🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 614
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Този месец ще пропусна Roccabox.
Чакам Birchbox, lookfantastik и Glossybox.
Не че не ми харесва кутията, на вече се попретупах.

# 226
Ох, за колко време идва кутията с Габриели? Изчака ми се чакането. Толкова се въодушевих като пристигна на следващия ден при тях, ама от тогава, вече 10 дена, пътува. Мислех, че ще дойде преди Кибрит и че ще са ми по-равномерно разпределени кутиите през месеца(чакам МФБ след 25-ти) Grinning

# 227
Не се разбира за къде я очаквате. Влезте в сайта на Габиели и вижте доставките от до.

# 228
Не се разбира за къде я очаквате. Влезте в сайта на Габиели и вижте доставките от до.
Видях, благодаря. За минимум 10 дни пристигат до България. Надявах се да е по-малко 😂

# 229

Asos Юни, бавно дойде.
Тези от LIB не ги разбирам. Блокирали ми акаунта, отказаха ми 2 месечни, но ми пратиха 2 лимитирани?!
Аз нахална, нов акаунт си направих. Там ми отказаха месечната, но на скоро имаше 25 п. 9 продукта. Нея са ми я пратили.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 10:51 от anbibian

# 230
Моята мистериозна кутия дойде. Това в прозрачното шишенце е поизтекло в опаковката.

# 231
Моята мистериозна кутия дойде. Това в прозрачното шишенце е поизтекло в опаковката.
Надявам се моята кутия да е друга, тук почти всичко го имам, освен това в бурканчето и в малкото шишенце - кави са тези продукти?
Аз не издържах и си поръчах Glossy Summer Bag намалих я с някакъв код на 25 п + БД Имах и няакъв Глоси кредит излезе към 17 п + подарък шише за вода. Двата продукта за тен най-вероятно няма да ги ползвам.
https://www.glossybox.co.uk/limited-edition-boxes/summer-essentials.list

Друго интересно е, че предстои лимитирана с HUDA
https://www.glossybox.co.uk/limited-edition-boxes/huda-beauty.list

И тази поръчах
https://www.birchbox.co.uk/product/29291/birchbox-the-flat-lay-summer-lte

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 10:30 от bubanka

# 232
Бурканчето е някакво мляко за тяло. Прозрачното шишенце - дезифектант за четки за грим Grinning

# 233
Душ гелът и млякото за тяло много хубави,ползвам си ги с кеф.

# 234

Asos Юни, бавно дойде.
Тези от LIB не ги разбирам. Блокирали ми акаунта, отказаха ми 2 месечни, но ми пратиха 2 лимитирани?!
Аз нахална, нов акаунт си направих. Там ми отказаха месечната, но на скоро имаше 25 п. 9 продукта. Нея са ми я пратили.
Ауууу, как съм ги изтървала 😃. На коя дата ги пускат?

# 235
perlickA не знам датата, може би е различно всеки месец. Те не са с абонамент. Пускат ги и са в продажба до изчерпване на наличностите и си пише точно какво има вътре.
Аз се информирам от разни блогъри в youtube къде какво ще излиза или от този сайт
https://whichbeautyboxuk.com/
Но в youtube  качват по-рано информация за предстоящи кутии и не става въпрос само за Асос, а въобще.
Мисля, че само последната на Birchbox вече я бях поръчала преди блогърите да я анонсират Grinning

Днес пак има Roccabox за 5 п.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 16:57 от anbibian

# 236
Ето ги моите 2 кутии за 5 п.
Тоя скраб навсякъде го тикат

Не се вижда добре, но са по 6 продука. Има по една маска.
И още една. Беше намалена на 15 п. Но продуктът на Balance me е протекъл и е пълен на половината. Разочароващо, предвид че точно заради него я поръчах. И поръчах 2 кутии за моя приятелка и нейния също се е поразлял.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 14:30 от anbibian

# 237
Тук само аз си пиша... Не мога вече да редактирам стария и пускам нов пост с последните кутии от Англия. За горните 2 на Рокабокс останах малко разочарована. Продуктът за четки се беше разлял. Спрейчето на Balance me също Sad

Тези са от feelunique. Този ваучер който после ти връщат да ползваш важи ли за намаление? Пробвах да го приложа на един комплект с бронзанта Теракота и не успях? И натрупва ли се. Ако поръчам другия месец ще мога ли да ползвам по голяма сума за отстъпка?

ОК beautybox. 7.5 първа кутия

# 238
Ти си най-активна с поръчките. Кога успяваш да изразходиш всичко не знам Grinning Аз съм доста затрупана с козметика и малко разочарована от първата си английска кутия. Не знам дали скоро ще поръчам пак.

# 239
Ани,проблема не е в Рокабокс,аз имам същата кутия,нищо не се е разливало.Проблемът е при превозвача.

Общи условия

Активация на акаунт