Лунна диета, тема 3

• 47 270
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
И аз много течности пих (пък колко изхвърлих......), но не съм била гладна. Май всичко е до нагласа, като си казах, че на другия ден ще хапна нещо вкусно и не ми беше гладно изобщо. Пък и много работа имах, та не се сетих за ядене. Ама тази седмица няма да си позволявам сладки неща.

# 646
Аз не се тегля всеки път. Не виждам смисъл. Веднъж в месеца. До сега лунуването от началото на годината в било успешно. Отделно правя по 2 3 дни на 10 дни разтоварващи - само ябълки.
Някой път ми е трудно, друг път лесно изкарам. Незнам дали е до нагласа или нещо друго. 😊

# 647
Прочетох, че днес от 22.00 часа започва пълнолунието и се записвам. Надявам се да не съм се заблудила. Ядох в 15.00 часа и смятам поне до утре в 22. 00 да не се храня. По- амбициозната ми цел е до вторник сутринта, но не знам дали ще успея, отдавна не съм правила фастове. Успех на лунуващите!

# 648
  • Пловдив
И аз ще лунувам, приключих с храната за днес. Планирам кафе и чай до вторник. Успех на всички!

# 649
  • Варна
Тук съм и аз. Този път ще опитам храната на е в 16ч на 31.03, а не на 30.03, че лунуването на 21ви го пропуснах.
Забравих го, вечерта като хапнах 1 супа и се сетих.
Успех на всички!

# 650
Здравейте и от мен! Включвам се и аз при вас, възнамерявам да изкарам до вторник сутринта.
Успех на всички! Heart

# 651
и аз така, ама ще видим Mr. Green

# 652
И аз се включвам. Успех!

# 653
Привет!И аз се включвам,пък дано изкарам до вторник Grinning

# 654
И аз ще се пробвам до утре. Да попитам сваляте ли кг трайно? Преди 3 години като лунувах свалях трайно кг, въпреки че имах само 2 излишни кг. Сега имам 5 кг и се чудя как да ги преборя.

# 655
  • София
Свалям само ако силно огранича сладкото и тестеното Simple Smile Аз стриктно спазвах лунната диета около 1/2 г., но като се паднеше уикенда беше мъка и затова минах на вариант фаст всеки понеделник, а от скоро и четвъртък. По-лесно ми е за следене така, а разлика в ефекта не виждам да има голяма, все по кило и нещо съм надолу. Този понеделник явно ми съвпада фаста с луната.

# 656
Кило и половина ще е супер резултат. Аз от една година задържам тези кг.

# 657
  • Пловдив
Започнах да спазвам лунната диета от февруари. За февруари имам свалени 2 кг., ама за март май ще е само един. Няма как да се получи, ако не се промени храненето. Продължавам напред, пък дано да е добър резултатът. Днес пих едно кафе сутринта и сега пия билков чай без захар, така ще е до утре. Следващото лунуване е на 04.04. в неделя от 13:03 часа. Не обичам да се пада в средата на деня, ама като се случи така закусвам с някакъв плод и после кафе и чай до следобеда на следващия ден (само веднъж ми се случи до сега). Иначе всеки път след лунния ден кантарът показва по-малко с 1 или 1,5 кг., но после се връщат, остават някакви грамчета.

# 658
Да в повечето случаи се възстановяват кг и колкото по-често лунуваш или фастваш по-малко са свалените кг (ако на първото лунуване свалиш 1,5кг, на второто може да са само 0,5кг), но постепенно се изгражда навика да ограничиш несъзнателно храненето, когато усетиш глад да пиеш един чай вместо да хапнеш нещо и т.н. и по този начин вече идва постепенното и истинско сваляне на кг.

# 659
За пръв път съм с успешно лунуване.  Даже не ми се вярва. Неделя около 18 - последно хранене. Досега издържам на вода, кафе, морковен сок и три листа айсберг.

Общи условия

Активация на акаунт