Лунна диета, тема 3

• 47 261
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
и аз успешно, на три кафета
ако няма нощен сакатлък - утре към 10 ще ям

# 661
Успешно я издържах. Но в момента съм си сипала една голяма чиния с картофена салата и май с ядене по това време се обезсмисля всичко, но до утре не можах да издържа. Трябваше да си легна, за да не ям сега.

# 662
И аз засега карам добре- на кафенца. Смятам утре към 15 часа да ям, за да направя фаст 48 часа.
Във вторник сутрин съм - 2.100кг. Нямаше среднощно плюскане. Сложих си мъничко мляко в кафето и ще държа така на кафета до следобед . Няма да вечерям. Започвам сериозно с фастове, че имам 10-12 килограма за сваляне.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 06:35 от Catley

# 663
  • Варна
Мина и това лунуване, но този път само -0.5кг. За пръв път толкова малко, но ви четох, че с всяко следващо лунуване се сваля все по-малко та явно е нормално.

# 664
  • София
И аз успешно, но със слаб резултат -800 гр., а изкарах 36 ч, не е честно Simple Smile Но, по-важното е днес да не се натъпчем в ВХ, както аз повечето пъти се излагам и правя и ефектът изчезва.

# 665
  • Пловдив
Добро утро, и аз отчитам успешен ден. От 18:30 часа в неделя до сега само кафе, чай и вода. Тази сутрин съм -1.400 кг. Дано да не върна всичко. Сега пих едно кафе и ще закусвам котидж сирене 200 гр. Ще внимавам да не се тъпча с въглехидрати (без тестени мога, ама много обичам шоколод) и в неделя на 04.04 пак съм на линия.

# 666
Добро утро и при мен мина успешно. Свалени имам 0,800кг., чувствам се леко и без тежест в корема.
Хубав ден на всички! Heart

# 667
  • Варна
Добро утро, и аз отчитам успешен ден. От 18:30 часа в неделя до сега само кафе, чай и вода. Тази сутрин съм -1.400 кг. Дано да не върна всичко. Сега пих едно кафе и ще закусвам котидж сирене 200 гр. Ще внимавам да не се тъпча с въглехидрати (без тестени мога, ама много обичам шоколод) и в неделя на 04.04 пак съм на линия.

Това е. Аз само сладкото, ако спра и ще има ефекта на луната, но пусти му шоколадчета.. на тях мога да живея Sad

Многа ме кефи, че се измести лунуването от уикенда, че тогава си е мъка, а така цял ден в движение, вечер правя 2 големи чая ш то станало време за сън.

# 668
И за мен е успешно, при положение, че не беше толкова стриктно и направо си вечерях към 19 часа. Днес сутринта съм - 2,200кг. Неочаквано добър резултат. За пръв път толкова много да сваля.

# 669
  • София
Аз само ви чета и ви се радвам 🤗
Мен в началото на месеца ме барна вируса и няколко месеца ще прекъсна или ще карам на 16- 18 часа.
Супер са ви резултатите, не бъдете максималисти! Важно е всеки път да се връщат по- малко кг, отколкото са редуцирани по време на лунуването.
Идеята на лунуването не е да се свалят бързо n кг, а да се сваля бавно и да се задържи сваленото.

# 670
Минус 1,500 кг. Доволна от общото усещане за лекота и самоуважение за хармоничното, без насилие, спазване на правилата.

# 671
Лунни фази за април:
Последна четвърт- 04.04. от 13.30 часа
Новолуние- 12.04 от 05.32
Първа четвърт- 20.04 от 10.00
Пълнолуние- 27. 04. от 06.30
         Записвам се за утре. Последно хранене днес в 16 часа, следващо- на 05.04. в 16 часа.
         Отчет за седмицата- запазих си свалените 2 килограма от предното лунуване и свалих още един с ядене на елда, зеленчуци и мляко 0,1% до 16 часа. Общо 3 килограма.
         Успех на тези, които ще лунуват утре!

# 672
Момичета има ли тема за разкрасителни процедури (подстригване ,боядисване,маски т.н )свързани с фазите на луната кога са най-подходящи , не мога да намеря такава?

# 673
  • Пловдив
Здравейте и аз ще лунувам утре.
Catley, поздравления за резултата! Може ли да споделиш меню и как точно приготвяш елдата, чувала съм че не е особено вкусна, никога не съм яла.
Успех на всички!

# 674
Здравейте и аз ще лунувам утре.
Catley, поздравления за резултата! Може ли да споделиш меню и как точно приготвяш елдата, чувала съм че не е особено вкусна, никога не съм яла.
Успех на всички!
      Купувам от светлата елда, защото тъмната има по- остър мирис. Слагам 1 чаша в мултикукъра на програма ориз и я варя. Сега така, защото имам възпаление на ставата на челюстта и избягвам да дъвча, гледам да е по- кашесто. Отслабвала съм преди години и със задушена кафява елда. За да е по- вкусна, елдата трябва да е сварена, но запарена пък е по- полезна. Към сварената елда прибавям кисело или прясно мляко, зеленчуци на пара. Купих си и макарони от елда. Също ги сварявам да са по- мекички. Правя си ги или с мляко, или с кетчуп. Правя смути от зеленолистни, доматен сок. Елдата насища. Не съм гладувала. Закусвам, обядвам и приключвам с храненето в 16 часа. Първите дни ми беше трудно, но като че ли започвам да свиквам. Целта ми е да си обърна режима на хранене и да не се тъпча вечер. Имам лошия навик да ям шоколад преди сън.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 14:17 от Catley

Общи условия

Активация на акаунт