На пазар във Варна - Тема 53

• 31 456
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • ВАРНА
В Мол Варна-Арт 93 имат изделия от естеттвена кожа.

# 316
Къде има борса, която да предлага големи разфасовки инсектици( за премахване на растителност) както и препарати за борба с комари?
Препоръчаха ми Бандит, Фовал ек както и Раундъп.

# 317
В агроаптеките до пазара ще има. И аз препоръчвам Раундъп.

# 318
  • Варна
За комари и всякакви други насекоми препоръчвам Фендона. Не съм сигурна дали я има в по-големи опаковки, но малките бяха 2 пъти по-евтини от Айкън. За плевели и аз съм за Раундъп. По агроаптеките ги има.

# 319
  • Варна
Здравейте! Къде във Варна могат да се поръчат флаери на добри цени. Може пък и онлайн, ако някой знае.

# 320
С Раундъпа (глифозат) внимавайте, защото е обявен за  канцерогенен. Последно компромисно е удължена употребата му до 2022,  преди 5г не е имало достатъчно данни за да бъде обявен за вреден, но сега са събрани

# 321
Фендона съм използвала вкъщи за хлебарки, но за комари не съм, тъй като сега ще се борим с големи тревни площи и открити пространства и търся най-удачния вариант.

# 322
  • ВАРНА
 Раундъп вече е забранен в някои страни от ЕС.

# 323
Здравейте, препоръчайте ми магазини, от които мога да закупя мъжка гривна. Гривната да е от стомана или комбинация с кожа. Благодаря предварително!

# 324
  • Варна
Магазин Dimov предлагат мъжки гривни, предполагам и в Класик ще има. И двата имат сайтове, може да проверите, дали имат модели, които Ви харесват.

# 325
Магазинът на Sweet Plus във Варна срещу Гюрлата има ли сайт?

# 326
  • Варна
Това е сайта, но не виждам адреса. В гугъл картата излезе. Вчера посетихме мястото.. има доста какво да се купи Simple Smile Днес се наслаждаваме на сладостите!
http://ziv.bg/brands/

# 327
Това е сайта, но не виждам адреса. В гугъл картата излезе. Вчера посетихме мястото.. има доста какво да се купи Simple Smile Днес се наслаждаваме на сладостите!
http://ziv.bg/brands/

Благодаря  bouquet

# 328
Някой знае ли добър художник на портрети на достъпни цени. В гранд мол и мол варна знам,че има. Цената там беше 160

# 329
  • ВАРНА
В петък 2 август откриват на Шипка 4   - вторият си магазин  Германски Аутлет.  
 Намаления на стоки Адидас - Лакост до 40%.....това прочетох във фейсбук.

- Аз знам само за един немски магазин и  Адидас в него не видях - съвсем различни неща....
не можах да открия и тази ул. Шипка 4   до  подлеза под Шипка ли е някъде?  

Общи условия

Активация на акаунт