🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 700
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Моята селекция продукти за есенната кутия на FabFitFun.Сумарно излиза около $300 като стойност (аз плащам $50).

# 286
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Това е моят избор, но от някои от нещата нямам нужда.

# 287
Преди месец ви казах, че си поръчах комплект мостри и травъл продукти от feelunique. Понеже си поръчвах шампоан и балсам, и реших да поръчам и горе изброените. Платих за next day delivery и получих поръчката си на 3 пъти в продължение на седмица. Накрая вместо глоса на Худа ми бяха сложили крем за къдрици, а аз нямам къдрава коса, така че го хвърлих. Върнаха ми 2,50£ по сметката, макар че предпочитам да ми пратят глоса, вместо да ми връщат пари. Няма да повторя с feelunique, изобщо не съм доволна.

Препоръчайте ми кутия, която да има повече бяла козметика(с доставка в Англия). Нямам нужда от гримове, в ежедневието ползвам спирала и фдт, така че всякакви сенки и ружове биха били непотребни.

Благодаря на всички момичета, които споделят кутиите си, много ми е интересно да гледам снимки и мнения Simple Smile

# 288
Този продукт за изкуствен тен е пълен боклук.Ползвах го 2 дни,освен че заприличах на циганка,ръцете ми станаха на петна.Ако искате хубав продукт - Derma Spa на Dove.
Аз искам нещо за подсилване на тена,защото от 2 та дни на море се върнах почти без тен.Само на ръцете и малко отпред на врата,краката ми останаха бели.

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 20:20 от marga1977

# 289
Кукундрела,имаме 2/6 общ вкус. Laughing
На първата категория много се колебаех между одеалцето и синята тенджерка,но в крайна сметка посуда имам много,пък наметало,което да държа за диваните винаги ще влезе в упореба.
Изненадана съм,че на 3-ката не си избрала Алтерна крема за коса.Много е хубав.Чашата също е оригинална и практична Simple Smile

О,и аз не ползвам спрей/крем за изкуствен тен.Първо,че си се харесвам бяла като сирене и не виждам нито една причина да искам тен,второ - слънцето не е полезно за кожата.Потъмнях малко покрай басейните пък и където живея,няма как да не направиш тен,но аз лично силно избягвам това.

# 290
Adoralova Simple Smile имам балсами и маски за коса, които си стоят неизползвани. Мислех да взема на 6 крема за очи, но беше изчерпан и пак избрах нещо практично, шала със скрито джобче Simple Smile

# 291
Glossybox Юли
Англия
Германия

В английската имаше 2 дъвки Орбит някакви плодови, бързах да ги скрия от децата Joy
В една от предишните кутии ми бяха пратили 2 пакетчета кафе което се приготвя с гореща вода, но не е нес. След като се приготви си има вкус на кафе. Има го в Амазон, мисля да си поръчам, ще ми е удобно при пътуване.
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B071W8D8KF/ref=ox_sc_act_image_ … L5A1OLE&psc=1

# 292
Ок е кутията на Глосибокс.Отбелязвам,че са намалени драстично Моделко,Пиер и какви бяха там измислени марки гримове,които ме отказаха от абонамент.

Аз им бях 6 години вярна и помня,че още ги нямаше в Щатите,когато събираха клиентки на 'waiting list" и се бях записала.Мисля,че започнаха с кутиите през 2012 и имам спомен за първите им кутии - продукти и колко ентусиазирана бях.Буквално броях дните до следващата кутия.Спойлери тогава почти не излизаха или ако имаше такива бяха по 1-2 месечно и наистина ситуацията беше Очаквай неочакваното.

След това обаче някакъв английски сайт(бютибей ли беше?) ги купи и съдържанието много пропадна.
Не съм спирала да ги следя,и английските,и европейските Глосита,но няма го този "уау УАААу" ефект,който имаха върху мен.

# 293
  • София
Моята немска кутия е 1:1 с твоята. ✌

# 294
Здравейте,не знам днес какво ми щукна,но се абонирах
 повторно за Birchbox.Много ми харесаха червилото и Тоника.Имаше и продукт на brave new hair,дано и на мен да се падне такъв.
Хубав ден.

# 295
в моята юлска Glossybox Германия, вместо продукта за коса имаше измивния гел 3в1 на Yves Rocher. Пробвах го и никак не е лош. Даже се радвам, че ми се падна. Мислех да се сдържа, но поръчах и августовската. Лошото е, че не я шипват и никъде няма разкрито цялото съдържание все още, а аз съм многоооооо любопитна. Взех, когато беше промоцията с муса за тяло на Rituals.

# 296
Adoralova аз сравнително от скоро ги поръчвам кутиите, но си спрях абонаментите и ще карам месец за месец.
The hut притежават Glossybox, наред с разни други сайтове, от които най-популярен поне за мен е lookfantastic
Аз често пазарувам от него.
Продукта за коса е шампоан.
Харесват ми кутиите, не ми пречи че спрея за лице го имам два пъти, аз си ползвам, а и те не са големи, ще си ги изпръскам.
И аз се притеснявам, че германската не е изпратена, вече почнах да хвърлям боб ще получа ли кутия въобще и ако получа колко 1 или 2.
Не видях в профила си никакви данни за кутия за август и си поръчах. После си видях в извлечението, че два пъти са ми дръпнали пари, та чакам може би 2 кутии Scream

# 297
И аз си поръчах Glossybox(Англия) още на 02.  и не е пристигнала. Писах им да видя защо не са я пратили, но не са ми отговорили още.

# 298
  • София
Кой ще ме покани? 🤗

# 299

Общи условия

Активация на акаунт