"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 41

• 56 815
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Започнаха да се появяват и качествени записи от партито на списанието Quality dergisi с нашите ГГ.Blush

# 76
Привет момичета 🤗
Татко Яман си прави каквото иска въпреки че знае какво го чака 😁.
Този Ясин продължавам да се чудя откъде знае толкова за отношенията между Джан и Демет. Айде имал си човек на сета, ок. Ама сега кой му е казал къде са двамата? Не че не искам да е прав, разбира се 😁, но да не се бърка чак толкова в личното пространство на хората.
Нашичките греят един до друг на тези клипове. 😍
Alex благодаря 😙

# 77
# 78
Музо натрупа опит с жените в Папуа, но тук попадна на психотерапевт...JoyJoy кога ли ще разбере, че го харесва, а не прилага върху него терапия...Stuck Out Tongue Winking Eye

Джан и Демет наблюдават социалните медии, харесали са снимката на Илкер Билги... интересно къде и с кого ще гледат серията утре вечер?Thinking

# 79
Птичета, извън темата с бащите, профилите в медиите и всичко останало много ми е странна тази снимка на Джан и Санем 🤔
Него го видяхме с тези дрехи на снимки по-рано миналата седмица, нооо Санем?
Струва ми се малко странен тоалета и си мисля дали пък така облечена не участва в нечии сън? 🤔
Може би нейния докато е на хамака...

Може и изобщо да не съм близо, но нямам търпение да разбера утре 😊

# 80
От любимия фотограф

И от Парлак

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 21:10 от demo80

# 81
  • Stara Zagora
Този път на Джан фотографията ми хареса повече 😉

# 82
Здравейте момичета  Hug 
интересни неща сте постнали и изкоментирали ,за което ви благодаря.  Grinning
Мисля ,че нямаме загуба в анкетата-5 от 5 сме във всички категории.Кузгун спечели за нов сериал , който е започнал през 2019 г.
Всички са на  морска вълна ,разпускат яко и ако не е тати Гювен, нямаше и да разберем , че Джан е някъде на почивка ,евентуално и може би със своята специална приятелка Grinning  .Само тяхното инфо се губи ,явно са решили да си направят пълен релакс от целия този шум около тях и непрестанния интерес на феновете  Blush 
Тати Гювен е като малко дете ,поства каквото си реши и оставя малко време на феновете да си го откраднат и разпространят и после чинно го изтрива като разкаял се калпазанин и така до следващият път Joy 
Утку и приятелката му, явно са много доволни от избора си на дестинация за почивка  и редовно ни осведомяват как са прекарали деня и нощта . Гледките, които ни показват са страхотни,такова луксозно местенце с басейн и до плажа ,не може лесно да се намери в активния сезон .
За Ясин вярно , че рядко греши , но напоследък говори за много лични неща в отношенията на Джан и Демет , доста смело от негова страна .Ние имаме време , ще почакаме и ще видим кое е истина и кое не .
За трио в може би бъдещото семейство мисля , че е още рано. Все пак Демет е на върха на кариерата си , а Джан и пожела още много бъдещи успешни проекти , Joy което ще е интересно да се проследи при неговата пословична ревност (и не само неговата )  Stuck Out Tongue Winking Eye 
Най- накрая дочакахме заветния 44 еп. ,но малко съм объркана от многото тоалети на Санем и албатроса в косата . Сега излиза ,че ще го получи още на яхтата , а пък сцената на кея може да е нечии сън .И дали неочакваната помощ за нашите арестувани няма да дойде от момчето за всичко Булут- това си е някаква моя налудничава версия ,но освен мускули дали няма да има и добри правни познания ,той се сети за лиценза ,а Дерен не .  Smirk 

Малко дългичко стана,но на работа мога само да ви чета и почти никак да успея да пиша Flowers Four Leaf Clover

# 83
Уаааа...Rolling Eyes страхотни снимки на Мортеза Атабаки...Hands ClapHands Clap

Сега призивът на феновете е : Джан излез от басейна.Joy..вътре има крокодил...Animal Crocodile

И нещо по-различно от Мортеза.Kissing Heart

# 84
Страхотни снимки както винаги,този епизод изглежда ще е доста наситен от към ситуации , а сега и Джан излизащ от басейна ,че това си е като пинята за рожден ден ,изненадите не свършват Heart Eyes

# 85
# 86
Този път на Джан фотографията ми хареса повече 😉

Прилича ми на дебнещ във водата хищник

# 87
Добро утро,птички! Wink Hug Hug

Най-после отново настъпи нашия ден за кино! PartyГотови ли сте? Wink

Благодаря за новите снимки от фотографа на сериала,колажи и видеата! bouquet

Красив арт по новите снимки! newsm10

Желая ви приятен ден! Nature Sunny Flowers Four Leaf Clover bouquet

# 88
Така и друг фраг не пуснаха.

# 89
Добро утро и от мен!

Злати 🤗 благодаря за кафето. Най-после да видя и любимото ми изречение в поста ти. 😍
Чак не ми се вярва че избутахме 20 дни без епизод 😂

Общи условия

Активация на акаунт