На пазар във Варна - Тема 53

• 31 405
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Какъв детски кът ?
В Доминос има 3-4 малки маси и това е.
Чакаш си на крак да ти стане пицата.
Концепцията е за 90% вземане за вкъщи или офис.
Пиците биват. Не е нещо чудо невиждано....
Не си заслужават парите Wink  

# 286
Някой знае ли има ли книжарница Арт Плюс на ул. Мир и къде точно се намира? В сайта им има адрес на Поп Харитон, но аз там не видях никаква книжарница, а минах през деня, когато би трябвало да работи.
Отдавна вече я няма. Бяха я преместили на Чаталджа, но и там я затвориха. Мисля, че във Варна вече няма книжарница на Арт плюс, за съжаление Sad

# 287
  • Варна
DZ, благодаря, отпада значи.

# 288
Като стана въпрос за пица - преди две седмици си поръчахме от Долче Амаро и останахме доволни, крехки, тънки блатове и интересни, вкусови комбинации / особено с черен блат /

# 289
Къде във Варна могат да се купят домашни ( градински ) плодове и зеленчуци?

# 290
Фермерски пазар, събота в Мол Варна, неделя пред ФК.

# 291
  • Варна
Или групата Свободен хранителен кооператив във фейсбук.

# 292
  • Варна
Някой знае ли какво се случи с fish and chips ? Въобще всичко им е изтрито ... Sad

# 293
Да кажа че днес посетихме аутлета на Sweet+, дето е от другата страна на пазара на Гюрлата.
Помещението е огромно а разнообразието много голямо. Може да се купят продукти както в оригинални опаковки на преференциални цени , така и насипни, но насипни значи че изделието подредено  в пластмасова подложка ( опаковки от 200-250-300 и т.н. грама  за всяко изделие е различно ) и отгоре запечатано фабрично с полиетилен . Има и сладки неща и солени неща и  неща , за хора които се налага да пазят различни диети - да кажем без глутен . Имаше дори шоколад 500 гр в прозрачна опаковка със 70% какао. За 35 лева купихме огромно количество неща, понеже заминаваме на почивка а децата и мъжът ми ядат сладко по един път на ден задължително.

# 294
  • Варна
А цените по-ниски ли са от тези по супермаркетите?

# 295
Определено ми се стори сулеризгодно.

# 296

И аз мисля, че е по-евтино .
Например тези гризини преди време, купувахме около 500 гр насипни в опаковки /полиетилен/ за 2 лв .

Вафли Варна също излизат изгодно, също и маслено бисквитки, както и бебешки бисквити.
Прекрасни са диетичните бисквити , както и барчета . Тях съм ги взимала за по 0.60-70 ст зимата,

От там си взех буркани кокосово и какаово масло /100% сурови/ за около 11 лв 580 гр през април месец .

Общо взето всичко което е по магазините в хартиени опаковки/ цветни / с марки Sweetplus , в сладките складове са на двойно по-ниски цени.

# 297
  • ВАРНА
Определено ми се стори сулеризгодно.

Много по-евтино е от супермаркетите!

Аз съм ходил само в най-голумия аутлет на суит+ на кръговото/ТИР паркинга на  Балчик.

Има найлонов пакет 500 гр. шоколадови вафли от наистина фин млечен шоколад за 2.79 лв.
 - около 14-15 бр. големи шоколадови вафли!    

Има и всички подправки  от типа Чия - и прочие съвременни гъзарийки.

Това на изхода на  Балчик  обаче.

# 298
  • Варна
Някой знае ли какво се случи с fish and chips ? Въобще всичко им е изтрито ... Sad

Последно взех от новия им обект на ул. Царевец, но това беше пролетта.

# 299
Здравейте!
Знаете ли къде продават Форнети в кварталите-"Младост","Възраждане","Владиславово" или по точно ,където се сещате?

Общи условия

Активация на акаунт