На пазар във Варна - Тема 53

• 31 426
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Форнети има в Окръжна болница, на светофара на ДРИН и ВАРНЕНЧИК и преди Сабуей посока Черно море.

# 301
  • Варна
Здравейте ,
търся плажен пояс -автомобилна гума , но от по-големичките .В смисъл не съвсем детско поясче , а един такъв обемен .Днес пообиколих където се сетих , но точно "гума"никъде не намерих , ходих и до Джъмбо .
Ако някой е виждал тези дни ше съм благодарна да ме ориентира !

# 302
Погледни в Тип топ магазините (за 1 лв) .

# 303
# 304
  • Варна
Форнети съм виждала да продават на пазарчето на Младост, това, което е след Голямата гума. На най-задния ред бараки.

# 305
Мисля да посетя скоро и аз джъмбо. Въпроса ми е дали са пуснали промоции на летните неща? Търся си плажен чадър и някакви други дреболии летни , но не знам дали изобщо пускат някакви намаления. И също така има ли някакви джунднжурии за моминско парти или да поръчвам от алиекспрес, че има време докато пристигнат?

# 306
Форнети съм виждала да продават на пазарчето на Младост, това, което е след Голямата гума. На най-задния ред бараки.

Отдавна ги няма, вече е стандартна пекарна

# 307
  • Варна
Форнети има в Булмаг Владиславово.

# 308
Не знаех, къде се намират?

# 309
  • ВАРНА
На мястото на бившето Пикадили Владиславово и на подземния етаж в Гранд Мол има Бул Маг.

# 310
# 311
На мястото на бившето Пикадили Владиславово и на подземния етаж в Гранд Мол има Бул Маг.
Аз знам къде е бившото Пикадили, но къде са точно вътре Фурнерите?

# 312
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Сигурно потребителката има впредвид,че вътре продават на топлата витрина при закуските.Така е на Булмаг в Гранда,но асортимента е ограничен.

# 313
  • Варна
За Владиславово, в пекарната при земелките.

# 314
Къде мога да погледна за кожени портфейли и колани за мъж?

Общи условия

Активация на акаунт