🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 732
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
FabFitFun Fall пристигна без изненади.Ще ползвам абсолютно всичко този път и за мен есенната им кутия е успешна.

# 346
Как е одеалцето? Още не съм поръчала, чудя се се и не знам ако поръчам него ли да взема?
Постоянно ми пращат код за 10 долара от първа кутия, но не важи за годишния абонамент. По принцип бих се възползвала, но ако ми пратят ония карти с въпроси хич няма да ми хареса...
За годишния абонамент може ли да се намери код?

# 347
Oдеалцето само го отворих,за да го пипна.Мекичко е и е същият цвят както възглавниците ми на дивана в хола.Това е причината да го взема:)

# 348
  • София
Здравейте, досега само ви чета без да пиша, защото откакто англичаните се брекзитираха не съм поръчвала кутии. Което явно не е чак такъв пропуск, защото чак сега привършвам натрупаните запаси. Поръчвах Glossybox и Latest in beauty.
Сега обаче ме гложди кой има адвент календар, който си заслужава. Вече получих мейл за преордър на адвента на Look fantastic, но някак си ми се свидят 95 евро на сляпо. Вие имате ли наблюдения кои сайтове имат адвент календари с добро съотношение цена/съдържание?

# 349
Всичко живо бълва адвент календари, дали са добри зависи от това дали на теб ще ти допаднат продуктите.
В YouTube е пълно с видеа с описание на календарите.

Аз поръчах fabfinfun, но сезонен абонамент. Скъпичка ми е. Използвах код за 10 долара, но то освен доставка ти начислява и ДДС.
Ще видя какво ще ми пратят, ако не съм доволна и няма проблеми с доставката може да ъпгрейдна за зимата.
От първата категория не можах да реша какво искам и взех 3 продукта. От там нататък стана лесно, понеже доста неща са свършили.
Та чакам шампоан и балсам, одеало, кутии, серум за лице, измиващ за лице и сгъваемата чаша + каквото ми пратят от другите 2 категории.
Разгледах разпродажбите но нищо май не ми е чак толкова интересно или належащо.
Лосион за тяло има един на Ahava който съм пробвала и бих купила, но с таксите цената вече не си струва.
Ами сега ще тръпна в очакване!
Щях да забравя. Glossybox uk поръчах с безплатна кутия подарък. Аз ги имам всички, затова кутията отива при приятелка. Тя си избра юни.

# 350
Харесва ми идеята за Адвент календари,но от финансова гледна точка,не си заслужават.Дори и тези на Body Shop,които са с пълноразмерни продукти и излизат на 50% намаление са безинтересни,защото такова намаление имам по всяко едно време.Всичко е рекламен трик - еуфорията покрай празниците,сладурски календари и опаковки и жените купуват.

Аз самата съм купувала и сякаш не бих повторила,освен ако не е някой Уау календар.

# 351
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Влизам за да ви кажа, че съм силно възмутена от FABFITFUN! Вече получавам твори мейл,, че продукт, който съм избрала не е наличен! Аз съм с годишен абонамент и би трябвало да не се случва. Това са 2 от 6 продукта. Писах им, че трябва да ме компенсират, един добре, но два. Те след 3 дни ще ми пишат, че и др. е изчерпан. Да не говорим кога изобщо ще ми изпратят кутията, която трябваше да е изпратена!

# 352
Трябва да избереш друг продукт ли?
Аз скоро поръчах за пръв път и много неща бяха вече свършили.
В такава ситуация може ли да откажеш/прескочиш кутията? Вината си е при тях.

# 353
Аз също съм с годишен абоманент,който автоматично ми се подновява и за толкова години вече никога не съм имала ситуация,сходна на твоята..Нали за годишните клиенти датите за customization са с няколко дни преди датите на сезонните клиенти,които поръчват кутия сезон за сезон.Логично е за годишните абонаменти всички продукти да са налични..
Да не би да избираш продуктите с втората вълна(заедно със сезонните?),при които може да се случи някой продукт да го няма.
Какви други опции ти предлагат да избереш на мястото на липсващите? И кои всъщност продукти са изчерпани?

Може да се прескочи кутия.Имаме право само на 1 прескачане годишно или 1 кутия от 4 възможни.Дават ни кредит от $45,но честно казано не си струва тази сделка,защото в кутията винаги има продукти на стойност $250-300(срещу мижавия кредит от 45).

# 354
Така, след дълга комуникация се оказа, че всъщност има някакво объркване (недоразумение) и кутията ми е изпратена. Сега е някъде по пътя в Англия. Имам уверение, че е с продуктите, които съм избрала. Понеже ги питах мога ли да сменя адреса за доставка, те помислили, че са я пратили на грешен адрес и искаха да я пратят пак, затова ми писаха за изчерпани продукти. Разбрахме се.

# 355
Моята  английска Glossybox за този месец.

# 356
аз този месец пасувах за немската Glossybox. Нищо не ме грабна.

# 357
Аз поръчах и двете, английската и немската, обаче докато английската я виждам в профила си, от немската няма и следа.
Стана средата на септември, аз не съм получила нито 1 от кутиите си за август.
Ще дойдат пак на куп и ММ ще гледа из под вежди...

# 358
Аз вчера си поръчах feel unique pick and mix,вече забравих какво съм си поръчала.Филорга,Сераве измиващ гел,прословутото мляко на Лоукотан и пр.
Платих само 3.95 паунда,като пристигне плика ще снимам нещата.Бърчбокс ще закъснеят,ще ги шипват около 13.09.

# 359
Lookfantastic за септември.

Общи условия

Активация на акаунт