🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 644
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
И аз съм тук,още от първа тема и първо мнение.
Получавам само 2 кутии,които са сезонни,тоест на всеки 3 месеца и не мога да се включвам често със снимки.

# 241
Ани,проблема не е в Рокабокс,аз имам същата кутия,нищо не се е разливало.Проблемът е при превозвача.
Не мисля, че Рокабокс са виновни, нито превозвача. Дензифектанта за четки си е изтекъл в неговото си пакетче, просто не е бил добре затворен още като са го опаковали от производителя. Самия пакет си беше вакумиран и течността беше в него, в шишенцето почти нищо не беше останало. Колкото до Balance me отново и в двете кутии /аз нали две поръчах една за мен и една за приятелка/ капачката не уплатнява добре, по-широка е и свободно пада от шишето, затова беше протекло. Течността беше попила в картонената кутия та поне не беше омазало останалите неща.
Сега чакам още 2 кутии Рокабокс от тези по 5 паунда пак една за мен и една за приятелка и се надявам да не ми сложат пак ексфолианта за скалп, че скоро няма да поръчам пак дано им се изчерпят количествата най-сетне. Че и тук от българска кутия ми го пратиха същия Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ох почнах да се пренасищам аз и си отмених абонаментите за Лукфантастик, Рокабокс и Глосибокс. Ще гледам какво има месец за месец и така ще поръчвам, някой месеци може да прескачам. Сега са пуснали много и различни лимитирани кутии, вече нищо не ме блазни.
Интересна ми е американската, тази която е сезонна. Ще изкачам да видя есента какво ще има пък тогава имам и рожден ден, може да си направя един подарък с едногодишен абонамент Simple Smile

# 242
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
За FABFITFUN има спойлъри за всичко, което може да се избере за есенната кутия
 https://www.facebook.com/FabFitFun

# 243
За FABFITFUN има спойлъри за всичко, което може да се избере за есенната кутия
 https://www.facebook.com/FabFitFun
Супер, ще разгледам Flowers Hibiscus

# 244
Ако направя годишен абонамент за Fabfitfun през септември, първата кутия, която ще получа ще бъде есенната, нали?
Колко време отнема доставката до английски адрес?
Ето последните 2 кутии, които получих днес
Лимитирана Birchbox

И LIB и пак имам разлят продукт

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 21:11 от anbibian

# 245
Да,есенната кутия ще ти е първа.От години съм тяхна фенка и ви гарантирам,че всяка кутия си струва $50,а всъщност получавате продукти за пъти повече.

Ето за есенната кутия вече съм си избрала финиш за коса на Алтерна,само той е 30 долара (мисля,че е СС крема  https://www.arlen.bg/product/9501/mnogofunktsionalen-krem-10-v-1 … ection-100ml.html)
 .Избрала съм си душ гел на Корес(хайде и там $10-12), Algenist eye cream ($50-60),True Moringa крем за тяло($24) https://truemoringa.com/products/shea-moringa-balm.
Избрала съм си и малката тенджерка в дясно

И още неща,но не помня.Кутията излиза толкова на сметка.

# 246
Проверих за моята лятна - шипната от САЩ на 27.05, пристигнала в Англия на 10.06. Ако сега направиш абонамент ще започне с есенна кутия. Аз лично имам леки колебания не съм супер въодушевена от предложенията. Ще видим какво ще избера.

# 247
https://hellosubscription.com/2021/07/fabfitfun-fall-2021-full-spoilers/
Аз разгледах тук и си харесах доста неща, но все още имам колебания. Примерно харесва ми одеялото, но се притеснявам да не го пратят в твърде голяма кутия и доставчика да ми го таксува на обем от Англия до България.
Явно съм се пренаситила вече на козметика, защото почти нищо не ме влече освен пилинга на Елемис.
Разгледах и съдържанието на старите кутии и опциите за избор една година на зад, добре ми изглежда, има и продукти които се повтарят, което също не е лошо, ако си се колебал за нещо и си избрал друго в друга кутия може да си вземеш това което ти е харесало преди.
Има няколко неща, които не са ми ясни, ако може да ми кажете какво точно означават
Annual Member Swap for Credit: Swaps for the Fall 2021 season are available now until August 9, 2021
Add-Ons For All: All Members Spring Add-Ons begins August 19  and ends on August 23

# 248
https://hellosubscription.com/2021/07/fabfitfun-fall-2021-full-spoilers/
Аз разгледах тук и си харесах доста неща, но все още имам колебания. Примерно харесва ми одеялото, но се притеснявам да не го пратят в твърде голяма кутия и доставчика да ми го таксува на обем от Англия до България.
Явно съм се пренаситила вече на козметика, защото почти нищо не ме влече освен пилинга на Елемис.
Разгледах и съдържанието на старите кутии и опциите за избор една година на зад, добре ми изглежда, има и продукти които се повтарят, което също не е лошо, ако си се колебал за нещо и си избрал друго в друга кутия може да си вземеш това което ти е харесало преди.
Има няколко неща, които не са ми ясни, ако може да ми кажете какво точно означават
Annual Member Swap for Credit: Swaps for the Fall 2021 season are available now until August 9, 2021
Add-Ons For All: All Members Spring Add-Ons begins August 19  and ends on August 23
Кутията не е с голям размер, даже миналата година я направиха по-малка от екологична гледна точка. Може и някъде да има размерите. Swap for Credit обмислям аз за тази кутия. Това означава доколкото четох, че ще ти дадат кредити на стойността на кутията - 45$ и за тях ще си купиш каквото искаш (има изброено за какво важи). Add-Ons са добавки към кутията, които си заплащаш, но са с намаление, а не на реална цена. Според мен Swap for Credit няма да е изгодно защото един продукт по-скъп е към 15$, по-евтин към 8$, което означава, че ще получа по-малко продукти, например 3-4 вместо 6 в кутията. Май ще си остана с кутия, вероятно ще се презапася с нещо.
Тук се вижда колко е голяма кутията
https://www.instagram.com/p/CR6zDnKHO6Q/

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 12:14 от marquise de kukundrel

# 249
Благодаря много за разасненията. Т.е при годишен абонамент, ако не ти харесват опциите, не си задължен да избираш кутия, а я разменяш за кредити. Тези кредити може ли да си ги държиш или си длъжен веднага да ги похарчиш? Може ли примерно ако не ги харчиш да ти ги приспаднат от следващия годишен абонамент?
Друго което видях в тази статия е това:
Additional customization item prices:
Customization 1: $15
Customization 2: $15
Customization 3: $10
Customization 4: $7
Customization 5: $7
Дали правилно съм разбрала? Ако да речем в първа категоря съм си харесала 2 продукта. Мога за 15 долара да си добавя още едни от нея?

# 250
Благодаря много за разасненията. Т.е при годишен абонамент, ако не ти харесват опциите, не си задължен да избираш кутия, а я разменяш за кредити. Тези кредити може ли да си ги държиш или си длъжен веднага да ги похарчиш? Може ли примерно ако не ги харчиш да ти ги приспаднат от следващия годишен абонамент?
Друго което видях в тази статия е това:
Additional customization item prices:
Customization 1: $15
Customization 2: $15
Customization 3: $10
Customization 4: $7
Customization 5: $7
Дали правилно съм разбрала? Ако да речем в първа категоря съм си харесала 2 продукта. Мога за 15 долара да си добавя още едни от нея?
Със сигурност прочетох, че НЕ МОЖЕ да се приспаднат от абонамента, но не знам какъв е срока за ползване.
Да, точно така, ако има наличност може да си добавиш втори продукт. Веднъж съм го правила и май накрая ми начислиха и ДДС.

https://support.fabfitfun.com/hc/en-us/articles/360034771192-Wha … r-Credit-program-

# 251
Изкушена съм Simple Smile
Иначе ето последните ми кутии от Англия

Lookfantastik, несесерът е страхотен, удобно ми е да ползвам от този тип.

Това е Glossybox Grazia, но я закупих през lookfantastik за 25 п. Към нея трябва да има база за лице на Smashbox, но имаше само празно картонче.

Birchbox като чели най-ме зарадва този месец. Тъкмо щях да си купувам тюрбан и търсех подобен несесер за плажната ми чанта. Отдавна искам и продукт под формата на стик за нанасяне върху ръцете ми, когато съм на вън. Не обичам кремове за ръце по дланите си.

# 252
аз последно си взех юнската Glossybox от Германия, но не съм я снимала. Отмених абонамента, карам месец за месец с промо кодове. Ако ми хареса за август ще я взема. Glossy имат РД през август и може да добра. Следя в Youtube и в началото на август има блогърки, който качват кутия. Пускат и кодове, така решавам дали да поръчам Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=P9AFbVQw7gc

# 253
И аз следя. В повечето случаи качват съдържанието 1-2 дни преди началото на месеца. За сега има клипове само с lookfantastik. И аз така ще карам месец за месец, че много ми дойдоха, направо си се олях, а чакам още няколко....
Нищо чудно, че като гледам Fabfitfun си харесах най-много дъската, одеяло и тенджера Joy

# 254
аз не готвя и даже не ми грабват окото, харесах сгъваемата силиконова чаша - много яка Simple Smile една маска за лице, шампоана и балсама, серум за лице и др. ще са неща от които нямам нужда, но пък 45$ кредит, за какво ще ми стигнат не знам. Още умувам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт