🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 709
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
И аз си поръчах Glossybox(Англия) още на 02.  и не е пристигнала. Писах им да видя защо не са я пратили, но не са ми отговорили още.
Поне английската я имат вече блогърките, които следя, но за немската  - нищо. Може би защото е РД я пазят максимално в тайна Simple Smile

# 301
На мен много ми харесаха сенките,в глосибокс като че ли има повече грим,аз харесвам бяла козметика повече

# 302
Всичко ми харесва в кутията на Birchbox, единствено ми е искаше червилото да е call me, но и love me става.
Рокабокс от септември е 15 паунда + 3.95 шипинг.

# 303
Е, поне пробвах Joy 50 лв за такова съдържание - тц

# 304
Всичко ми харесва в кутията на Birchbox, единствено ми е искаше червилото да е call me, но и love me става.
Рокабокс от септември е 15 паунда + 3.95 шипинг.

Ти не си ли избра сама цвят за червилото?
Ако не подобрят значително съдържанието... не знам кой ще им се върже... Аз взех за май и от тогава съм постоянно пас. Купувам само тези по 5 п. и 1-2 лимитирани взех, но бяха намалени

# 305
При първа кутия май не може,но по нататък ти пращат имейл предварително и можеш да избираш.

# 306
ох, малко съм  притеснена. Нали поръчвам FABFITFUN до Англия. Обаче се наложи да сменя май в последния момент адреса на превозвача. Още не е шипната кутията, пише подготвя се. Дали ще отразят новия адрес или ще я пратят на стария се чудя.

# 307
Получихте ли немската глосибокс?
Нямам нищо от тях а уж по грешка 2 кутии чакам.

# 308
  • София
Пътува насам моята.

# 309
аз нямам ни вест, ни кост Simple Smile от немската но съм разочарована да ви кажа. Гледах, че блогърките, които са получили рекламна Glossybox имат парфюм на Betty Barcley, а др. имат някакъв глос даже на едното момиче беше счупен Sad

# 310
Ако е с Габиели пиши като дойде да ровя в непознати пратки за моите, че предния път бяха там, но те така ги снимат че понякога въобще не може да разбереш какво има на снимката...

# 311
  • София
С gabco.✌

# 312
А виждаш ли си я в акаунта?
Два пъти са ми дръпнали пари, но в профила си нямам регистрирана поръчка, нито съм получила номер за проследяване.

# 313
и аз нямам известие и номер за проследяване, чакам си. Иначе видях, че имат разпродажба пак.
https://www.glossybox.de/elysium.search?search=sale

# 314
  • София
Благодаря! Поръчах си още една юнска кутия, че много ми хареса гланцът. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт