Лунна диета, тема 3

• 47 273
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Лелее, объркала съм датата. Сега видях, че е на 06.03, а не 07.03. Нищо де, по-добре да лунувам днес, а не чак на следващата дата.

# 631
  • София
Пропуснах 😥 Нещо не можах да се "събера"...

# 632
И аз пропускам този път. Успех на останалите!

# 633
Успех, момичета. А кога е следващата дата? Аз не ги следя изобщо и лунувам само, когато случайно разбера, че е на следващия ден например.

# 634
  • там, където ми харесва
Март месец е в събота , следващата събота на 13 март 12:22ч. на обяд.

# 635
# 636
  • Пловдив
ДОБРО УТРО И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Отчитам успешен лунен ден (на грешна дата). Тази сутрин -1.5 кг. В събота съм на линия пак.

# 637
Добро утро,
Готвите ли се за новолунието?
Аз започвам от сутринта Simple Smile

# 638
  • Пловдив
Здравейте, и аз ще лунувам днес. В 10 часа изпих една голяма чаша кафе и закусих с един банан. Ще направя билков чай и ще го пия без захар. Така до утре  към 13 часа. Успех на всички!

# 639
  • Пловдив
Здравейте, отчитам успешно лунуване. От вчера след кафето сутринта и банан за закуска съм пила само билков чай и едно кафе тази сутрин. Обядвах в 12:45 две сварени яйца, малко сирене Бри и салата. От миналата седмица бях върнала само 0,200 кг. Днес кантара показа -1,300  кг. Доволна съм, другата седмица пак.

# 640
Чудех се защо никой днес не пише, че лунува, а то било утре. Е, аз не вечерях, понеже обърках датите и мислех, че започва днес в 17:41. Ако успея да издържа ще съм на течности 2 дни, до понеделник в 17:41.

# 641
  • Пловдив
Здравейте, и аз лунувам днес от вчера следобед. За съжаление върнах всичко от миналата седмица (имах повод затова, и торта даже ядох). Ще видя какво ще покаже кантара утре. Успех на всички!

# 642
Още 1 час и лунуването го пиша успешно. След малко отивам да си приготвям гоооляма салата.

# 643
  • Пловдив
Добро утро! Успешно лунуване отчитам, от 17 часа в неделя до сега 3 кафета и билков чай без захар. Кантарът показа -1.6 кг., дано да запазя поне половината този път. В понеделник съм пак на линия.

# 644
  • Бургас
Добро утро! Успешно лунуване отчитам, от 17 часа в неделя до сега 3 кафета и билков чай без захар. Кантарът показа -1.6 кг., дано да запазя поне половината този път. В понеделник съм пак на линия.
Браво! Страхотен резултат и поздравления за волята!
Аз след 24ч лунуване отчетох -1кг, но бях изключително гладна, през по-голямата част от времето. Този път изпитвах огромна жажда- устата ми постоянно беше суха. За 24ч сигурно изпих 5л течности. На някой случвало ли му се е подобно нещо?

Общи условия

Активация на акаунт