"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 41

• 56 941
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Ева, 🤗 зная, че сме коментирали участието на Бурак и кучето му, в сериала, кантората, та даже и ремонта по нея, качвали сме снимки за всичко това, но ми стана интересен начина ,по който феновете аргументираха извинението си към Демет, струва ми се доста забавен...😁

Пълната версия /качествен запис/на награждаването на Джан и Демет.🤧🤧

# 31
И сега какви са Джан и Демет в реала- приятели и колеги или нещо повече, защото " живеят заедно" на Ясин блогъра ми звучи малко като приказка от 1001 нощ, пък и Дживан не е много за вярване...Така, че newsm78 newsm78 newsm78

# 32
И още една фенска закачка относно изказването на Демет

"Демет беше права. Наистина на партито е имало и други актьори, но не сте ги видели. Като  Гюлдем и Гювен, които са много известни  актьори от сериала "Как се запознах с майка ви", Ибрахим и семейството му от "Това сме ние", Бурак и другите от "Приятели", така че коя част точно от изказването е неясна ..."  Stuck Out Tongue

# 33
Хахаха... важното е, че има кой да я защити в ситуацията 😂
Всичко е поднесено с такова добро чувство... ясно е, че феновете не и се сърдят за безобидната лъжа - дано и тя не се засегне от начина по който я оправдават 🤗

Славе, кораба- майка какво казва? Ще пуснат ли фраг или ще я караме на стар материал до Вторник? 😂
Имам източниците ти за достоверни и ще си го чакам 🤗

# 34
  • Stara Zagora
Не остана ❤

# 35
Eidin  ,благодаря за новата тема , прекрасна , цветна и много информативна  Flowers Hibiscus 

Здравейте момичета  Hug
благодаря на всички за красотите и интересните новини , които поствате и споделяте . Grinning 

Алекс  Heart Eyes   , благодаря за хубавите  новини и интересна информация за Демет.  Flowers Rose 
Арабите много добре знаят какво да гледат, на какво да се възхищават и ако нещо ги е пленило и възхитило , знаят как да го отразят коректно и заслужено .
Също трябва да отдадем заслуженото на Джан, който беше първият, който видя и предвиди , че Демет я чака голямо бъдеще и възходяща кариера, не спря да я поддържа и да говори за това оот самото начало на проекта и до сега.(съжалявам не успях да го намеря с превод);
https://vk.com/feed?z=video-155126408_456239563%2Fc5690323b77757 … t_-155126408_6433

Това момиче напълно заслужава всичко , което й се случва , работи неуморно и всеотдайно вече 5 год., изключително позитивна , добронамерена и винаги в прекрасни отношения с хората и колегите около нея .
Добрите , чисти и трудолюбиви хора , съдбата винаги намира начин да ги овъзмезди подобаващо .
През тази една година Джан и Демет ми станаха много близки с невероятната игра и прекрасни неща , които създадоха в сериала , както и неочакваната , но завладяваща лична история между тях. Revolving Hearts 
За двойката Джан и Демет се надявам да е перфектната комбинация , и всеки от тях да е подходящият партньор за другия , както според звездите , така и според сърцата им.  Heart Heart
Няма нищо по- хубаво и удовлетворяващо от това , когато си направил правилният избор както в професионален , така и в личен аспект.Пожелавам им го от сърце .

Joy  Joy  Joy 
Феновете винаги са прави и винаги подкрепят тезата си с доказателствен материал , така че ще повярваме на Демет за градинското парти и всички присъстващи приятели и колеги .  Blush  личният живот си е личен,каквото решат това ще дадат като информация .Hands Plus1   

Славе разчитам на твоята добра интуиция и дано ни отпуснат още едно откъсче Yum 

# 36
Алекс Hug,за инфото и видеата! bouquet

Демо HugКари HugЕвелина HugСлавена HugНайденова HugСтоянова HugЛили Hug,за споделеното! bouquet

Днес в Турция се празнува Денят на бащата!(В много страни по света се отбелязва в 3-тата неделя на месец юни! PeaceУ нас е на 26.12.! Peace
Скрит текст:
В повечето страни Денят на бащата се отбелязва през третата неделя от месец юни: Аржентина, България, Великобритания, Венецуела, Еквадор, Зимбабве, Индия, Ирландия, Канада, Китай (вкл. Макао и Хонконг), Колумбия, Коста Рика, Куба, Малайзия, Малта, Мексико, Пакистан, Панама, Перу, Филипините, Сингапур, Словакия, САЩ, Турция, Франция, Холандия, Чили, Чехия, Швейцария, Южна Африка, Япония.
България: 26 декември

ПП ето и от Биранд...

Последна редакция: нд, 16 юни 2019, 16:06 от Zlatina3

# 37
Ева, не знам до колко може да се вярва на кораба- майка, прегрял е и охлаждащата му система не работи, праща объркани сигнали. Дживан се е отрекъл от всичко казано/написано до сега за Джан/Демет под заплаха, че няма да получи любимата си храна и той ще спи на дивана. Така че, ако пуснат нещо,ще е добре дошло, ако не здраве да е. Wink

Ето и този не е в час,звъни ли звъни, но май никой не му отговаря Whistling

Последна редакция: нд, 16 юни 2019, 17:08 от Slawena

# 38
В деня на бащата, Гювен Яман щастлив баща на един прекрасен син! Blush

# 39
Момичета, днес се крия цял ден от жегата и реших да изгледам епизодите отново от края на 39-ти до 43-ти.
Сега съм до съня на Джан и искам да ви кажа, че така един след друг ми въздействат страшно. Много повече се усещат чувствата и емоциите и самото действие ми е по-логично като няма седмица пауза в развитието.
Потвърждавам за себе си, че най-тъжния и тежък епизод, от началото на сериала е 40-ти 😢. Поплаках си малко заедно с ГГ. Много е тъжен и момента, когато Азиз бей говори със синовете си на яхтата - за отминалия живот и пропуснатата любов...

Утре продължавам да се подгрявам за Вторник 😁

# 40
  • Stara Zagora
Почивката май дойде за всички 🤗

Башак 🌹

Биранд 👊🏻

Севинч 🤗

# 41
Прекрасна нова тема  bouquet

# 42

Този почива там, онзи тук, а Демет и Джан къде ще почиват...все се надявам някой да ги излови, заедно или поотделно Rolling Eyes

# 43
Привет момичета 🤗🤗

От няколко дни само ви попрочитам, ама все не ми остава време да драсна някой ред.
Благодаря на всички за снимките и Новините.
Благодаря и за новата тема 😚🤗🌻🌻
Прекрасна е.

Най накрая дойде и почивката за екипа. Време беше. Те тия хора от желязо да са, ще омекнат
Всеки се е пръснал нанякъде.

Славе,  и аз се надявам да се появи някой компромат, дали случайно или не 😁😝😏, ама ще си чакаме, дано ни огрее.

Джан, Демет и Птичката са спечелили почти всички гласувания от сайта на Guzel awards.
Да са им честити поредните 😚👏👏

Лека нощ от мен 😚😚

# 44
Мими 🤗 и аз току що видях, че нашите любимци са грабнали 5 от 5 😍
Дано вече и сънародниците им започнат да разбират каква фенска маса и поддръжка имат Д&Д.
Да попитам, ако някоя от вас има повече инфо,има ли  награждаване за тези или са само така? 🤔

Открих още една анкета с участието на Птичката:
http://thebestpoll.com/the-best-turkish-tv-series-of-2019/?utm_c … rce=socialnetwork

Лека и от мен 🤗🤗🤗

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 08:56 от Evelina Georgieva 604172

Общи условия

Активация на акаунт