🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 712
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Аз се изкуших от ето тази кутия - отдавна исках да пробвам марката.
Скрит текст:

Покрай нея си направих и абонамент за редовните кутии на Lookfantastic. Не съм очарована  от кутията за август и повечето неща ще отидат за подарък, но се надявам следващия месец да имам повече попадения.

Другия месец имат рожден ден, дано подберат по-хубави продукти.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 11:53 от bubanka

# 331
И аз не съм очарована от кутията им за август, европейския вариант повече ми харесва. Този спрей за коса вече навсякъде го тикат, като скраба за скалп от Рокабокс. Вече имам 3!
Но има и месеци, където кутиите са много добри, имах случай в който получих 2 кутии с еднакви продукти, за мой късмет те се оказаха точно такива които с удоволствие си ползвам и си ги запазих и 2те кутии Simple Smile
На Глосибокс пък като гледам май английската ми харесва повече от немската, но заради четката за коса поръчах немската. Сенките май са различни. В немската са в по-розовата гама и няма да ги ползвам. Парфюм ако получа също няма да го ползвам, бижу гледам че има - не ползвам. Абе трябваше да взема английската....

# 332
  • Варна
Здравейте. Може ли линк към кутията?
Аз се изкуших от ето тази кутия - отдавна исках да пробвам марката.
Скрит текст:

Покрай нея си направих и абонамент за редовните кутии на Lookfantastic. Не съм очарована  от кутията за август и повечето неща ще отидат за подарък, но се надявам следващия месец да имам повече попадения.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 11:53 от bubanka

# 333
Привет!

Проверих сайта на Lookfantastic  и кутията на Omorovicza е изчерпана, така че не мога да дам линк.

Относно кутията за август - аз имам европейския вариант, не английския, но честно казано и в двата има продукти, които ми се дублират с такива от други кутии... Sweat Smile Не мисля, че продуктите са лоши, просто съм се затрупала. Бях си обещала никакви абонаменти до края на годината ама...

# 334
Здравейте,след дълги размисли реших да си прекратя абонамента към Рокабокс,18.95 на месец за кутия ми се вижда много,оставих си само. Бърчбокс.
Според мен Рокабокс е хубава кутия,но на тази цена,която бяха досега.С 1-2 full size продукта,останалото Делукс мостри.Много хора биха се отказали заради цената.Едно е за 2 абонамента да даваш 25-26 паунда, друго е да даваш към 40.Не вярвам да пуснат мистъри кутия за 5,ама ако имат бих си поръчала определено.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 00:30 от marga1977

# 335
Ползвала съм крем и тоалетно мляко на Omorovicza и имам само хубави спомени.Кутията изглежда страхотна.

# 336
Здравейте,след дълги размисли реших да си прекратя абонамента към Рокабокс,18.95 на месец за кутия ми се вижда много,оставих си само. Бърчбокс.
Според мен Рокабокс е хубава кутия,но на тази цена,която бяха досега.С 1-2 full size продукта,останалото Делукс мостри.Много хора биха се отказали заради цената.Едно е за 2 абонамента да даваш 25-26 паунда, друго е да даваш към 40.Не вярвам да пуснат мистъри кутия за 5,ама ако имат бих си поръчала определено.
Рокабокс сменят изцяло концепцията, съответно и продуктите.
Има доста подробно видео в Инстаграм, дава се обяснение за вдигането на цената, обеснява се какво всъщност представлява таксата за доставка, показват продуктите за септември и се обеснява всъщност механизмът на този бизнес.
Интересно е, който желае може да го гледа.
Хубавото е, че са напарвили възможност за годишен абонамент 12 п + 3,95 доставка, защото ако всъщност в действителност поддържат качеството на услугата която предлагат като това в кутията за септември, защото на мен тя ми хареса, определено би си заслужавала цената.

# 337
Да,гледах видеото,но на този етап не мога да плащам 2кутии,тъй че реших да спря временно по-скъпата.Аз обичам продукти да свършват бързо,тъй че размера на Бърчбокс ме устройва.

Видеото е в Инстаграм на Рокабокс

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 20:37 от marga1977

# 338
В кой канал на рокабокс е това видео? Аз търсих в ук, но не успях да го видя

# 339
Аз да не остана назад и понеже на 11.09 имам РД си самоподарих тази кутия,пък ще е подарък от детето уж.
Дойде вчера,но я скрих.Млякото за тяло вече го имам,много ми харесва.За очната линия съм със смесени чувства,може би ще я дам на приятелка.Но другите неща ще си ги ползвам.Предпочитам вече този вид кутии и си правя сметка дали ще ползвам нещата.Хайлайтъри,праймъри мразя,руж също.Предпочитам сенки,спирала,червило.Ако има продукт за вежди бих пробвала.Изобщо от кутиите рядко намирам такава,в която ще ползвам всичко,но това е нормално.

# 340
И аз харесах млякото за тяло. А като спомена, че ти харесва преди си виках: Какво толкова му е за харесване като ще свърши на два пъти Joy Ама то е някакво икономично такова, имаше за повече от 10 пъти.

# 341
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Glossybox de и uk имат разпродажба.
https://www.glossybox.co.uk/elysium.search?search=mystery&af … ecfc1652d81b318fa
За немската нещо не можах да разбера
GLOSSYBOX August Sale NO 2er Box 4
означава две кутии 4 вариант ли? и се колебая
утре ще си взема от Спиди августовската немска, нямам парфюм според анкетата, която са ми пратили. Явно само за блогърки е бил - супер тъпо!!!!

# 342
Някой знае ли какво ще има в glossybox Германия този месец?

# 343
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Някой знае ли какво ще има в glossybox Германия този месец?
Още не се знае. Има само един продукт разкрит https://www.glossybox.de/september-2021-pure-relaxation-edition.list
Но пък пак има разпродажба Simple Smile

# 344
Ще чакам да видя и другите продукти. За сега мисля да взема английската
Този месец ще получа look fantastic и birchbox

Общи условия

Активация на акаунт