на "Нирвана", а тя знаеше отговора.

Билалов и взе жокера, все пак и помогна с хрупането на лед. Може да са му казали на слушалките, да я насърчава, да си използва и жокерите. Добре тръгна момичето има шанс за 10 000 лв.

# 499
  • София
Ами аз съм с Булсатком- обикновен приемник и сателитна чиния. Както и да е, де. Явно няма да гледам.
Ама, обаждайте се бе, хора. Добре, че надникнах и тук.
Докато все още съм във Форума, ще пускам линкове  

Стани богат - 20.12.2021

# 500
Баба ми казваше "серсемин" когато се възмущаваше от действията на някого. Не го свързвам с глупак, но по метода на изключването бих стигнала до този отговор, може би.

# 501
  • София

Ама, обаждайте се бе, хора. Добре, че надникнах и тук.
Докато все още съм във Форума, ще пускам ликове.

Аде :/ :о Хич и не си помисляй да напускаш.

Няма да те дадем, не те пуЩаме! Simple Smile

# 502
Mari_Mar, страхотна си, бе душице! Hug Много благодаря! Flowers Hibiscus

# 503
  • София
Е, кажи честно.
Тази жена къде е живяла, че не е чувала за одитора, Магнитски.
То само за него гърмяха медиите преди време, тц тц

# 504
Магнитски е бил адвокат, ако трябва да бъдем точни. И като такъв е работил.

# 505
  • София
Този е добър играч, успех му желая. Simple Smile

п.п. Е, не, не е истина, какъв малшанс. Ееее. Виждате какво става. Смел и начетен участник си тръгва с 500 лв. а разни кифли с по 2000 лв. пфф Sad

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 18:33 от Diavolo

# 506
Билалов се опита да му намекне, че отговорът е грешен. Можеше да се получи много по-интересна игра, ако се беше вслушал.

# 507
Това с киселините беше единствения сложен въпрос, др. си бяха лесни или по метода на изключване може да стигнеш до отговора.

# 508
  • София

Стани богат - 21.12.2021

# 509
Ееее това с квадрата е като задача за деца в 3 клас

Общи условия

Активация на акаунт