Любители на кучета - 94

• 21 224
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Ами тя не иска да иде до банята, където й е купата с храна и вода. В хола и в моята стая, където е дърво си тича и си скача без проблем. Просто изведнъж спря да иска да излиза в коридора, а той свързва кухнята и банята. Няма от какво да има неприятни спомени, взех я преди две години и директно у дома, не е имала никога проблем с това.
Страхувам се да не е нещо неврологично, като последица от Ганата, макар че тя вече дори не трепери толкова. Но пък ако беше неврологично сигурно и на други повърхности щеше да се държи неадекватно. Не зная...

# 676
Имам предвид някоя скорошна травма за нея,нещо да се е хлъзнала,да е свързано с шум. Ако беше проблем,щеше да е навсякъде, а не толкова театрално. Ако можеш смени мястото на купата за кратко,или постели нещо,което не се хлъзга,ако имаш,сещам се за едни постелки за баня. Ще отмине,не й обръщай внимание толкова,да не започне да използва ситуацията,хитрушата.

# 677
  • sf
Да не сте сменили препарата за чистене и да е по-хлъзгаво?

# 678
Добре дошли на всички нови муцунки в темата!
Духче щом на други повърхности няма проблем мисля, че нямаш причина за притеснение. Ако нещо я боли, то ще я боли където и да стъпва. По-скоро не и харесват плочките и е съвсем възможно ако е минала докато са били мокри да се е подхлъзнала и сега да ги избягва по тази причина. Смени мястото на купите или сложи постелки, които не се пързалят.

# 679
  • София

Реа, за нещастие не сме в хотел. Аз тук хотели никъде не виждам. На бунгало съм, за последен път! Grin Уж трябваше да е реновирано, но... А цената е почти като за хотел. Преди две години бяхме пак в Камчия на бунгало с приятели и нямахме никакви забележки. Големият кусур беше, че се намирахме на 2 км от плажа. Сега сме в комплекс Романтика, но поне сме на плажа.
Извинете за лиричното отклонение.

Камък ми падна от сърцето - Харли се изака. Количеството беше като на кравешко аки. Joy

Въх, и ние след 10 дни трябва да сме на същите реновирани бунгала в комплекс Романтика. Но поне виждам че няма никаква драма с кучето на плажа. Ще ми е интересно ако споделите и други особености относно това да заведеш кучето на море, че ще ни е за първи път. Той Рой се води водна порода, ама досега не съм успявал да го накарам да плува, само джапа.

# 680
  • Стара Загора
Pavelcho, аз на първото ни море с Барби разбрах по трудния начин, че не трябва да пие вода от морето. След първия ни плаж имах уникална вечер с излизане през 5 минути за тоалетна. Звъннах няколко телефона и после със смекта и варен ориз оправихме нещата. Отделно го пазете от слънцето да не прегрее. Моята трябваше да я гоня по целия плаж, за да я прибера на сянка. Та пригответе си някакви неща за първа помощ и проучете къде около вас има клиники. Пожелавам ви да не се налага и да изкарате едно спокойно море. Blush

# 681
Миналата година едното ни море беше на Камчия, но имаше доста хора и не изкарахме много спокойно, защото той иска да тича, да си рови, но пък има и хора, на които не им е приятно, а вържем ли го започва да лае по всеки преминаващ наблизо. Иначе, ако има вълни не иска да влиза, но спокойно ли е морето не можем да го изкараме, за сега стомашни проблеми не е имал. Откакто го взехме ходим с два чадъра на плаж и вода в промишлено количество, и той няма проблем и цял ден да изкара така на плаж. Тази година ще пропуснем морето, но ако някой може да препоръча или ако има тема да сподели къде може да идем на планина или някъде до язовир близо до София ще се радвам. Благодаря Simple Smile

# 682
Благодаря за мненията момичета.
Не, не сме сменяли препарата за плочките. Тя просто се парзаля, краката й отиват в страни. Сутринта сложих някаква пътека, като идеята ми беше до нея да мине в банята при храната, но не поиска да стъпи на нея. Май ще се наложи наистина разместване.

# 683
Аз Рейн вече не го взимам на плажа, едно, че му е много горещо, въпреки че го вкарвам в морето и тн, второ, че е лудак, иска да тича, да рови, да си играе, а не на всички им е ок, та постоянно го мисля. Оставям го на хладно в стаята Simple Smile

# 684
  • Варна

Поднасям извинение на Тони, с този скромен, но красив данък, за това, че не можах да дойда вчера на плажа. Два дни пазя тоалета, заради тъпото бадемово мляко . Ама нали съм решила да спирам млечните за месец-два, а кафето без захар и без мляко съвсем ще го откажа.

# 685
  • София
Тази година ще пропуснем морето, но ако някой може да препоръча или ако има тема да сподели къде може да идем на планина или някъде до язовир близо до София ще се радвам. Благодаря Simple Smile
Язовир Огняново,язовир Душанци млко по-далеч е.Вчера бяхме на Огняново,водата беше чай направо,толкова топла,не можем да изкараме зверчетата от водата.Бети си гони някакви неща -насекоми,рибки, а Фея плува около нас и пръхти като локомотив.

# 686
  • София
Естела, с тази снимка няма как да не ми размекнеш сърцето! Hug Живот и здраве някой друг път ще се видим.

Павелчо, не знам какви съвети да ти дам за воденето на плаж. Ние ни сме някакви маниаци да висим цял ден на плажа. Сутрин сме от 9 до 12. Харли периодично плува в морето, за да се охлади, а през останалото време е под чадъра. Започнах да му забранявам да копае дупки, за да не му влиза пясък в носа и очите. Следобяд ходим чак като си подремнем, някъде от 4 до 6. Харли в ресторанта е много послушен - лежи под масата и все едно няма куче с нас. Днес мъжът ми направи голям компромис със себе си като остана с Харли на брега, за да мога да вляза с детето в морето.
Според мен това ще му е първото и последно море на кучето. Или ще го гледа майка ми, или ще го давам на хотел. За съжаление това не е почивка. И бунгалата не ни понасят. Някак кофти е от хотел 5 звезди да се завреш в тотална мизерия, колкото и снобски да звучи. Харли би бил също толкова щастлив, ако го гледаше майка ми вкъщи. А така аз на плажа нямам 1 секунда спокойствие. Ако живеехме на морето, бих се прежалила да го водим понякога, но така аз съм вързана нон стоп. Поне се радвам, че Харли се чувства добре, да не го мисля. Пък аз все някак ще избутам до неделя.

# 687
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тонка, аз като живея на море, че голяма работа 😄
Тео е алергичен от морската вода🐶
Много му е кеф на плажа, ама после става страшно, така че той плажа само го мирише 😄

# 688
  • София
Подозирам, че на нас с Рея няма да ни пука от услоията хич. Стига климатик и телевизор да има сме ок. Тя пясък обожава, аз вода.
На жега не деаним и двете, ще ходим рано сутрин и късно вечер.

Край София, язовир Слаковци. Хвърила съм у око, бунгала до водата, идилия. И ресторанта бил хубав.

# 689
  • Bарна, морето, сините вълни
Между другото има и много хубави хотели, в които се допускат домашни любимци, някои дори са луксозни. Има хотели, чиито собственици са кучкари и техните кучета също са там.
Миналата година бяхме в хотел Сънрайз****, в Приморско.
Скрит текст:

Тази година ни се ходи всякаш някъде на планина, защото и без това си ходим на плаж тук. Но със сигурност сме с Еро, не можем на никого да го оставим, просто защото никой няма да се справи с разходките му, а на село няма как, защото ще е вързан на двора, а това определено не го искам. Глезльото на мама. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт