🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 733
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, кутията на cult beauty e излязла, който се интересува може да й хвърли едно око.

# 361
A,ето.Много са коректни от ФабФитФън щом са предложили да ти доставят нова кутия,в случай,че адреса не ти е бил верен.

# 362
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
A,ето.Много са коректни от ФабФитФън щом са предложили да ти доставят нова кутия,в случай,че адреса не ти е бил верен.
Така е, аз я отказах, защото се разбра, че е недоразумение.

# 363
Календара на Асос ми хареса и го поръчах.
Получих Glossybox август.

# 364
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
моята Glossybox е 100% като твоята. Гланцът го подарих на колжека. Каза, че много щипел. Антибактериалният гел е добър, не изсушава.

# 365

Birchbox и feelunique.

# 366
Хубава селекция на Бърчбокс,аз имам само Тоника за лице, продукта за устни и очната линия ,всичко друго е различно,но съм доволна.Чакам тази за септември.

# 367
Да и на мен ми допада Birchbox, само се надявах на черна очна линия. И аз чакам септемврийската.
В кутията ми имаше код за 10 п. отстъпка от поръчка над 40, като в момента са пуснали и стари кутии по 8 п.
Скрънчито го подарих на дъщеря ми, но другия месец май ще взема и за мен. Вътре не е с ластик, а със спирала.

# 368
Моите находки от. Feel Unique Pick and Mix

Измивният крем и този на Биодерма са пробвани вече.Харесват ми.

# 369
Здравейте,вчера видях,че кутията на Асос е намалена на 9.40 и си я поръчах,ще дойде на 21.09.
Тази,която е със спа продукти, септемврийската им кутия,в нея има foot soak,body cleanser,  лента за глава,маска за лице и маска за маникюр

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 21:28 от marga1977

# 370
Здравейте,вчера видях,че кутията на Асос е намалена на 9.40 и си я поръчах,ще дойде на 21.09
Коя кутия?
Аз получих коледния календар днес и чакам септември.
В профила си във fabfinfun видях кои продукти са ми избрали и сега само чакам да дойде.
Доволна съм.
Маската тиква и крем на REN.

# 371
Това е кутията.Пробвах маската за лице и тази. За маникюр, харесаха ми.Лента за глава също

# 372
И аз я чакам
Получих си едновременно кутиите на LF за юли и август.
На снимката е юли. Имам и една загубена лимитирана Sad доставена е на адреса на ДА но я няма.

# 373
  • София
Ми много ме кефи английската Глосибокс

# 374
Получих имейл от fabfinfun че имам безплатна кутия за приятел. Хубаво ама не мога да изпратя покана. Въвела съм име, имейл адрес и не се праща.
Някакви съвети как мога да изпратя покана на приятелка?

Общи условия

Активация на акаунт