🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 655
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Roccabox са пуснали 3 варианта, различни на мистериозната им кутия. В момента е на редовна цена. Явно доста народ се е оплакал. Видях доста клипове, в които блогърите бяха получили абсолютно еднакви кутии в една поръчка.

# 256
Здравейте, аз чакам да ми изтеглят пари за Рокабокс август, ще има tanning product.Аз не искам такъв, но понеже не мога да го отхвърля, ще го ползвам.

# 257
Здравейте, аз чакам да ми изтеглят пари за Рокабокс август, ще има tanning product.Аз не искам такъв, но понеже не мога да го отхвърля, ще го ползвам.
Можеш да сложиш абонамента на пауза или даже да го спреш.

# 258
Swap for credit е ако искате да пропуснете сезонна кутия(имате право само на 1 swap годишно).Например аз пропуснах зимната кутия и с кредита от $45 автоматично са ми намалили годишния абонамент и фактурата изглежда ето така:

Кутиите не са кой знае колко големи.Аз имам няколко в шкафа пълни с продукти и ги ползвам,за да са ми по-прибрани козметиките.Ще снимам по-късно,че сега имам излизане.

# 259
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
супер, че са ти намалили, но защо пише, че не може интересно

# 260
аз последно си взех юнската Glossybox от Германия, но не съм я снимала. Отмених абонамента, карам месец за месец с промо кодове. Ако ми хареса за август ще я взема. Glossy имат РД през август и може да добра. Следя в Youtube и в началото на август има блогърки, който качват кутия. Пускат и кодове, така решавам дали да поръчам Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=P9AFbVQw7gc

Какви промокодове ползваш и от къде ги намираш? Аз виждам, че постоянно има код + подарък, но те не важат ли само за нови клиенти?
Август в английската Glossybox ще има крем на Еlemis и палитра със сенки.

# 261
аз сега съм с прекратен абонамент така, че мога да ползвам код. Сега има DISCO за 11евро. за августовската кутия. Този ми го пратиха по мейла.

# 262
Аз се абонирах за немската в края на месеца и веднага прекратих абонамента но понеже е след 15-то число ща не ща ще получа и тази за август. Радвам се, че ще има четка за коса.
Birchbox през август има червило, очна линия, скраб за тяло кафе травъл размер, тоник за лице под формата на спрей травъл размер и последния продукт има много варианти които може да се паднат, включително шампион на Brave new hair. Само дано не ми пратят продукт за тен.

# 263
аз се оглеждам при блогърките - днес или утре ще пуснат немската кутия и ще реша. Гледам да решавам преди 10-то число Wink за да мога да прекратя. Първият път не бях обърнала внимание, че съм си прекратила абонамента след 10-то число и когато се абонирах за следващия месец, получих две кутии Simple Smile) добре, че имаше разлика в продуктите и не беше зле. Сега много внимавам.

# 264
10то число ли е, ох ще внимавам. Аз така получих английската Глосибокс и сега ще получа и немската.
Там обаче сега ми излиза адреса в Англия. Те двата сайта немския и английския май са свързани, аз напарвих промяна на адреса в английския и сега виждам, че този адрес ми стои за доставка в немския и не мога да го сменя. Изписва ми, че няма да важи за сегашната поръчка, а за следващите.
За birchbox пък чакам да минат 6 месеца от абонамента ми да получа вип достъп и отстъпки и там ще го прекратя и ще си карам месец за месец.
Още не съм получила английската Glossybox за юли. Страшно се забави и все още се дундурка някъде по пътя с превозвача, дори не знам дали я искам още, особено ако ми се падне хайлайтъра, който вече имам и в двата му цвята.

# 265
мисля, че беше 10-то число, дано не те заблуждавам. Аз не съм поръчвала никого английската Glossy и не знам за адреса как да ти помогна.

# 266
Ето съдържанието на Glossybox Англия

Това в шишенцето е олио за кутикули.

# 267
Ей, да не забравите, че Габриели Англия почиват този месец

# 268
Няма, няма Simple Smile Сменила съм всички адреси с Доставка Англия, дано не съм забравила някой.

# 269
Здравейте,ама изобщо не съм впечатлена от рокабокс за август,четката е хубава, body wash бих ползвала с удоволствие.Хайде,мога да подсиля тена си с продукта за тен,но такива капки изобщо не ползвам.Другият месец ще има пак праймър.Тоникът вече го имам.

Хубав петък

Общи условия

Активация на акаунт