Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 3

• 40 761
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
И тя избягва палмово масло, ама не знае защо...
Поне да каже, че е заради природата, орангутаните и т.н. Ама не - сигурна съм, че го избягва по съвсем други причини.

# 556
Мен ме дразни,че водещият говори с всички на “ти”!все пак предаването е за интелектуалци,а в български език има думата “Вие” и съвсем не е възпитано участниците да говорят на “Вие”,а водещият на “ти”.Звучи Просташки!

# 557
  • София

Стани богат - 27.12.2021

ДИРЕКТЕН ЛИНК 27.12.2021

# 558
  • София
Тази къде е тръгнала

# 559
Ех, на този г-н от Варна му остана жокерът "Обади се на приятел", ама него никой не го подсети да го ползва Wink Disappointed

# 560
За жалост стигна по-далеч от господина след нея и то защото Билалов й помогна. Много ме е яд за него... тръгна си с един неизползван жокер, падна от 3 хиляди на 500 лв, а знаеше далеч повече от други взели 20 хиляди.  Разочароващо е някак.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 22:16 от T.Valcheva

# 561
Въпроса си беше от коварните с летище Схипхол. Даже и да беше ползвал жокера си "Обади се на приятел" се съмнявам да му помогне. Опитах да го сърчна в google, но нищо не излезна. Не знам с какви ключови думи би могъл човек да открие нещо. Тук ти трябва човек, който е летял през 90 -те по Европа и по специално от това летище. От друга страна въпроса с държавата, която не е била в тристрания пакт си беше подарък. Отговора се криеше в самия въпрос: AUKUS - A (Австралия), UK (Англия) и US (Америка) или другата логика 3 англоговорящи/побратими държави, където е излишна една Франция.

# 562
Аз го открих в гугъл за по-малко от 30 сек. Написах само "летище схипхол мъжка тоалетна" и веднага първата статия в заглавието имаше "муха" .

# 563
  • Sofia
Мъжът ми също веднага го нацели.
Каза,че имал някакви смътни спомени за изображения на мухи в мъжките wc...аз пък му опонирах,че мухата може да е за по-правилна центровка при извършваното действие в писоара 🤣
...и аз бях за прасе,но не на 100% 😏

# 564
  • Пловдив
Тя е за това мухата, за прицелване. Ние го знаехме, преди време доста го имаше из медиите.

# 565
Това за мухата не беше нужно да го знае човек, достатъчно е да е ходил по-честичко по градски тоалетни  и по тези в автогарите и щеше да се досети Grinning

# 566
Гугъл отговаря веднага, но въпросът беше дълъг и от трудните за бързо формулиране на запитването.
И аз съжалявам за участника, симпатичен и знаещ беше, но сам си беше виновен. На това ниво на играта отговорите не са толкова елементарни. Трябваше да го съобрази, подобно на жената преди него, и да не бърза така.

Хората не обичаме да бъдем засрамвани и критикуваме. Затова днешните психолози търсят други начини за повлияване на поведението на масите - чрез игра, закачка, подсъзнателно "побутване". Теория на поведенческата икономика му викат на това и дори нобелова награда има дадена.

# 567
Въпроса си беше от коварните с летище Схипхол. Даже и да беше ползвал жокера си "Обади се на приятел" се съмнявам да му помогне. Опитах да го сърчна в google, но нищо не излезна. Не знам с какви ключови думи би могъл човек да открие нещо. Тук ти трябва човек, който е летял през 90 -те по Европа и по специално от това летище.
Напротив, веднага излиза в търсачката. . Дори и в днешно време съм виждал това с мухата в немалко писоари, че не само по летища, а и в молове в Европа. Първоначално мислиш, че е истинска. След секунди осъзнаваш, е че не е, но е наистина в реалния размер. Още като зададе въпроса си казах, "оф това е мухата, дето прилича на истинска, за да те стряска".

# 568
  • Велико Търново
Сега откривам темата.
Благодаря на Mari_Mar за линковете!

Аз ли не догледох нещо,  но първият участник,  избра предпоследния въпрос за втора сигурна сума,  и на следващият се отказа.Ако е така,  няма никакъв смисъл,  защото дори да беше сбъркал,  не губеше нищо.
И аз така разбрах. Избра 2000лв за сигурна сума, и се отказа на супер лесен въпрос за 1500лв
(Проверих в БТВ+, и да бях права заключи на 2000лв)
Да, за 2000 заключи, само че и на него се отказа.
Да не говорим, че ситуацията от болднатия текст е невъзможна. Просто за да се посочи въпрос за 2000 за втора сигурна сума, е необходимо преди това да е отговорено вярно на въпрос за 1500. И в такъв случай как ще се откаже от него? Може да се откаже на следващия, но не и на предходния въпрос. Макар че пък отказването на въпрос, следващ спечелване на сигурна сума е безсмислено, защото дори и при грешка нищо не се губи.

Това с киселините беше единствения сложен въпрос, др. си бяха лесни или по метода на изключване може да стигнеш до отговора.
Ако се има предвид въпросът, чийто верен отговор беше "солна киселина", не виждам кое чак толкова му е сложното. Все пак химичната формула - HCl, е достатъчно и проста, и популярна, за да е ясно, че в нея липсва буквата О, с която се означава химическият елемент кислород. И тогава няма нужда да се знае нищо за останалите три киселини.

За мухите в тоалетните на летището и аз много бързо го намерих по ключови думи "Схипхол мъжки тоалетни" (при това написано точно така - на български).

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 17:23 от DamaPika

# 569
  • Mediterraneo
Не зависи от търсачката на Гугъл, а от устройството зад рисърча. За 10 секунди открих информацията за мухата.
Все си мисля, че ако съм жокер на някого, ще стоя пред компа и няма начин да не успея да помогна. Ама аз съм добра в търсенето, ако не в друго Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт